Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Hahahahahahahahahajajajah valla gerizekalı

Bizim içinse nakde sıkıştım nerden ulaşabiliriz paralara

Bu soruların cevabı basit.

-Et almak zaruri değil hem gut yapıyor, sağlığa zararlı, yemeseniz de olur. Et almak zorunda değilsiniz. Karın doyduktan sonra gerisi teferruat. Doymuyorsa da sorun değil, sofradan tam doymadan kalkmak daha sağlıklı zaten.
-Tatile gitmek istiyorsanız köyünüze gidin, ekin biçin, hiçbir şey yapamıyorsanız toprakta debelenin elektriginizi alır. Minnoş olup dönersiniz evinize. Üstelik tatil beldelerinde cıbıldak geziyorlar, dans edip eğleniyorlar, deniz-kum-güneş üçgeninde yılın bütün stresini atıyorlar, çok da önemli değil.
-Evde pişirip temiz temiz yemek varken neden dışarıda ne olduğu belirsiz şeylere para veresiniz ki? Eşinize yük olmayın, yapın kon önüne yemeği. Dışarıda yemenin büyüsüne kapılmayın, ruhunuzu doyurmak, mutlu etmek dışında bir espirisi yok.
-Çocuklarınız sizden bıkmışsa onlara bunu bulamayanlar da var diyerek şükretmeyi öğretin.
-Şükretmeyi öğreteceğiniz için çocuklarınıza istediklerini almanıza gerek kalmayacak, siz ne isterseniz onu alacaksınız ya da alamayacaksınız. Başka çocukların sahip olduklarından etkilenmeyecek ve isyan etmeyeceklerdir.
-Yoksulluk sınırı diye bir şey yok, varsa da her şey kısmet. Rızkı veren Allah'tır. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.
-Ev, araba gibi maddi şeylere takılmamak lazım. Akbili basınca bütün otobüsler sizin, kirasını verdiğiniz bütün evler sizin.
-Sokakta yürümekte bir şey yok, havanın soğuk/sıcak olmasına bağlı. Yagmurluysa yürümek romantik olabilir, internet varsa telefondan da film açılır açık havada sinema keyfi yapılır. İnternet yoksa karşılıklı hikaye anlatılır. Kimde var bu keyif?
-Çocuğunuzun iş sahibi olmayacağını düşünüyorsanız yapmayın çocuk. Yaptınız diyelim, işçi arayan bir sürü yer var, çocuğunuz iş beğenmezse işsiz kalır tabi. Ona beğenmeyi öğretin.

Hâlâ arkadaşın mı?Arkadaşlığını bir gözden gecirmen gerek.Hangi paralardan bahsediyor ki?Ayakkabı kutuları mı?

Gonulden tuttugum bir parti yok ama gonulden nefret ettigim bir parti varsa o da ak partidir. Pardon kendi adaletleriyle kendilerini kalkindirma ve aklama partisi. Etimle kemigimle nefret ettim onlardan. Ulkede adalet kalmadi. Her yer suriyeli afgan doldu. Cocuguma bir sey alirken bile kac kere dusunuyorum hesap edemiyorum artik cocuk bu vardan yoktan anlamiyor ki napicaz bir cikolata da almayacakmiyiz artik..
Ama hepsinin ayni b.k oldugunu dusunuyorum sadece bir kac sene goz boyar kaldiklari yerden devam ederler. Tayyipte bana baslarda iyi gorunmustu ama sonra ne oldugu cikti ortaya. Ben genc boyle 30lu yaslarinda milliyetci ataturk seven merhamet vicdan sahibi. Haram yemekten korkan insan ayrimi yapmadan adil olabilecek bir aday istiyorum. Bir cocuga tecavuz edilince bir kereden birsey olmaz demek yerine hemen cezasini kesecek. Hayvanlara iskence ederek oldurenleri serbest birakmayacak. Sapiklari ilk sikayette tutuklayip hapise atacak (tv lerde gun boyu izletmeyecek) bir yonetim istiyorum. Kadina hayvana cocuga merhamet eden empati yapabilecek biri lazim.

bende bu sonsuz güvenden istiyorum yaa..
bu sorgusuz sualsiz teslimiyete erişmiş kişilerin mutluluğundan istiyorum.
hiç sahip olamayacağım ne yazık ki üzülüyorum kendim için.
bende kafamın içindeki kullanmasaydım ne olurdu sanki

filmdelisi bu mesajından dolayı ceza almıştır. Sitede olmayan birine yani babasına, atasına, anasına kimse burada böyle cümle kuramaz. filmdelisi Tanımadığımız birine hakaret edip ilk ceza alan kişi olarak tarihe geçmiştir. Cezayı beğenmeyen bu mesaja beğenmedim emojisi koyabilir.

Kamil insan olmuş, bu mertebeye ulaşmak nerdeeeğğ

Kazen vallahi yaşlanıyorsun

hakaret neresinde bu mesajın?
birkaç kere okudum.
bu adam demesi mi? aradığınız kişilere ulaşılamıyor demesi mi?
valla cidden anlamadım.

Ben hakaret göremedim ama bilemedim şimdi

ankara etimesgut

ben başı açık bir insanım, mahalle tamamen sağ seçmen
markette linç edilecektim neredeyse kadının biri üstüme yürüdü biz sizin ne olduğunuzu bilioruz zaten filan diye (ne olduğum hakkında hiç bir fikrim yok ,terörist demek istedi herhalde?) hayır ben markete gelerek kötü bir şey yaptıysam senin işin ne orada? (alkol sigara vs almıyorum, zaten satışı yasak olması lazım)

ortada hiçbir şey yok ha
tartışma konu mevzu yok, tanımıyorum kadını

neyse ki market normalde de geç kapatan bir yer olduğu için genel müşterisi iş çıkışı anca semte gelen çalışan erkek nüfus.
onlar resmen beni kurtardı.
tamam da film
benim anam babam 5 vakit namazlı, ben 11 yaşında filandım 5 vakit kılardım, çok sonra bıraktım ben herhalde 30 olmuştum
bizde herkes kapalı. köylüyüz. dinse sosyal alt yapıysa...annemi kesmen lazım sağ bir görüşe bit kadar bir sempati duyması için, hele siyasal islama! başkasına gerek yok, o kendini bizzat keser yine vermez.

ya da bizi geçelim alevisi kürdü en öteki bunlar değil mi, onlar daha az oy veriyor yani.

benim teorim şey
lise mezunu bir belediye şöförü bu ülke aslında...
onda kendilerini, eşinde çocuklarında eşlerini ve çocuklarını buluyorlar
almanya yenince biz de yenmiş sayılıyoruz.

Arkadaslar bise sorucam beni aydinlatirsaniz sevinirim

Suanki hukumet, gerek buradan gerek Turkiyede yasayan cevremden anladigim kadariyla sevilmiyor ve artik insin isteniliyo, ki bir onceki secimde oyleydi

Peki nasil oluyoda hala herseferinde kazaniyo bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…