Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum o yüzden yazdım zaten tarih kitabı mı yazıyorlar da Atatürk ten bahsedecekler diye. Önce ülkeyi Akp nin vermiş olduğu zarardan kurtarmak lazım ki bazılarının maalesef geri dönüşü yok Mevcut iktidar Atatürk ün adının olduğu kurumları bir bir yok ediyor farkında bile değilsiniz. Benim sorduğum soruya hala cevap vermediniz " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " cümlesini duyduğunuz da ne hissettiniz? Başkası söylese umurumda olmaz ama bunu söyleyen kişi Türkiyenin yönetiminde olan kişi.Canım yaa ne güzel Atatürk’ün söylediği muassır medeniyetler seviyesine bunlarla mi çıkartıyorlar Türkiye’mizi. Çok zorlama olmuş. Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmayan hatta Atatürk ‘ün .tleri diyenlere ses çıkarmayanlara bir çift sözünüz vardır umarım. ‘’Şahsi olarak Atatürk’ün adı’’ndan bahseden yok burada kurumlar üzerinden anmışlar.
Ben hastanedeyim ramazandan bu yana aynen benim kulakta alerji vardır kaşınır kaşırım ve alerjik durum olur kulak kapanir yara olurkbb doktru bana 1 ay sonra gel dedi ..1 ay sonrya randevu alabilmek icin 10 gun sonra sisteme girip cikmam lazim 15 gun sonra bulamazsam randevu talep edecegim ..1 ay sonra bana uygun randevuyu verene kadar
Daha da bir şey demeye gerek yok aklı fikri mantığı olan anlar neyin doğru neyin yanlış ve ülkenin durumunun ne olucağını o yuzden hiç ama hiç montaj o bu demeyin hangi kanal hangi site önemli değil bunlar denmi dendi olay bitti o yüzden fazla lafa da gerek yok
Yoo söylemiyorum o kişilerin başkalarının o şekilde kullandığını vurgulamak için yazdığını biliyorum. Ama siz kendi adınıza o şekilde yazıyorsunuz ve iyi eğitim almış birisiniz. O yüzden size yakıştıramadım.Bunu Erduvan, Erduan vb yazanlara da soylemis oldugunuzu umuyorum. Zira birisi bu yorumunuzu begenenlerden.
Hayırlı olsun hakkında bilgim yok Sinan Oğanönceden de yazmıştım buraya seçime az kala kararım kesinleşti
kime vermeyeceğimi çok iyi biliyorum asla millet ittifakına ben ve ailemden asla oy yok (özel meseleler ve diğer tüm sebepler için)
ama kim olacak bilmiyorum diyordum
çok şükür araştırdım kararımı verdim
Beyefendiliği kibarlığı ideolojisi projeleri siyasetin içinden gelmesi donanımı her şeyiyle
Sayın Sinan OĞAN
Biliyorum en az oyu o alacak ama ben en azından geri kalan diğer tüm kan emicilere oy vermediğim için kalbim ruhum vicdanım RAHAT olacak
Kimse bize 2 aday varı diretemez 4 Aday var
Zaten 2 ana adayı 20 sene gördük hiç bir şeyi yapamayacaklarını....
Çok teşekkür ederim Vatanımız Milletimiz için en hayırlısı olsunHayırlı olsun hakkında bilgim yok Sinan Oğan
n sanki Muharrem İnce sosyal medyada ondan bı tık önde...
Yoo söylemiyorum o kişilerin başkalarının o şekilde kullandığını vurgulamak için yazdığını biliyorum. Ama siz kendi adınıza o şekilde yazıyorsunuz ve iyi eğitim almış birisiniz. O yüzden size yakıştıramadım.
Bunun için cevabımı yazdım bir daha tekrar etmeyeceğim ancak orada ki ‘’ altında M. Kemal’in imzası yok’’ cevabı yeterli kesilip kırpılmış (sizin için demiyorum) videolarla ilgilenmiyorum Benim oyum belli sizlere de saygı duyuyorum bu saatten sonra kimse kimsenin fikrini değiştiremz. Ancak ya sizin ya bizim başımıza taş düşmesi lazım hayırlısı diyelim miBiliyorum o yüzden yazdım zaten tarih kitabı mı yazıyorlar da Atatürk ten bahsedecekler diye. Önce ülkeyi Akp nin vermiş olduğu zarardan kurtarmak lazım ki bazılarının maalesef geri dönüşü yok Mevcut iktidar Atatürk ün adının olduğu kurumları bir bir yok ediyor farkında bile değilsiniz. Benim sorduğum soruya hala cevap vermediniz " İki ayyaşın yaptığı anayasa... " cümlesini duyduğunuz da ne hissettiniz? Başkası söylese umurumda olmaz ama bunu söyleyen kişi Türkiyenin yönetiminde olan kişi.
