- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Tufegim dolapta bekliyor gsusjskdkdkddHeee yaa heee,kazanırsak seçimden sonra hepimiz elimizde kalas nikoflarla dağlara çıkacağız.Ne yiyip içiyorsunuz siz ya?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tufegim dolapta bekliyor gsusjskdkdkddHeee yaa heee,kazanırsak seçimden sonra hepimiz elimizde kalas nikoflarla dağlara çıkacağız.Ne yiyip içiyorsunuz siz ya?
Yok CHP li değil sadece Ak partiye oy vermeyen herkes demelisin :)Sende değilsin sen paylaştım bende yorum yazdım
Cahil denmiş ya hımmm maşallah size black zehir gibisiniz oku oku nereleri okudunuz nerden mezunsunuz iste okuduğunuz için chp lisiniz diğer taraf cahil doğru dedin canım benim
Ne zor dimi cahillerle uğraşmak oysa chp liler bilgeler alimler ilim irfan sahipleri
Parecim ben ortaokul mezunuyum, chpli değilim doğru ve yanlışlari oldugu gibi konuşurum. Chp iktidar olunca onu da elestiririm, hakkım bu. Evet okuyorum çok şükür, egitimim olmasa da bilgim var kendimi gelistiriyorum ve beni gerizekali yerine koyan bir iktidari istemiyorum. Sana cahil dedigim bir yorumum olmadi, genel bir yorumu neden üzerine alindin anlamadım.Sende değilsin sen paylaştım bende yorum yazdım
Cahil denmiş ya hımmm maşallah size black zehir gibisiniz oku oku nereleri okudunuz nerden mezunsunuz iste okuduğunuz için chp lisiniz diğer taraf cahil doğru dedin canım benim
Ne zor dimi cahillerle uğraşmak oysa chp liler bilgeler alimler ilim irfan sahipleri
Gozardi listeme ayirdigim yorumlasma suremin sonuna geldik. Simdi asil gundeme doneyim.
Yine işinize gelmedi konuyu dalgaya aldınız neden evet ellerinde paçavra vardı demiyorsunuz diyemezsiniz siz bol bol yana yatıp yatıp gülünHeee yaa heee,kazanırsak seçimden sonra hepimiz elimizde kalas nikoflarla dağlara çıkacağız.Ne yiyip içiyorsunuz siz ya?
İlber Ortaylı diyor ,en kötüsü yarı cahil,okumuş görmüş ama malesef anlayamamış idrak edememiş ....Sende değilsin sen paylaştım bende yorum yazdım
Aynen ilber hocamin bir ömur nasıl yasanir kitabini tavsiye ederim, güzel elestirilerde bulunmusİlber Ortaylı diyor ,en kötüsü yarı cahil,okumuş görmüş ama malesef anlayamamış idrak edememiş ....
Uzun cümleler kurmaya gerek yok zahmete girmeyin ... İlber hocayı örnek alın ben öyle yapıyorum...
Ben sizinle uğraşmaya bayılıyorum Pare hanım,hele ki o muhteşem argümanlariniz beni benden alıyor.Cincap hanim gibi engel listesine alabilirsiniz,çok basit.Yine işinize gelmedi konuyu dalgaya aldınız neden evet ellerinde paçavra vardı demiyorsunuz diyemezsiniz siz bol bol yana yatıp yatıp gülün
Yeme kısmı bu pahalilikta ne buluyorsak yiyoruz ama sizin yedikleriniz işinize gelmeyini görmeme ve duymama gibi yan etki yapıyor galiba demistim yine diyeyim size bir sey yazmak anlatmak sıkıcı ve gerek yok iyi gunler
Önemli olanda kendini geliştirmek yok şurada yaşadım burada yaşadım demekle olmuyor helal olsun size.Parecim ben ortaokul mezunuyum, chpli değilim doğru ve yanlışlari oldugu gibi konuşurum. Chp iktidar olunca onu da elestiririm, hakkım bu. Evet okuyorum çok şükür, egitimim olmasa da bilgim var kendimi gelistiriyorum ve beni gerizekali yerine koyan bir iktidari istemiyorum. Sana cahil dedigim bir yorumum olmadi, genel bir yorumu neden üzerine alindin anlamadım.
