Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Benim yerime buldunuz sağ olun :) Chp döneminde işe alınmış olabileceğini düşünerek bunun sorumlusu işe alan kişi midir yoksa adli sicil kaydını veren kurum mu ? diye sormuştum.

Size manevra tanimak icin “2019’da ise alinan” diye ilk paylasima yazmamis olma ihtimalimi dusunmeme olasiliginiz beni uzer. Saka saka uzmez.

Vallahi ben sirketime personel alirken bile sosyal medyasini inceliyorsam koskoca İBB’nin ihmal ettigini dusunmek korkunc.

Ama amac zaten İSE GİTMEYEN bir personele para akitmak olunca; adli sicil kaydini sumen alti yapmak da isten degil.

Konular niye bugünlerde belediyelere gelmeye başladı belediye başkanı seçeceksek söyleyin de ona göre oy kullanıcam. Ben genel seçim için sandığa gideceğiz zannediyordum

Kilisdar kafi gelmeyince canta misali en onemli 2 Belediye Baskani’ni yaninda tasimasindan mutevellit olabilir mi?

Size manevra tanimak icin “2019’da ise alinan” diye ilk paylasima yazmamis olma ihtimalimi dusunmeme olasiliginiz beni uzer. Saka saka uzmez.
İlginç şakalarınız var:)
Vallahi ben sirketime personel alirken bile sosyal medyasini inceliyorsam koskoca İBB’nin ihmal ettigini dusunmek korkunc.
Demek ki sizde güvenemiyorsunuz adli sicil kaydı veren kuruma
Ama amac zaten İSE GİTMEYEN bir personele para akitmak olunca; adli sicil kaydini sumen alti yapmak da isten degil.
O dediğinizi yıllarca Akp yaptı zaten üstelik belgeli...

Halk Ekmek videosu da duser. Paylasirim denk gelirsem.

Ama bonus sunlari vereyim.

Ben beyaz cay iciyorum. Hayli fiyatlandi. Kafama atabilir sorun yok.

Sorun yok muVallahi alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler hor görülmek mükemmel oohhh birazda şuralarımaaaa

Konular niye bugünlerde belediyelere gelmeye başladı belediye başkanı seçeceksek söyleyin de ona göre oy kullanıcam. Ben genel seçim için sandığa gideceğiz zannediyordum
CHP iktidar olmadı madem
İzmir’den başlayıp belediyelere sallayalım diyorlar
Muhalefete muhalefetlik işte

İlginç şakalarınız var:)

Demek ki sizde güvenemiyorsunuz adli sicil kaydı veren kuruma

O dediğinizi yıllarca Akp yaptı zaten üstelik belgeli...

Devletimin her bir kurumuna guveniyorum. Mulakata gelmeden iki dakika once twit atip atmadigini Adli Sicil Kaydinda goremezsiniz.

Sorun yok muVallahi alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler hor görülmek mükemmel oohhh birazda şuralarımaaaa

Sevinize istinaden gozardi listeme eklendiniz.

Kilosu 1500 TL olan trink para aldigim beyaz cayimi yudumlayip hayatima kalite katmak icin azicik ara veriyorum.

Kilisdar kafi gelmeyince canta misali en onemli 2 Belediye Baskani’ni yaninda tasimasindan mutevellit olabilir mi?
12. Madde gerekçesiyle halkın, İmamoğlu ve Yavaş’ı da dinleme hakları olduğundan mütevellit olabilir mi?

Eklentiler

• 0E43A0A7-99EF-4B51-BB2D-54CC037C5036.jpeg
    212,1 KB · Görüntüleme: 29
Devletimin her bir kurumuna guveniyorum. Mulakata gelmeden iki dakika once twit atip atmadigini Adli Sicil Kaydinda goremezsiniz.
Bahsettiğiniz İBB çalışanı o tweet i 8 yıl önce atmış ama işe girdikten sonra değil ki ? Bu durumda sorumlu kim ? İBB ya da herhangi bir kurum işe aldığı kişinin sosyal medyasında ne paylaştığını araştırmak zorunda mı ? Bilmediğim için soruyorum öyle bir kural mı var ?

Sevinize istinaden gozardi listeme eklendiniz.

Kilosu 1500 TL olan trink para aldigim beyaz cayimi yudumlayip hayatima kalite katmak icin azicik ara veriyorum.

Göz ardı ayrı yazılır. Ben de ölmüyorum sizin sarsılmaz fikirlerinize inşallah göz ardı olduğum için ben de okuyamıyorumdur yazdıklarınızı ak çayınız afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…