Parmağı bile park yazmışsınız etkisinden çıkamamışsınız gidip bakacağım o parka ne var bu kadar..Bugün biz de son 5 yıllık yönetimi değerlendirip Bursamız için yapılanları saydık valla iki elimin parkları yetmedi üstelik bu yapılanlar çok büyük meblalık icraat ve yatırımlar bu mahallede doğdum büyüdüm önceden yüzme havuzunun H sini bilmezdikşimdi 4 yaşında bebeler yüzmeye geliyor soğan da soğan diye tutturdular ahanda düşüyor işte 12.5 oldu bile yeni üretime yakın zaten bu fiyatlar oluyor
Dönem dönem bunlar hep olmuş geçmiş tarihlere bakarsanız göreceksiniz koronada ayy haftasonu tatil olsun kapanma gelsin gelsin derken iyiydi elbette bunların bir faturası olacaktı 2 hafta eşimin çalıştığı fabrikanın çalışmadığını bilirim bunca zamandır herkes mal edinirken iyiydi şimdi 1 yıldır ekonomi kötü diye yallah diyecek halimiz yok ayrıca diyorlar ki işsizlik var işsizlik ee millet arabaları evleri krediyle alırken iş olmasa para kazanamasa neyle ödeyecekti tetkik sonuç sıra beklemesi uzun sürüyor ona da bir çözüm bulurlar inşallah
Bu haber nasıl oluyor da gümbür gümbür geldiğini kanıtlamış oluyor? Bir de Akp zaten iktidarda gümbür gümbür gelen KılıçdaroğluGerek ulusal; gerek uluslararasi makaleleri; kose yazilarini ve ongoruleri takip ediyorum. Her ne kadar bir kac aydir burada uyelik dondurmus olsam da sayfayi da takip ettim.
Sizin adiniza uzgunum. Gumbur gumbur gelen yenilginiz hayirli olsun.
He bir de siz engelli listemdesiniz. Bugune ozel gorunur yaptim ama yine kapatacagim. En cok size forumlar.
Seçime 15 gün kala gemi mi yapmak bunu söylemek için cahil olmak gerekir gemi ne zamandır yapılıyor uçak 10 gün kala mı yapıldı Allahımmmmm bu cahillik hiç mi Selçuk Bayraktar takip etmez bunlar uçaklar ne zamandır yapılıyor elbet seçim üstü bunlar anlatılacak offff hazımsızlık çok fena bir şey insan bunlarla gurur duymuyorsa Türklüğünü sorgulamalı
Çok eğlendiniz demekki ne güzelSiz yapın güzel yapıyorsunuz eğlenceli oluyor:)
Olmadı ama koalisyon oldu belediye aldı yıllarca bu ülkenin mualifiyeti oldu izmir mesela izmire ne yaptı ??
Amaaan başladı İzmir masallarıOlmadı ama koalisyon oldu belediye aldı yıllarca bu ülkenin mualifiyeti oldu izmir mesela izmire ne yaptı ??
Yahu İmamoğlu İstanbuldan başka her yerdeOlmadı ama koalisyon oldu belediye aldı yıllarca bu ülkenin mualifiyeti oldu izmir mesela izmire ne yaptı ??
Seçime 15 gün kala gemi mi yapmak bunu söylemek için cahil olmak gerekir gemi ne zamandır yapılıyor uçak 10 gün kala mı yapıldı Allahımmmmm bu cahillik hiç mi Selçuk Bayraktar takip etmez bunlar uçaklar ne zamandır yapılıyor elbet seçim üstü bunlar anlatılacak offff hazımsızlık çok fena bir şey insan bunlarla gurur duymuyorsa Türklüğünü sorgulamalı
Çok güzel vallahi,insanın gözü gönlü açılıyor İzmir'e gidince.Olmadı ama koalisyon oldu belediye aldı yıllarca bu ülkenin mualifiyeti oldu izmir mesela izmire ne yaptı ??
Ne demek 1 yildir ekonomi kotu diye yallah diyecek halimiz yok?Dönem dönem bunlar hep olmuş geçmiş tarihlere bakarsanız göreceksiniz koronada ayy haftasonu tatil olsun kapanma gelsin gelsin derken iyiydi elbette bunların bir faturası olacaktı 2 hafta eşimin çalıştığı fabrikanın çalışmadığını bilirim bunca zamandır herkes mal edinirken iyiydi şimdi 1 yıldır ekonomi kötü diye yallah diyecek halimiz yok ayrıca diyorlar ki işsizlik var işsizlik ee millet arabaları evleri krediyle alırken iş olmasa para kazanamasa neyle ödeyecekti tetkik sonuç sıra beklemesi uzun sürüyor ona da bir çözüm bulurlar inşallah
Canım bak bunları gözardı et dikkate alma biz senle icraatları sabağa kadar anlatırızÇok eğlendiniz demekki ne güzel
Kolay gelsin bacım yakında sende Eşofmanlı Şevket Hoca gibi hissetmeye başlayabilirsinBen yine de şansımı denemek istedim, belki anlar
Izmire sık giderim orda yaşamıyorum fakat bilirim bir ayağım ordadirİzmirdemi yaşıyorsun
Amaaan başladı İzmir masalları
Canım İzmir gülüm İzmir
İzmirimi yedirmem
Dedi park ve bahçeler müdürü,tarafsız NiloyatospikkCanım bak bunları gözardı et dikkate alma biz senle icraatları sabağa kadar anlatırızonlar bir proje göstersinler yahu
Kemal bey gelirse şimdi pahalı da olsa yağ alıyoruz sonra kuyruk beklemeyelimNe demek 1 yildir ekonomi kotu diye yallah diyecek halimiz yok?
Bal gibi de var. Biz bu insanlari neden seciyoruz tekrar dusunun isterseniz sayin Niloya hanim.
Insan gibi yasamak icin oy veriyoruz. Kemal bey gelirse ve ekonomoyi duzeltemezse ona da yallah diyecektir bu millet, emin olabilirsiniz.
Once kendinizi dusunun bakalim, istediginiz ve hakettiginiz seyleri alabiliyor musunuz?
Ekonominin sorumlusu su an kim?
Erdoganin bir videosu vardi, ekonomiden ben sorumluyum ben! Diye bagiriyordu.
Kulaklarinizi iyi acin oyle dinleyin ama.
Benim insanim bugun sogan fiyatini tartisiyorsa sorumlusu cumhurbaskanidir. Baska diyecek soze gerek yok sanki.
Ben İzmirli değilim onun için kesin net anlatamam ama Eskişehirliyim mesela onu neden söylemiyorsunuz derdiniz gücünüz İzmir anlamıyorum.Olmadı ama koalisyon oldu belediye aldı yıllarca bu ülkenin mualifiyeti oldu izmir mesela izmire ne yaptı ??
Türklüğümü sorgulamak sana düşmez niloya.Seçime 15 gün kala gemi mi yapmak bunu söylemek için cahil olmak gerekir gemi ne zamandır yapılıyor uçak 10 gün kala mı yapıldı Allahımmmmm bu cahillik hiç mi Selçuk Bayraktar takip etmez bunlar uçaklar ne zamandır yapılıyor elbet seçim üstü bunlar anlatılacak offff hazımsızlık çok fena bir şey insan bunlarla gurur duymuyorsa Türklüğünü sorgulamalı