- 8 Nisan 2017
- 56.778
- 297.301
tuylerim diken diken oldu izlerken ..Askerlik ne onur verici bir meslek di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben farkettim.Biriniz de farketmedi banlandigimi
buradan gitmisim 14.481 nolu paylasimBen farkettim.
Hatta birisine nereye gittin yazmissin onun kim olduğunu hatırlayamadım şimdi.
Aaa bir baktım sende gitmişsin .
baktım sonra yazdıklarına buradan değil galiba dedim.
Yaaaa.
ben farkettim hadi gidiyoz burdan birdaha banlanmaBiriniz de farketmedi banlandigimi
banlaninca disardan okudum belki oda okuyordurPhronesis inde yokluğu da çok belli.
Aaa ben banlaninca giremedim hiç okumak için bilebanlaninca disardan okudum belki oda okuyordur
sekmleri komple kapat sonra tekrardan giris yap olur ya niyr olmasin ..mesela bende giris yaptiktan sonra arama butonunu kullaniyoruz saniyordum ama gayet rahat kullaniliyor :))Aaa ben banlaninca giremedim hiç okumak için bile
giris yap derken uyelik bilgilerini girmeyeceksin yanlis yazmisim forumdan arama butonuna konu basligini yazinca cikiyor :)sekmleri komple kapat sonra tekrardan giris yap olur ya niyr olmasin ..mesela bende giris yaptiktan sonra arama butonunu kullaniyoruz saniyordum ama gayet rahat kullaniliyor :))
yada kadin gundemi dersen aktif yazilan konular cikiyor onune :)giris yap derken uyelik bilgilerini girmeyeceksin yanlis yazmisim forumdan arama butonuna konu basligini yazinca cikiyor :)
Ne olur ne olmaz tehlikeli günlere giriş yapıyoruz.yada kadin gundemi dersen aktif yazilan konular cikiyor onune :)
Annem balikesirli ve balikesire cok yakin oturuyorum .manisa dogumluyumNe olur ne olmaz tehlikeli günlere giriş yapıyoruz.
Neden gittiğine bakayım dedim. (Gordum)
Balikesirli misin?
Bugünden.
Hayatında hiç çayir cimen gormediyse demekParkta takılı kaldı,günde 1500 tane park fotoğrafı atıyor.
Ben susayım en iyisi yoksa durduramam kendimi.tuylerim diken diken oldu izlerken ..Askerlik ne onur verici bir meslek di
Dün fark ettim ne oldu mapısta iyi baktılarmı sana varmıydı bir ihtiyacın .Biriniz de farketmedi banlandigimi
Kople kapat sekmeleri arama motoruna yaz misafir olarak okuyabilirsinAaa ben banlaninca giremedim hiç okumak için bile