- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
İzledim evet çok iyiydi burhanımKacinci bolumdu hatirlamiyorum ama sen oyum burhana deyince aklima geldi o sahne ve aynı sahne de çevirdigi fırildaklar.. yoksa bende severim kendisini tabi sadece dizi decok komikti tabi o sahne
Son görüstügü adamlar cinsel ürün reklami icin gelmişlerBurda buyrunnnn
Evet ben de farkettim eksik hala da varBen farkettim, sayfada kıyım olmuş yine diye yazdım hatta
Anlayacağını sanmıyorum munecim, okuyacağını sanmıyorum zaten. Bunu apo için çıkarmamıştır, mazlumlar yararlansın dşye çıkarmıştır, vardır bir bildiği diyecek okusa da cevap olarakNiloyatospikk inşallah hiçbir terör örgütü, o örgütleri kurup askerimiz, polisimiz, halkımızın üzerine salan pislikler amaçlarına ulaşamasın
Söz konusu teröristlerse yardım eden destekleyen babamın oğlu olsa affetmem, öte yandan bence hepimiz o öyle demiş bu böyle demiş gibi medyadaki spekülatif haberler yerine devletin resmi kurum kuruluşların açıklamalarına itibar edersek daha sağlıklı bilgiler edinebiliriz belki.
Örneğin “Terörle Mücadele Kanununun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı. 21 Nisan 2006 tarih ve 1/1194 numara ile Başbakan Erdoğan ve Bakanlar Kurulu üyelerinin imzalarıyla Meclis Başkanlığı’na gönderilen tasarı” hakkında TBMM tutanakları.
Eki Görüntüle 3241935
Eki Görüntüle 3241936
Sayın Bahçeli’nin 03/05/2006 konuşma metni:
Eki Görüntüle 3241980
Eki Görüntüle 3241979
Ne teslimiyeti ya, siz durum film yeni başlayacak bakışları bence bunlar
Bence de tamamdır artık.
evet onu da okudumBen farkettim, sayfada kıyım olmuş yine diye yazdım hatta
Ocalani salacaklar diye iftira ata ata 71 yaşındaki teröristi kocamış diye saldılar ya sesleri de çıkmıyorERDOĞAN'IN AFFETTİĞI HÜKÜMLÜLERİN SUÇU NEDİR?
Çetin Saner; 28 Şubat Davası kapsamında müebbet hapis cezası
Mehmet Emin Alpsoy; Hizbullah davası kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Nihat İliman; kasten öldürme suçundan 25 yıl hapis cezası
Sedat Çelik; uyuşturucu ticareti nedeniyle 12 yıl 6 ay
Nihat İliman ile Sedat Çelik'in cezaları "sakatlık hali", Çetin Saner ile Mehmet Emin Alpsoy'un cezaları da "kocama hali" nedeniyle kaldırıldı.
Dogalgaz mı bu.. secimden sonrasi %25 i bile goremeyizHakikaten ödenmiş. Söyleyecek çok şeyim var ama susmam lazım.
Memurlara zam var diyorlar bu ay bilmiyorum, bu işin sonunu iyi görmüyorum ben. Endişeliyim, sevinen ne akla hizmet seviniyor aklım almıyor. Bu kadar bağış nerden geliyor, birkaç ay sonra nelere hayvan gibi zamlar gelecek, ne ile karşı karşıyayız? Neremizden çıkacak bu paralar düşünen yok.Hakikaten ödenmiş. Söyleyecek çok şeyim var ama susmam lazım.
Bunu bazen açıp açıp izliyorum.ne zaman izlesem
Aklini kaçırmış bunlar,hiçbir zaman böyle partizanlık ve çığırından çıkmış bir topluluk görmedi bu ülke.O kadının yerinde olsaydım,bilemiyorumAzmış azınlık mı diyordu birileri