Evet hep reise verdim,bizim sevenleri olarak onunla gönül bağımız ,ayrı bir muhabbetimiz var.Bunu asla anlayamazsınız siz, anlamanızı beklemiyorum inanın.Çünkü vefa yok sizde ,geçen seçim yere göğe sığdıramayıp oy verdiğiniz İnce ye etmediği hakaret kalmadı sizin mahallenin.Demezler mi bu adam bu kadar kötüydü,niye oy verdiniz ya da işinize gelmeyen herkes bir anda mı mankurtlaşıyor size göre.Benden iki yaş büyüksün. Hep mi reisçi oldun? Hiç başkasına oy vermedin mi? Hiç için çekilmedi mi bunca yıl? Hiç kandırıldığın hissi gelmedi mi? Reise bile geldi bu his. Nasıl gençleştin? Ne oldu, anlatsana.
Yeni konu değil kiSende değilsin sen paylaştım bende yorum yazdım
Orda veya burda yasamak biraz da paraya bagli, paramiz olsaydi biz gençler de gormek isterdik Roma'yı, Paris'i, gelisme ölçütü olmamali benceÖnemli olanda kendini geliştirmek yok şurada yaşadım burada yaşadım demekle olmuyor helal olsun size.
Yeni konu değil ki
Kendileri, kendi seçmenleri için dediler eğitim seviyesi yüksekdikçe oylarımız düşüyor diye
Biz desek kötü oluruz da allahtan kendileri dedi
Bakın kendiniz ne güzel söylüyorsunuz. Bugün onu savunurum yarın başkasını, demokrasi budur arkadaşım. Biz gözlerimizi, kulağımızı kapatıp düşünmeyi bırakıp ince de ince yada kılıçdaroğlu demedik hiçbir zaman sizinle farkımız bu işte.Evet hep reise verdim,bizim sevenleri olarak onunla gönül bağımız ,ayrı bir muhabbetimiz var.Bunu asla anlayamazsınız siz, anlamanızı beklemiyorum inanın.Çünkü vefa yok sizde ,geçen seçim yere göğe sığdıramayıp oy verdiğiniz İnce ye etmediği hakaret kalmadı sizin mahallenin.Demezler mi bu adam bu kadar kötüydü,niye oy verdiniz ya da işinize gelmeyen herkes bir anda mı mankurtlaşıyor size göre.
Gönül bağınız ve muhabbetiniz reis tahttan indikten sonra da devam etsin inşallahEvet hep reise verdim,bizim sevenleri olarak onunla gönül bağımız ,ayrı bir muhabbetimiz var.Bunu asla anlayamazsınız siz, anlamanızı beklemiyorum inanın.Çünkü vefa yok sizde ,geçen seçim yere göğe sığdıramayıp oy verdiğiniz İnce ye etmediği hakaret kalmadı sizin mahallenin.Demezler mi bu adam bu kadar kötüydü,niye oy verdiniz ya da işinize gelmeyen herkes bir anda mı mankurtlaşıyor size göre.
Yaaaa aynı şekilde prof Celal Şengör hocayı da dinleyin , vah ki ne vah dedirtenler için gelsin....Aynen ilber hocamin bir ömur nasıl yasanir kitabini tavsiye ederim, güzel elestirilerde bulunmus
Ben sadece iktidar degissin istiyorum dedigim için fanatik chpli ilan edildim, en son 14 yasindayken fanatiktim sevdigim bir sarkicinin o da ,ben diyormuyum beni bununla sununla itham ediyosunuz diyeBakın kendiniz ne güzel söylüyorsunuz. Bugün onu savunurum yarın başkasını, demokrasi budur arkadaşım. Biz gözlerimizi, kulağımızı kapatıp düşünmeyi bırakıp ince de ince yada kılıçdaroğlu demedik hiçbir zaman sizinle farkımız bu işte.