- 23 Aralık 2012
- 7.247
- 48.044
Yeteeeeeer diye haykırmak istiyorum lütfen uyanalım bu kabustan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bize SMS geldi İzmirgaz dankonuyla alakasiz mi desem ne desem 1 ay isinma bedavami simdi be dogalgaz arkadaslar
Kız bedeva ev de veriyorlar anahtar teslimi yapıyorlar hayalin bir ev almaksa sana hemen CHP hayalini gerceklestirsin ne güzel bir düğmeye bas CHP iki dakika da dünyayi önüne seriyor maşallah sübhanallahBuna inanıp inanmamayı düşünecek kadar bile ilgimi çekmiyor bu vaat. Yukarıda da yazdığım gibi hayallerim o kadar küçük değil. Ama birisi de çıkıp buna inanıp oy verirse dalga geçmem. Zira 2 paket makarna 1 paket çay için oy vermekten daha onurlu bir davranış. Bir cumhuriyet altını asgari ücreti geçti.
Hande Fırat darbe gecesi kanala geçip açıklama yapan bir kadın neyden yargılansın hemde o hâliyleBu Hande Fırat denen kadın da yargılanması gerekenler arasında.
Sonuna dikkat
Yok Allaha şükürKızlar daha önce hiç akp ye oy verdiniz mi
Aman beddua etme dönüp dolaşıp seni bulur sonraAyy gidişiniz olsunda dönüşünüz olmasın desem beddua olur mu ? Beddua olsn diye demiyorm valla.Sonucta sen gdiicez dedin
Kız ben İzmir'i CHP'li diye biliyorum vallahi İzmir böyleyse gene kazandık o zaman hiç telaşa girmiştim boş yereİzmir böyleyse,sizin işiniz zor millet ittifakı
Yok Allaha şükür
İyi o zaman oylar aynı yerinde demekki değişen bir şey yokYok çok şükür
İzmir’den iş çıkmaz akp ye.Kız ben İzmir'i CHP'li diye biliyorum vallahi İzmir böyleyse gene kazandık o zaman hiç telaşa girmiştim boş yere
Kız İzmir'den bişey beklediğim yok zatenİzmir’den iş çıkmaz akp ye.
otobüsler Erzurum Elazığ tüm Türkiye’den gelmiş be selena.
Yarın İzmir’i izle gör miting nasıl oluyormuş İzmir’de
Telaş mı yaptın çen kaybediyorsunuz diyeİyi o zaman oylar aynı yerinde demekki değişen bir şey yok
Senin banın gelmiş gelmiş.. dün mune uyardı ya kazene denk gelesin seni insallahhhKırmızı balık gölde kıvrıla kıvrıla yüzüyor