Aslaaa unutmam aslaaa...Bir de " Küçüğün rızası var " diyeni unutmam
Niye geçmesin,vergi ödüyor kadın.Catir çatır geçer,lütuf mu bunlar?Devlete hizmet etmesi için vergi ödüyoruz vatandaş olarak.Sizin sayenizde rahat yaşamak mı sakın devletin yaptığı köprülerden geçmeyin o zaman İstanbul'da iseniz sakın ola Marmaraydan geçeyim demeyin
Ellerinden öpüyorum annenizin
Ben de yanaklarından öpüyorum
Seçin bakalim, herkes özgür. Ama simdilik..Canim sadece benim oyumla secilmiyor senin gibi düşünmeyen o kadar kişi var ki hep beraber seçiyoruz
Ben buraya yazınca her yazdığım siyasi algılanıyor ama olsun yazmaya devam edeceğim, bir kişi bile yazdıklarıma kulak verse nelere dikkat çektiğimi anlar, anlamazsa da şimdi yazacaklarım belki biraz ışık tutar.Bursa da doğmuş büyümüş biri olarak her cümlesine kesinlikle katılıyorum. Ayrıca Mahallelerin ortasına yüksek binalar dikiliyor rant uğruna, normalde 4 kattan fazlasının olmadığı mahallelerde 8-9 katlı apartmanlar yapılıyor şikayet ediyoruz tatmin edici bir cevap alamıyoruz, gerekli izinler alındı deniyor, denetim yok. Eski Bursa dan eser yok, evet zamanın getirdiği bazı düzenlemeler yapılıyor e yani 20 küsür senedir iktidar yapıcak tabiki bunu bir lutuf olarak kabul edemeyiz. Parklar güzel ama buranın kültürüne uyum sağlamayan mültecilerle dolu.
Lan bizim ne suçumuz var ahahahahah.Adalete ihtiyacıniz olduğunda bulamayacaksiniz ACIMAYACAGIM
Paranız hic olmus ekmek alamazken ACIMAYACAGIM
Bebenize süt alamazsaniz ACIMAYACAGIM!!!!
Size her daim yüreğim yanar, ben secenlere konusuyorum.Lan bizim ne suçumuz var ahahahahah.