- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Benim yerime buldunuz sağ olun :) Chp döneminde işe alınmış olabileceğini düşünerek bunun sorumlusu işe alan kişi midir yoksa adli sicil kaydını veren kurum mu ? diye sormuştum.
Konular niye bugünlerde belediyelere gelmeye başladıbelediye başkanı seçeceksek söyleyin de ona göre oy kullanıcam. Ben genel seçim için sandığa gideceğiz zannediyordum
İlginç şakalarınız var:)Size manevra tanimak icin “2019’da ise alinan” diye ilk paylasima yazmamis olma ihtimalimi dusunmeme olasiliginiz beni uzer. Saka saka uzmez.
Demek ki sizde güvenemiyorsunuz adli sicil kaydı veren kurumaVallahi ben sirketime personel alirken bile sosyal medyasini inceliyorsam koskoca İBB’nin ihmal ettigini dusunmek korkunc.
O dediğinizi yıllarca Akp yaptı zaten üstelik belgeli...Ama amac zaten İSE GİTMEYEN bir personele para akitmak olunca; adli sicil kaydini sumen alti yapmak da isten degil.
Halk Ekmek videosu da duser. Paylasirim denk gelirsem.
Ama bonus sunlari vereyim.
Ben beyaz cay iciyorum. Hayli fiyatlandi. Kafama atabilir sorun yok.
Böyle söyleyen sadece ben değilmişim benim de üzerime gelmişlerdi bu topikteki Millet İttifakçıları böyle kardeş maalesefOyum cumhur ittifakına dediğimden beri bu forumda üzerime gelmeyen kalmadı.
CHP iktidar olmadı mademKonular niye bugünlerde belediyelere gelmeye başladıbelediye başkanı seçeceksek söyleyin de ona göre oy kullanıcam. Ben genel seçim için sandığa gideceğiz zannediyordum
İlginç şakalarınız var:)
Demek ki sizde güvenemiyorsunuz adli sicil kaydı veren kuruma
O dediğinizi yıllarca Akp yaptı zaten üstelik belgeli...
Sorun yok muVallahi alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna dememişler hor görülmek mükemmel oohhh birazda şuralarımaaaa
12. Madde gerekçesiyle halkın, İmamoğlu ve Yavaş’ı da dinleme hakları olduğundan mütevellit olabilir mi?Kilisdar kafi gelmeyince canta misali en onemli 2 Belediye Baskani’ni yaninda tasimasindan mutevellit olabilir mi?
Bahsettiğiniz İBB çalışanı o tweet i 8 yıl önce atmış ama işe girdikten sonra değil ki ? Bu durumda sorumlu kim ? İBB ya da herhangi bir kurum işe aldığı kişinin sosyal medyasında ne paylaştığını araştırmak zorunda mı ? Bilmediğim için soruyorum öyle bir kural mı var ?Devletimin her bir kurumuna guveniyorum. Mulakata gelmeden iki dakika once twit atip atmadigini Adli Sicil Kaydinda goremezsiniz.
Nolur cevap ver, sen çok degerlisin çünkü bı malum partili olarakSaçmalamışsın,değmezsin cevaba
Sevinize istinaden gozardi listeme eklendiniz.
Kilosu 1500 TL olan trink para aldigim beyaz cayimi yudumlayip hayatima kalite katmak icin azicik ara veriyorum.