Niloyatospikk inşallah hiçbir terör örgütü, o örgütleri kurup askerimiz, polisimiz, halkımızın üzerine salan pislikler amaçlarına ulaşamasınBu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
O sahneyi unutmuş olamazsınHmm ayni anda 3 partiye reklam veren koca yürekli burhan altıntopbirde dedelerden ak partiliydi kendisi
Valla insanlar bi at gözlüğünü çıkarsa görecekler de sağımız sudi,solumuz Arap,önümüz afgan, arkamız haiti bizlerde sobe diyecek duvar arıyoruz. Kata kulle olmaz ise değişime gider ülkeValla damardan uyuşturulmuş çok büyük kitle var umarım çok da büyük değildir
Ben Recev İvedik'e verirdim,yine hak edeni tokatlıyor RecepO sahneyi unutmuş olamazsınKirmizibalik88 para için apartmana asilacak afişler konusunda 3 partiye de aynı anda onay veriyordu ya yanina asilması icinde cinsel ürün reklamina da onay veriyordu da ortalik karısmıstı tabi o sahnenin ak partiyle göruştügü kismında benim buyuk dedemde sizi tutardi biz dedelerden beridir ak partiliyiz demişti o bölümün yayinlandigi yillarda ak partinin sadece birkac yildir var oldugunu unutmuş tabi dedelerden beridir ak partiliyiz derken niye saşirdin ki
Tabi yine de benim de oyum burhan altintop a olurdu.. ülkeye renk gelirdi
Ülkeyi karıstırirdı burhan altintop dimi sonra gecer karşimiza viskisini yudumlardı pis fakirler diyeBen Recev İvedik'e verirdim,yine hak edeni tokatlıyor Recep.
Basimizdakilerin Burhan'dan bir farkı yok zatenÜlkeyi karıstırirdı burhan altintop dimi sonra gecer karşimiza viskisini yudumlardı pis fakirler diye
Dogru vallaBasimizdakilerin Burhan'dan bir farkı yok zaten.Recep daha net hiç olmazsa,çizgisi belli .
O bölüm silik bende vallaO sahneyi unutmuş olamazsınKirmizibalik88 para için apartmana asilacak afişler konusunda 3 partiye de aynı anda onay veriyordu ya yanina asilması icinde cinsel ürün reklamina da onay veriyordu da ortalik karısmıstı tabi o sahnenin ak partiyle göruştügü kismında benim buyuk dedemde sizi tutardi biz dedelerden beridir ak partiliyiz demişti o bölümün yayinlandigi yillarda ak partinin sadece birkac yildir var oldugunu unutmuş tabi dedelerden beridir ak partiliyiz derken niye saşirdin ki
Tabi yine de benim de oyum burhan altintop a olurdu.. ülkeye renk gelirdi
Burda buyrunnnnO bölüm silik bende vallaYoksa Burhan Altıntop hastasıyım
Dini, ezanı ol ayan ne demek ya, ulan alevi demek aliyi seven demek zaten, peygamberin damadı, onlar da müslüman. Ayrıca dinsiz olsalar ne olur, milletin gideceği cehennemden, gitmeyeceği cennetten sana ne
O bölüm silik bende vallaYoksa Burhan Altıntop hastasıyım
Kacinci bolumdu hatirlamiyorum ama sen oyum burhana deyince aklima geldi o sahne ve aynı sahne de çevirdigi fırildaklar.. yoksa bende severim kendisini tabi sadece dizi deO bölüm silik bende vallaYoksa Burhan Altıntop hastasıyım
Ben farkettim, sayfada kıyım olmuş yine diye yazdım hattaBiriniz de farketmedi banlandigimi
Evet kesinlikle bu bölum
Bu muydu acaba