- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.429
yazik ya yemin ederim yazik ..Ama dilerim Allah tan bu caresizligi gormemeye ant icmis herkes yasasin !Lütfen deprem gibi hassas bir konu üzerinden siyaset yapmayın! Depremi yaşamış insanlara yalan söylüyorsunuz diyemezsiniz!
Siz çok Anlıyorsunuzbak bunu farkedebilecek ksdar zekiyim sana aciklama yaptim anlamadigin icin .
hihimmSiz çok Anlıyorsunuz
Halbuki tam onun kafada.Allahtan soylu demedi
Önceden yıldırımdan 2 katlı evin terasından bakınca fidyekızık tarafları mı tam bilmiyorm dag boyu yemyeşildi içi açılırdı insanın 9 yasındaydm halamalra gelip o manzaraya iç gecirirdim. Tam 25 sene sonra gelip gördüğüm manzara bursa için korkunçç… heryeri beton yıgınu yapıp yeşil alanı asla korumayıp imara acıyolar.. mudanyada zeytinlikler viran oldu. Sürekli kanun cıkarıp izin veriyolar millet bahcesi diye yaptgı yeri yine rant saglamak için yaptırıyolar ki belediye atıl alana yaptysa bunu takdir edilesi o ayrı..Haftaiçi çekim yapayım alanı da sosyal medyada paylaşayım da millet hizmet görsün önceden biz böyle yeşillik göreceğiz diye köye giderdik
Soyluyu sevmiyorumAllahtan soylu demedi
Niye ki?Soyluyu sevmiyorum
Yo bunu siz yapıyorsunuzHep siz doğruları söylersiniz hep siz haklısınız zaten dimi. Aksi durum söyleyen herkes yalancı zaten. Nankörler.
Hiç yardım yapılmadığıni söylüyor zannetmiyorum devlet illaki yardım yapmıştır bu yüzden devlet zatenyazik ya yemin ederim yazik ..Ama dilerim Allah tan bu caresizligi gormemeye ant icmis herkes yasasin !
evimin arkasina kentpark yapilacak o kadar cok çam agaci kesildi ki 4-5 sene once kestiler ..Önceden yıldırımdan 2 katlı evin terasından bakınca fidyekızık tarafları mı tam bilmiyorm dag boyu yemyeşildi içi açılırdı insanın 9 yasındaydm halamalra gelip o manzaraya iç gecirirdim. Tam 25 sene sonra gelip gördüğüm manzara bursa için korkunçç… heryeri beton yıgınu yapıp yeşil alanı asla korumayıp imara acıyolar.. mudanyada zeytinlikler viran oldu. Sürekli kanun cıkarıp izin veriyolar millet bahcesi diye yaptgı yeri yine rant saglamak için yaptırıyolar ki belediye atıl alana yaptysa bunu takdir edilesi o ayrı..
Yani özetle niloya bursada yaşayanlar için her yer yesillikken eskiden, suan yeşillik görmek için çabalaman normal
ya sen anliyorsun gercektenHiç yardım yapılmadığıni söylüyor zannetmiyorum devlet illaki yardım yapmıştır bu yüzden devlet zaten
Tam senin kafada ben akpliyim diye hepsini sevmek zorunda değilim ki siz CHP'yi savunuyorsunuz hepsinide seviyorsunuz körü körüne bağlılık bu olsa gerekHalbuki tam onun kafada.
Sevmek zorunda mıyımNiye ki?
nogthy i alintilayp sor o zaman cvp veriyorNiye ki?
Acaba kimin hakkında konuşuyor sunya sen anliyorsun gercekten
ben onu noegty ye yazdim niye ustune alindin ki .anlaman icin baskasini mi alintilamam lazimboyle mi anlasacagiz
Bana dediysen ben yazmadım niye ki diyenogthy i alintilayp sor o zaman cvp veriyor
evimin arkasina kentpark yapilacak o kadar cok çam agaci kesildi ki 4-5 sene once kestiler ..
hala park namina bisey yapilmadi .ilk sene agaclari kesince yerel sanatcilardan konser verdiler tamam .
uzun suredir bos duran yere olimpik havuz yapacagiz dediler asagi yukari her cuma bakmaya geliyorlar havuzaneden cuma dersen cuma namazi cıkısı gidilir zaten her yere bilirsin .
evlerin fiyatlari yukseldi kent park olacak diye ara sira kepce gelip bir kac agac devirip gidiyor
Bursa neden yeşil Bursa diye anılırdı?Önceden yıldırımdan 2 katlı evin terasından bakınca fidyekızık tarafları mı tam bilmiyorm dag boyu yemyeşildi içi açılırdı insanın 9 yasındaydm halamalra gelip o manzaraya iç gecirirdim. Tam 25 sene sonra gelip gördüğüm manzara bursa için korkunçç… heryeri beton yıgınu yapıp yeşil alanı asla korumayıp imara acıyolar.. mudanyada zeytinlikler viran oldu. Sürekli kanun cıkarıp izin veriyolar millet bahcesi diye yaptgı yeri yine rant saglamak için yaptırıyolar ki belediye atıl alana yaptysa bunu takdir edilesi o ayrı..
Yani özetle niloya bursada yaşayanlar için her yer yesillikken eskiden, suan yeşillik görmek için çabalaman normal
Tabi canım gözün yanlış görüyor du zaten anlamıyorsun da bide yazıp sonra herkes gülünce jetonda yeni düşünce bende yapicam deBanane bende aynisini yapicam