Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Puff. Muharrem İnce nereden cikti simdi? Benim de kafam cok karisti. İyisi mi Recep Tayyip Erdogan’a oyumu vereyim. 🤪

İnsan maaşını rızkını bolusmeyi bu kadar çok ister mi ya hayret doğrusu size

Kocanizin kardeşinin aylık elektrik faturasıni odeseniz cildirirsiniz ama ampule gelince Allah'ın partisiymis reisinize gelince Allah'ın peygamberiymis gibi davraniyosuniz, caniniz feda

Çocuklarınız dahi feda, aklım almıyor bı insan bı lider için çocuğunu nasıl harcayabilir

Suriyelilerle çok mu mutlusunuz bu arada, gelininiz damadiniz olsunlar mi caniniza kastetsinler mi ?

Gerçi yukarıda demiştik bunun cevabını demi
Reisiniz getirdi ya canınız fedadir kastetsinler canım nolcak ki?

Peki şu turkum doğruyum caliskanim, ne mutlu türküm diyene... Andımız nolacak ?

Türk mu değilsiniz? Milliyetçiliğe mi karsisiniz ? Tam olarak olayiniz nedir
Saçmalamışsın,değmezsin cevaba

Çelik, "Tamamen sözün gelişi olarak söylenmiş bir sözdür. Ahmet'i veya Mehmed'i, şu veya bu şahsı, A veya B devlet adamını kastederek söylenmiş bir söz değildir. Sözün gelişi söylenmiştir. Altında derin manalar, farklı isimler aramanın bir manası yoktur.... Sanki o dönemde önüne gelen anayasa yapıyormuş gibi bu tarz bir açıklama yapmaya çalıştılar Erdoğanın arkasını toplamak için....Atatürk ün içki içtiğini dünya alem biliyor iki ayyaş diye bahsettiği sizce kim olabilir? Atatürk ün kurmuş olduğu Cumhuriyet sayesinde o meclise girmiş Başbakan sonra da Cumhurbaşkanı olmuş biri bu sözleri söyleyemez!...Cesaret edemediği içinde iki ayyaş dedi zaten üstü kapalı.
Bu sözü ben ciddiye almıyorum beni neye ikna etmeye çalıştığınızı anlayamadım. Saygı duyuyorum sizin düşüncelerinize ama benim oyumun rengi belli. Atatürk ilke inkılapları izinde yürüyen tek bir lider olduğunu düşünüyorum ki sizin düşünceniz farklı olabilir ona da saygı duyarım. Oyum cumhur ittifakına dediğimden beri bu forumda üzerime gelmeyen kalmadı. Ben yapılanları görüyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi size ve sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum. Bir önce ki cevabımda olduğu gibi yine diyorum hayırlısı olsun

Evet evet; depremzedeler Kilislar’i destekliyor. 🥲

Bu sözü ben ciddiye almıyorum beni neye ikna etmeye çalıştığınızı anlayamadım. Saygı duyuyorum sizin düşüncelerinize ama benim oyumun rengi belli. Atatürk ilke inkılapları izinde yürüyen tek bir lider olduğunu düşünüyorum ki sizin düşünceniz farklı olabilir ona da saygı duyarım. Oyum cumhur ittifakına dediğimden beri bu forumda üzerime gelmeyen kalmadı. Ben yapılanları görüyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum.
Ben kimseyi ikna etmek için yazmıyorum. Burayı okuyan kararsız kişiler olduğunu düşündüğüm için mümkün olduğunca durumun aslını açıklama gereği duyuyorum. Bunu da kişilerin paylaşımları üzerinden yapmak zorundayım. Sözüm size değil ama bir çok kişi buraya başı sonu olmayan tek amacı belli bir kesimi gaza getirmek, manipüle etmek olan, abartılı başlıklarla yazılmış videolar atıyor. Sonra da bakın görmüyorsunuz diyerek bizi suçluyor. Videonun aslını paylaşınca da gülüp geçiyor.
Dediğim gibi size ve sizin düşüncelerinize de saygı duyuyorum. Bir önce ki cevabımda olduğu gibi yine diyorum hayırlısı olsun
Düşüncelerimiz farklı olsa da tabi ki birbirimize saygı duymamız lazım. Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Gerçek olmayan bir türbanlı baciya, gerçek olmayan deri pantolonlu üstü çıplak adamlar, var olmayan bir sidik ile işedi diye yer yerinden oynadı, şu goruntuye bak.

Şu an aradıgınız tepkiye ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Bu paylaşımı biri yapmış daha önce Kılıçdaroğlu için, şimdi de Sinan Oğan için yapılıyor. İkisi de doğru değil.

X