- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
O olmaz senin durumun iyiymişYok ben inanmıyorum bu vaadleri yemem ama daha iyisi anahtar ev istiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O olmaz senin durumun iyiymişYok ben inanmıyorum bu vaadleri yemem ama daha iyisi anahtar ev istiyorum ben
Vize verilse gelir miyim emin değilim ama sen bir çay koyarsan düşünürüm, hukukumuz var kaç zamandır.Parlak gelecek bizim Konya'ya en son ülke diyordu vizesiz almıyoruz kimseyi ülkemize
Cok misafir perverimdir gel beklerimVize verilse gelir miyim emin değilim ama sen bir çay koyarsan düşünürüm, hukukumuz var kaç zamandır.
CHP de zenginlere verir işteO olmaz senin durumun iyiymiş
Taşlatma sonra beni oralardaCok misafir perverimdir gel beklerim
hiç güleceğim yoğuduCHP de zenginlere verir işte
Atatürk ile onu kiyaslayazsin.Ataturk sayesinde oy kullanan kadınlar bize nankör diyor,hey gidi hey.Atatürk u de öyle görüyorlar
Ne saraymis ya Washington da da var Kremlin sarayı niye biz diğer ülkelerden aşağıda olalımNe var bunda sarayı kapatsan sarayın giderleriyle 80 milyona ev olur
Böyle görüntülerde var bilemedim
Paylaşın biz de görelimKaradenizin bi ilinde ismini hatirlayamadim
Chp Ordaki yapilan shop gibimi
Her yer kirmizi montlu ayni adamla doluydu
Bilmem çok konuşursan terliklerim taş serttir daha yumuşak olimTaşlatma sonra beni oralarda
O işleri en iyi siz biliyorsunuz.Karadenizin bi ilinde ismini hatirlayamadim
Her mesajıma beğenmedim yapmak yerine fikirlerinizi yazıp savunacak yanı varsa savunabilirsiniz sankiKaradenizin bi ilinde ismini hatirlayamadim
Çok naziksin, bir ara geleyim o zamanBilmem çok konuşursan terliklerim taş serttir daha yumuşak olim
Bu konuya girmiyorum yoksa çıkamam ban yerimAtatürk ile onu kiyaslayazsin.Ataturk sayesinde oy kullanan kadınlar bize nankör diyor,hey gidi hey.
BeklerimÇok naziksin, bir ara geleyim o zaman
Karadenizin bi ilinde ismini hatirlayamadim
Girme zaten,sinir tellerimizle daha fazla oynama!Bu konuya girmiyorum yoksa çıkamam ban yerim