- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
Bilmez olurlarmı hiç.Eeee Tayyip bey de kol kola gezmedi mi vaktinde ?
Hanım Abla, o zaman yüzlerine astar diktirmelerini rica edeceğim. Milleti, onu bunu terörle itham edecek konumda değiller.Bilmez olurlarmı hiç.
Hayatım biliyorlarda işlerine gelmiyor herhalde,nasılsa teröristtiz bilmem neyiz umurlarındamı hiç.Hanım Abla, o zaman yüzlerine astar diktirmelerini rica edeceğim. Milleti, onu bunu terörle itham edecek konumda değiller.
O bahsettigin sehitlerden biri benim derece akrabam. Sakin ha sakin sehitleri agziniza alip kullanarak hukumet savunuculugu yapmayin! Sehide kelle diyenler, acilim adi altinda turlu turlu saklabanliklar yapanlar, devletin resmi kanalinda terorist basinin mektubunu okutup, davullu zurnali karsilayanlar da bunlar. Yetti artik ayni edebiyat ayni edebiyat.Bugüne kadar şehitlerimizin katillerine oy vermedim çok şükür. Onca suçsuz günahsız ananın babanın evladını şehit eden partinin kapatılmasını demokrasiye aykırı diyen bir partiye oy verecek kadar bilincimi kaybetmedim. Demokrasiye aykırı diyenlerde evlat katillerinin en büyük destekçisi bunu göremeyecek kadar bilincim kapalı değil çok şükür.
Ambleminde var diye evlat katillerinin büyük destekçisine oy vermeye vicdanım el vermiyor.
Niye işinize gelince teröristler işinize gelince ziyaretlerine gidip sonuçta meşru bir parti oluyorlar? O zaman omurgalı bir duruş sergilesinler de seçim var diye ayaklarına gitmesinler mesela? Bilinci kapalı değilmişBugüne kadar şehitlerimizin katillerine oy vermedim çok şükür. Onca suçsuz günahsız ananın babanın evladını şehit eden partinin kapatılmasını demokrasiye aykırı diyen bir partiye oy verecek kadar bilincimi kaybetmedim. Demokrasiye aykırı diyenlerde evlat katillerinin en büyük destekçisi bunu göremeyecek kadar bilincim kapalı değil çok şükür.
uzun uzun yazmak istemiyorum. düşüncem bu şekilde. Cumhur ittifakına oy vericem138. Kişisin heralde
Neden cumhur ittifakı
Ülkenin yönetim biçiminden memnunmusunuz
benim bildiğim kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyordu ne ara siyasete geldiEskiden nivea el kremini severdim
Çok değişmiş görmeyeli
bir anne için fazla imalı bir mesajNickin krem olması manidar..
Ama çocuk istismarlarına göz yuman cezalandırmayan bir hükümete oy vermeye vicdanınız el veriyor öylemiAmbleminde var diye evlat katillerinin büyük destekçisine oy vermeye vicdanım el vermiyor.
Askerin fıtratında ölmek var diyen CHP değildiO bahsettigin sehitlerden biri benim derece akrabam. Sakin ha sakin sehitleri agziniza alip kullanarak hukumet savunuculugu yapmayin! Sehide kelle diyenler, acilim adi altinda turlu turlu saklabanliklar yapanlar, devletin resmi kanalinda terorist basinin mektubunu okutup, davullu zurnali karsilayanlar da bunlar. Yetti artik ayni edebiyat ayni edebiyat.
Destekleyebilmem icin hangisi dogru hangisi yanlis bilmem gerekTek ricam sandriyon lütfen bu seçimde özellikle bizi destekle. Bu ölüm kalım seçimi. Burada kalan biri olarak tek ricam bu
Kafanızda kurup kurup uydurmayin. yalan konusuyorsun. kendi yalaniniza inanıyorsunuz.Ambleminde var diye evlat katillerinin büyük destekçisine oy vermeye vicdanım el vermiyor.
benim bildiğim kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyordu ne ara siyasete geldi
Daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı diyordu ona ne diyorsunuz?Ama çocuk istismarlarına göz yuman cezalandırmayan bir hükümete oy vermeye vicdanınız el veriyor öylemi
Kafanızda kuruyorsunuz derken en büyük sponsoru daha geçen gün malum partinin kapatılması demokrasiye aykırı dedi sizde haklı buluyorsunuz ozaman bende kafamdan uyduruyorum. PekiKafanızda kurup kurup uydurmayin. yalan konusuyorsun. kendi yalaniniza inanıyorsunuz.