Ben hastanedeyim ramazandan bu yana
Çok geçmiş olsun MssPARE, hem annene hem sana acil şifalar diliyorumAllah düşürmesin annemi her bölüme gönderdiler her bölüm için kimbilir devletten ne kadar para aldılar zehir olsun ve biz sadece fizik için geldik annem hastalandı yürüyemez hale geldi sağlık sistemi yok heleki tip fakültelerinde kobaysın
Burada Erduvan diye yazanlara eğitimsiz demiyorum o çıkarımı siz yapıyorsunuz.Erduvan yazanlar egitimsiz yani. Oyle olsa da oyumuz bir sorun yok benim acimdan.
Aldığınız eğitimi vurgulayıp sürekli Kılışlar yazdığınız için yazdığımı biliyorsunuz. Evet hepsini okumadığımı önceden belirtmiştim zaten konusu açıldığında 13 bine yakın kitabım var. O yüzden elimde her türden kitap mevcut.Twitter’da arama yapabildiginizi dusunuyorum. Bir bakin isterseniz.
Ben de size Erduvan diyenleri begenmeyi yakistiramadim. Neticede Atamizin okudugundan 3,5 kat fazla kitaba sahipsiniz.
Burada Erduvan diye yazanlara eğitimsiz demiyorum o çıkarımı siz yapıyorsunuz.
Aldığınız eğitimi vurgulayıp sürekli Kılışlar yazdığınız için yazdığımı biliyorsunuz. Evet hepsini okumadığımı önceden belirtmiştim zaten konusu açıldığında 13 bine yakın kitabım var. O yüzden elimde her türden kitap mevcut.
Gecen gün Almanya'da yaşayan bir hanım ablamız,Erduvan rejimini devirmek isteyenlerin Çorum'da bir yere tonlarca sovan döktüğünü ifşa etmeye çalışıyordu.O kadar kendinden emin ve konuya hakimdi ki taaa Almanya'dan,sen kalmışsın Makro egonomi falan diyorsun [IMG alt="theblackswan"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1012/1012545.jpg?1676991208[/IMG] theblackswan ..... Mesaj buymuş evet beğendim. Ama ben hiç bir zaman Erduvan yazmam. Siz bilinçli olarak yazıyorsunuz o yüzden yakıştıramadım.
Çelik, "Tamamen sözün gelişi olarak söylenmiş bir sözdür. Ahmet'i veya Mehmed'i, şu veya bu şahsı, A veya B devlet adamını kastederek söylenmiş bir söz değildir. Sözün gelişi söylenmiştir. Altında derin manalar, farklı isimler aramanın bir manası yoktur.... Sanki o dönemde önüne gelen anayasa yapıyormuş gibi bu tarz bir açıklama yapmaya çalıştılar Erdoğanın arkasını toplamak için....Atatürk ün içki içtiğini dünya alem biliyor iki ayyaş diye bahsettiği sizce kim olabilir? Atatürk ün kurmuş olduğu Cumhuriyet sayesinde o meclise girmiş Başbakan sonra da Cumhurbaşkanı olmuş biri bu sözleri söyleyemez!...Cesaret edemediği içinde iki ayyaş dedi zaten üstü kapalı.Bunun için cevabımı yazdım bir daha tekrar etmeyeceğim ancak orada ki ‘’ altında M. Kemal’in imzası yok’’ cevabı yeterli kesilip kırpılmış (sizin için demiyorum) videolarla ilgilenmiyorum Benim oyum belli sizlere de saygı duyuyorum bu saatten sonra kimse kimsenin fikrini değiştiremz. Ancak ya sizin ya bizim başımıza taş düşmesi lazım hayırlısı diyelim mi
İnanmayın zaten okumadım hepsini mümkün mü anlayarak okumak.Bilincli yaziyorum. Tipki diger bilincli yazanlar gibi.
Okudum deseniz de inanmam; matematik ortada.
Gerisi sizin tasarrufunuzda.
Esi degildir bence. Oyleyse; aylik minimum 100.000 kusur lira geliri olan esinin yillarca o mutfakta yemek yapiyor olmanin pismanligi icine oturur.
İyi oldu geldiğiniz her iki tarafta paylaşım yapsın istiyordum. Bende merakla bekliyorum bakalım ne çıkacak.O degil de; hem esi hem kuzeni tarafindan aldatilmis olur.
Kamu spotunu da verelim: Akraba evliligine hayir.
ya benSen ve @Phronesis kalin buralarda, yoklugunuz hissediliyo