Şükür namazıBayrakları ve çocukları alıp Konvoya çıkmak gibi bir hayalim var, benim memlekette olur çünkü konvoy ama korkuyorum. Kaybedince Gözü dönerse üzerimize varil bombası falan atabilir.
Hepsinin vaadlerinden toplama yapıp hızlıca yeni konuşma hazırlayacaklardır belki
Pusulada başta, konuşmada sonda. İyiymiş.
Allah kabul etsin.Şükür namazı
Tüm site çocuklarına çikolata ikramı(ana babalarından korunmak için çelik yelek giyme fikrim var konum :Konya)
Atatürk temalı marşlarla konvoy
Sonrası çiçek böcek inşallahhhhhhhh
Kız sen ne ara hamile kaldın? Banlatmayın Selena’yı gözünüzü seveyim, hamile kalıp geliyor.Kızlar çocuğumun cinsiyeti belli olmadı sizce ne getiriyorum
Yok merkezdeyim.Allah kabul etsin.
Konya merkez değildi ama öyle hatırlıyorum.
Bende 10 yıldan fazla Konya da yaşadım. 2000 lerin başında yerleştim Konya ya.
aman Rabbım ...
İstisnalar elbette vardı. Bir elin parmak sayısı geçmeyen.
Yok ya, en son cinsiyet öğrenmeye gidecekti. Bir haftadır meraktayız ufaklık gösterdi mi kıymetlisini diye ama annesine tepkili herhalde, göstermemiş.Kız sen ne ara hamile kaldın? Banlatmayın Selena’yı gözünüzü seveyim, hamile kalıp geliyor.
Alnindan öpüyorum
Bebe de banlanmışYok ya, en son cinsiyet öğrenmeye gidecekti. Bir haftadır meraktayız ufaklık gösterdi mi kıymetlisini diye ama annesine tepkili herhalde, göstermemiş.
İnan ki değmez, biz farkındayız ne yaptığının. Tüm söylediklerin doğru ama çabana yazık. İyi niyetli değil, öyleymiş gibi tavırlar... Kışkırtıp şikayet etmeler... Öf cidden değmez.350 mesajı okudum analiz ettim
Büyük emek var orada :)
Hamile miydi, ben kaçırmışım. Üçüz erkek doğuruyormuş bir de, Recep, Tayyip, Erdoğan üçlüsüyle canımıza okur.Yok ya, en son cinsiyet öğrenmeye gidecekti. Bir haftadır meraktayız ufaklık gösterdi mi kıymetlisini diye ama annesine tepkili herhalde, göstermemiş.
Az önce evde eşimle konuştuk benzer bir şey, yazamam buraya bir gün ilahi adalet tecelli edecek inşallah. Bu kadar kul hakkı kimseye kâr kalmaz. Hep derim 'iyi insan olun güzel ölüm' çok örneğini gördüm.Ananem anlatirdi o taaaa gencken biri varmis onlarin koylerinde, seytandan hallice.
Gören yolunu degistirir, su basinda bekleyen bidonunu bırakır gidermiş.
Bi turlu can verememis, neredeyse 100 yasina kadar perisan halde yasamis,olememis ya! Ne guzel dimi?
Ne getiriyorum, diyor. Cinnetten başka ne getirebilirse... Lafı getirmek istediği yer belli de işte, insan getirsin yeter bize.Hamile miydi, ben kaçırmışım. Üçüz erkek doğuruyormuş bir de, Recep, Tayyip, Erdoğan üçlüsüyle canımıza okur.
Veliaht geliyor teyzesiKız sen ne ara hamile kaldın? Banlatmayın Selena’yı gözünüzü seveyim, hamile kalıp geliyor.
Kafalar pırıl pırıl.