Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Maşallah ta bu bilgi bizim ne işimize yaradı şimdi :) Siz bir şey paylaştınız bende dalga geçmek için o mesajı attım bunu zaten anladınız. Bula bula bunu mu yazmak geldi aklınıza :) Daha iyi bir performans beklerdim sizden :63:

Keske siz de amacimin sizi ikna etmek olmadigini anlamis olsaydiniz.

Hadsizliginizi cekecek degilim. Kalin saglicakla.

Devletimin her bir kurumuna guveniyorum. Mulakata gelmeden iki dakika once twit atip atmadigini Adli Sicil Kaydinda goremezsiniz.
Gerçekten güveniniz gözlerimi yaşarttı. Hiç mi görmediniz sayfa sayfa yayınlandı defalarca, rektörün yedi sülalesi akademik kadroya alındı. İlanlar resmen işe alınsınlar diye açılmış. 65 kpss puanı ile memur atandı bu ülkede, sırf dron kullanma belgesi var diye. Üstelik pozisyonla da alakasız. Acaba nerden haberi oldu da aldı :işsiz:
Benim arkadaşım kaymakamlığa hazırlanmaktan vazgeçti sırf bu liyakatsizlik yüzünden. Çünkü öyle bir torpili yok.
Valla MSB, İç işleri vs güvenirsiniz bilemem de. Özellikle devletin üniversite kadrolarına, memur alımına zerre güvenim yok. Ben böyle liyakatsizlik görmedim.

Maşallah ne konuşmuşsunuz okuyayım kaldığım yerden dedim mümkün değil 🤣 birkaç gündür 8bin ₺ vererek tuttuğum evimi yerleştiriyordum da. Neyse ki ev sahibim Türk :KK69:
Kirasını rahatlıkla ödeyeceğiniz güzel günleriniz olsun. Sonrasında da umarım istediğiniz gibi bir ev alırsınız :dua: :KK36:

Gerçekten güveniniz gözlerimi yaşarttı. Hiç mi görmediniz sayfa sayfa yayınlandı defalarca, rektörün yedi sülalesi akademik kadroya alındı. İlanlar resmen işe alınsınlar diye açılmış. 65 kpss puanı ile memur atandı bu ülkede, sırf dron kullanma belgesi var diye. Üstelik pozisyonla da alakasız. Acaba nerden haberi oldu da aldı :işsiz:
Benim arkadaşım kaymakamlığa hazırlanmaktan vazgeçti sırf bu liyakatsizlik yüzünden. Çünkü öyle bir torpili yok.
Valla MSB, İç işleri vs güvenirsiniz bilemem de. Özellikle devletin üniversite kadrolarına, memur alımına zerre güvenim yok. Ben böyle liyakatsizlik görmedim.

1999’da ikna odalarinda dahi devletime guvenmekten vazgecmedim. Sevgiler. 🌸

9 gün daha var
Belki farklı şeyler okursun dinlersin 🌸
Hayırlısı olsun vatanımıza 🌸
Sinan oğan ın seçilme ihtimali hiç yok, ama bir dahaki seçime aday olursa değerlendirilecek bir adam kesinlikle. Şartlar farklı olsaydı şuan da verebilirdim.
Arada rahat duramayip fırsat bulursam bakıyorum yine:)

1999’da ikna odalarinda dahi devletime guvenmekten vazgecmedim. Sevgiler. 🌸
İkidir devlet vurgunuz var ve rahatsız edici.
Siz benim soruma cevap vermediniz ama,tekrar yorumluyorum.

Devlet ve hükümet ayrı şeyler.
Hükümeti desteklemeyenler olarak devlet düşmanı olmuyoruz.
Ayrımları güzel yapın rica ederim.

İkidir devlet vurgunuz var ve rahatsız edici.
Siz benim soruma cevap vermediniz ama,tekrar yorumluyorum.

Devlet ve hükümet ayrı şeyler.
Hükümeti desteklemeyenler olarak devlet düşmanı olmuyoruz.
Ayrımları güzel yapın rica ederim.

Herkese cevap verme yukumlulugum mu var? 2 ayi askin suredir yoktum ama sayfayi takip ettim diye dun yazmistim. Sizinle yorumlasasim yok.

1999’da hukumet kimmis bir bakin. Karsinizdakine de didaktik tarzinizla zircahil muamelesi yapmaktan vazgecin.

X