- 23 Ocak 2016
- 32.498
- 48.872
Şehitler Gününde Hdp ziyareti yapana mı oy vereceğim pehNiloyatospikk uzun hikaye,el altından yapılan görüşmelerden hiç haberin yok.Muhalefetin ise pkk ile işbirliği yaptığı işe koskoca bir palavra.Çünķü tek kozunuz bu..Daha bugün 23 yaşında bir kız Suriye'li bir mülteciye red etti diye öldürüldü.Hic mi vicdan yok sizde ya?
Cevap vermez öyle şeylere.Niloyatospikk uzun hikaye,el altından yapılan görüşmelerden hiç haberin yok.Muhalefetin ise pkk ile işbirliği yaptığı işe koskoca bir palavra.Çünķü tek kozunuz bu..Daha bugün 23 yaşında bir kız Suriye'li bir mülteciyi red etti diye öldürüldü.Hic mi vicdan yok sizde ya?
Öyle yaşarayak göreceğiz ben sosyal yaşam standartlarımızın düşmesini istemem Millet İttifakının bunu sağlayabileceğini düşünmüyorum hiçbir seçimde bir tane proje ile gelmediler hep lafta sana söz sana söz bana laf kalabalığı yapmasın bana projelerle gelsin ülkeme ne yapacakBen şahsen bazı şeyleri yaşayarak görmek istemem.
Neyse yine cevap alamadık.
Bu sefer aa araştırın diyemediniz yorumunuzu sordum ya.
Anamın bacımın örtüsüne düşmanlık yapana oy atacağım heee rüyamda görsem sadaka veririmCevap vermez öyle şeylere.
Allah kimsenin başına vermesin ne kadar zor bir şey.
Neyin önemi kalır böyle bir acıdan sonra.
Verme,git domuz bağı yapanlara ver oyunu.Ama bir daha seçim hakkın falan olmayacak,bu son!Bunu da yaz bir kenara.Şehitleri bari rahat bırakın,kirli siyasetinize alet etmeyin onları.Bir ailenin saltanatı sürecek diye,bunca insanın hakkına giren herkes sorumlu olacak günün birinde.Şehitler Gününde Hdp ziyareti yapana mı oy vereceğim peh
Öyle yaşarayak göreceğiz ben sosyal yaşam standartlarımızın düşmesini istemem Millet İttifakının bunu sağlayabileceğini düşünmüyorum hiçbir seçimde bir tane proje ile gelmediler hep lafta sana söz sana söz bana laf kalabalığı yapmasın bana projelerle gelsin ülkeme ne yapacak
Niye doğru bu tam şehitler gününde Hdp ziyareti ne kadar maaaniiidaaarrrrrVerme,git domuz bağı yapanlara ver oyunu.Ama bir daha seçim hakkın falan olmayacak,bu son!Bunu da yaz bir kenara.Şehitleri bari rahat bırakın,kirli siyasetinize alet etmeyin onları.Bir ailenin saltanatı sürecek diye,bunca insanın hakkına giren herkes sorumlu olacak günün birinde.
Kararsızım dedikten sonra bu kadar keskin dönmeniz ilginç.Öyle yaşarayak göreceğiz ben sosyal yaşam standartlarımızın düşmesini istemem Millet İttifakının bunu sağlayabileceğini düşünmüyorum hiçbir seçimde bir tane proje ile gelmediler hep lafta sana söz sana söz bana laf kalabalığı yapmasın bana projelerle gelsin ülkeme ne yapacak
Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacaklarmiş,pehhhCumhuriyetin 100.yıl kutlaması için gün sayıyoruz bunlar diyor bir daha oy kullanılmayacakmış he he canım hee
Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Bu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
Yok estağfurullah.Yaşayarak göreceğiz benden ve çevremden Millet İttifakına oy çıkmaz ha bizi şimdi de cahillikle suçlarlar şimdiokumuşluk düzeyin de seceresini tutturmayın bana şimdi
Yapdı yapdı....Şehitler Gününde Hdp ziyareti yapana mı oy vereceğim peh
Teyzem de bıyık bırakıp dayım olacakmışBu cümlenize istinaden yazıyorum Millet İttifakı seçilirse Öcalan dışarı çıkacakmış saraya yerleştirilecekmiş tüm aile efradıyla birlikte padişahım çok yaşa olacakmış
751.sayfa da sonunda niloya kustu gerçek yüzünüAnamın bacımın örtüsüne düşmanlık yapana oy atacağım heee rüyamda görsem sadaka veririm