Tabi canım adam bas bas bağırıyor altın kart vaad ediyor ama ben anlamıyorum hihim evetben cabuk pes ederim selena arkadaslara basarilae diliyorum ..ben sabirli bir insan degilim sana iyi gunler
Eminim son kararım. Ekonomi, Eğitim, Adaletsizlik vs vs bu kadar kötüye gidiyorken bir de mevcut iktidar seçim kazandırılıp ödüllendirilmemeli. Zaten ben aynı kişi/kişilerin uzun süre iktidarda olmalarından yana değilim. En fazla 2 seçim dönemi. Koltukta daha fazla kalınca suyunu çıkarıyorlar görüyoruz.Ama kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsediyoruz Sinan Özen değil yada ne bilim Muharrem İnce değil kemal Kılıçdaroğlu diyoruz emin misiniz biraz düşünün bence
insallah trolsundur selenaTabi canım adam bas bas bağırıyor altın kart vaad ediyor ama ben anlamıyorum hihim evet
Hiç düşünmeden vereceğim oyumu önceden orada uyuşturucu kullananlar tiner çekenler gezerdi devasa dönüşüm alanı olmuş şehir merkezinde 1.5 milyon metrekare yeşil alan henüz açılışı yapılmadı umarım güzel tanıtımı olur bu benim için hizmetin de ötesinde videolar çektim detaylı fotoğraf çekimleri yapacağım bugün çok kalabalıktı sakin bir gün gidip profesyonel fotoğraflar çekeceğim inşallahCidden oy kıstasınız park mı?
Tamam eyvallah güzel olana güzel diyelim, hiç sıkıntı yok. Özellikle izbe yerlerin dönüştürülmesini çok doğru buluyorum da. Yarın öbür gün, Afganlar toplanıp sürü halinde orda gezip oturduğunda kendinizi güvende hissedecek misiniz gerçekten
Ben kimseyi ikna etmeye çalışmıyorum ki onu siz yaparsınız millete iyi görsünler diye söylüyorum Sinan oganÖzal'dan sonra Sinan Özen de girdi devreye. Selena, kimseyi ikna edebilecek potansiyelin yok, boşa yorma kendini.
Bence sen işine geldiği gibi anliyosuninsallah trolsundur selenaanlamamazliktan geliyorsundur
Belediye seçimlerinde memnunsan ver tabi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile belediye seçimleri farklıHiç düşünmeden vereceğim oyumu önceden orada uyuşturucu kullananlar tiner çekenler gezerdi devasa dönüşüm alanı olmuş şehir merkezinde 1.5 milyon metrekare yeşil alan henüz açılışı yapılmadı umarım güzel tanıtımı olur bu benim için hizmetin de ötesinde videolar çektim detaylı fotoğraf çekimleri yapacağım bugün çok kalabalıktı sakin bir gün gidip profesyonel fotoğraflar çekeceğim inşallah
dogru diyorsun yazilani okumuyorum isime geleni yaziyorum devamliBence sen işine geldiği gibi anliyosun
Vede Kılıçdaroğlu yla Nedim inşallah kazanmazsınızEvet mevcut olandan memnun değiliz. Değiştirmek istemek en doğal hakkımız.
Nedim kim :)Vede Kılıçdaroğlu yla Nedim inşallah kazanmazsınız
Evimizin yakınında yapılan 1.5 milyon metrakarelik parkın henüz açılışı yapılmamışken bugün gidip gezme fırsatı yakaladık şok oldum parkı görünce evde Receeepp Tayyipppp Erdoğannnnn şarkısı söyleyerek geziyorumBu ülkenin Cumhurbaşkanı gayette liderdir etkilidir. Şimdiye kadar Türkiye Cumhuriyetini en etkili temsil eden liderdir hatta. Demokratik iseniz bunu kabul etmelisiniz seversiniz sevmezsiniz.
Bellidogru diyorsun yazilani okumuyorum isime geleni yaziyorum devamli
Evimizin yakınında yapılan 1.5 milyon metrakarelik parkın henüz açılışı yapılmamışken bugün gidip gezme fırsatı yakaladık şok oldum parkı görünce evde Receeepp Tayyipppp Erdoğannnnn şarkısı söyleyerek geziyorum
Ne diyim ayy sizin için güzel güzel yazıyorum iyi anlayın diyeNedim kim :)
kotu bisey dimi bu ..anlamamazliktan gelip istedigini yazmak ?
Canım Erdoğan koltuk sevdalısı değil ki Kılıçdaroğlu koltuk sevdalısı Erdoğan i biz seçiyoruz Kılıçdaroğlu ise hep kaybediyor yenilen pehlivan güreşe doymazmisEminim son kararım. Ekonomi, Eğitim, Adaletsizlik vs vs bu kadar kötüye gidiyorken bir de mevcut iktidar seçim kazandırılıp ödüllendirilmemeli. Zaten ben aynı kişi/kişilerin uzun süre iktidarda olmalarından yana değilim. En fazla 2 seçim dönemi. Koltukta daha fazla kalınca suyunu çıkarıyorlar görüyoruz.
Sen gördüğünu de anlamıyor sun bir hastaneye gitkotu bisey dimi bu ..anlamamazliktan gelip istedigini yazmak ?
Niye zorluyorsun Erdoğan'a vericem diyorBelediye seçimlerinde memnunsan ver tabi. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile belediye seçimleri farklı