Maşallahi varmış çok üretkenanağğ anliyoryooo kizima sovmedim kizim gibi uretken ol dedim
Trolleri aratmıyorsun Selena bacım böyle devam etAman aman bilgin sende kalsin ise yarasaydi sende ise yarardı
evet 5 yasinda ve kendince kelimeleri bolerek ve yerlerini degistirerek mantikli cumleler kurabiliyorMaşallahi varmış çok üretken
Var canım dış işleri bakanıni cumhurbaşkanı yaparız o zaman daAynen Selena bize çok geliyor artık yetişemiyoruz masraflarına... Akp de hiç mi kimse yok, 70 yaşına geldi Erdoğan ölürse ne yapacaksınız.
GordumSen neredeydin peki gördün mü ulaştığını herkese
Mevlüt Çavuşoğlu?Var canım dış işleri bakanıni cumhurbaşkanı yaparız o zaman da
Tabi şimdide troll oldumTrolleri aratmıyorsun Selena bacım böyle devam et
Evet nolmusMevlüt Çavuşoğlu?
Gordum
evinden cay corba dagitan kanallari izlemistirSen neredeydin peki gördün mü ulaştığını herkese
Keşke birazda. Size gösterseymisevet 5 yasinda ve kendince kelimeleri bolerek ve yerlerini degistirerek mantikli cumleler kurabiliyorbin sükür
Size yardım yapılmadığıni söylüyorsunuz bence siz yalan söylüyorsunuzYalan söylüyorsun
bak bunu farkedebilecek ksdar zekiyim sana aciklama yaptim anlamadigin icin .Keşke birazda. Size gösterseymis
Şaşırdım sadece...Hangi yönünü beğeniyorsunuz Mevlüt Çavuşoğlu nunEvet nolmus
Keşke birazda sen izleseydinevinden cay corba dagitan kanallari izlemistir
Lütfen deprem gibi hassas bir konu üzerinden siyaset yapmayın! Depremi yaşamış insanlara yalan söylüyorsunuz diyemezsiniz!Size yardım yapılmadığıni söylüyorsunuz bence siz yalan söylüyorsunuz
izledim ..ama hatayda birebir yardima giden o havayi soluyan herseye sahit olan esimden de herseyi ogrendim .Keşke birazda sen izleseydin
Allahtan soylu demediŞaşırdım sadece...Hangi yönünü beğeniyorsunuz Mevlüt Çavuşoğlu nun
Size yardım yapılmadığıni söylüyorsunuz bence siz yalan söylüyorsunuz
Türkiye'yi temsil eden birisi sen neyini bagenmiyosun tipe bakıp cumhurbaşkanı seçmiyorsunuz galibaŞaşırdım sadece...Hangi yönünü beğeniyorsunuz Mevlüt Çavuşoğlu nun