Cümlenizde genel bir yargı vardı bir önceki iktidar savunmanız gerekçesi ile. Şahsıma mı söylüyorsunuz diye neden direkt sormuyorsunuz ki?Canım kardeşim, ilk yorum yapanlardanim ben, arkadaş benden sonra yorum yaptı bana atıf yaptığını düşündüğüm için söyledim bunu. Sizlik birşey yok rahat olun. Ben daha önce konu açmıştım çocuğum için elbise almak konusunda kendisi de kırıcı bir şekilde bunu eleştirmis. Burda açtığımız konuların böyle yerlerde karşımıza çıkması üzdü o kadar. Anlatabildim mi
Ben küçükken Özal'ı ölümsüz zannediyordum,ama bak ne Özal ne de ANAP kaldı ortadaBen bunun öleceğine de inanamıyorum.
Benim yaş tutmuyo onlaraBen küçükken Özal'ı ölümsüz zannediyordum,ama bak ne Özal ne de ANAP kaldı ortada.
Ömrümün yarısı Özal'a,diğer yarısı da RTE ile geçti yaniBenim yaş tutmuyo onlara
Yoo estağfurullah tarafsız bile olamuyorsun diyorumTarafsız olan bertaraf olur diyon yani
Benim ömrümün 3 senesi rtesiz geçtiÖmrümün yarısı Özal'a,diğer yarısı da RTE ile geçti yani.
İlk 3 sıra gereksiz olarak gorüluyor zaten bosa masrafşu anda reise basan 137 kişiye soruyorum,
Ayda kaç defa et alabiliyorsunuz?
Hayatınızda hiç tatile gittiniz mi?
Ayda kaç defa dışarı yemeğe çıktınız?
Çocuklarınız sizden bıkmış halde kapısını çarpıp odasından çıkmıyor mu?
Çocuklarınızın istediklerini alabiliyor musunuz?
Aylık yoksulluk sınırını geçebiliyor musunuz? Takribi 25 bin lira.
Eviniz arabanız var mı?
Sokakta rahat yürüyebiliyor musunuz?
Çocuğunuzun kesin bir şekilde iş sahibi olacağını düşünüyor musunuz?
Sorular uzar gider. Sadece cevaplamanızı istiyorum
Bir zamanlar özala menderese inanılmaz saygı duyardımÖmrümün yarısı Özal'a,diğer yarısı da RTE ile geçti yani.
Ben bastım ama cevaplamayayım değil mi?şu anda reise basan 137 kişiye soruyorum,
Ayda kaç defa et alabiliyorsunuz?
Hayatınızda hiç tatile gittiniz mi?
Ayda kaç defa dışarı yemeğe çıktınız?
Çocuklarınız sizden bıkmış halde kapısını çarpıp odasından çıkmıyor mu?
Çocuklarınızın istediklerini alabiliyor musunuz?
Aylık yoksulluk sınırını geçebiliyor musunuz? Takribi 25 bin lira.
Eviniz arabanız var mı?
Sokakta rahat yürüyebiliyor musunuz?
Çocuğunuzun kesin bir şekilde iş sahibi olacağını düşünüyor musunuz?
Sorular uzar gider. Sadece cevaplamanızı istiyorum
Ya insanlar sadece düz yaşıyor. Hayattan keyif almayı bilmiyor insanımız çok acıyorum aslında. Su üç lira diyen gence içme diyen dayıya bunların hepsi gereksiz gelir.İlk 3 sıra gereksiz olarak gorüluyor zaten bosa masraf
Çocuktum ama hiç unutmuyorum okuldan eve dönmüştüm TV de özalı kaybettik diye her yerde sadece haberi vardı.Ben küçükken Özal'ı ölümsüz zannediyordum,ama bak ne Özal ne de ANAP kaldı ortada.
Ben de Özal öldüğünde 4 yaşında idim, Allah Allah.Benim ömrümün 3 senesi rtesiz geçti
Neden saygı duyardınız sadece meraktan soruyorumBir zamanlar özala menderese inanılmaz saygı duyardım
Onu bile çok gördüler aldılar elimden
Şu anki yaşadıklarımızın zeminini onlar olusturdu,hele Menderes.Neyse,şimdi sağlam bir linç yerim buradaBir zamanlar özala menderese inanılmaz saygı duyardım
Onu bile çok gördüler aldılar elimden
Az çorba 30 tl
Bu benim de aklımda.Benim endişem ise malum şahıs kaybeder de birilerini bi ara yaptıgı gibi 3D ile oturdugu yerden sokağa davet eder mi yandaşlarını ülkemizi bölüyorlar falancalar diye.. valla bekliyorum böyle birsey.. umarım o gün geldiginde sadece terörist demekle yetinirler
Çok derin meseleler hiç girmeyelimNeden saygı duyardınız sadece meraktan soruyorum
Aynen hiç girmeyelimŞu anki yaşadıklarımızın zeminini onlar olusturdu,hele Menderes.Neyse,şimdi sağlam bir linç yerim burada.
Siz niye ölüyonuz ya alalaBen de Özal öldüğünde 4 yaşında idim, Allah Allah.
Anladık en genç sensin, biz ölelim mi ne diyorsun?
E geçiremedik işte onu diyoz yahu, biz de vurulduk biyerinden hayatın
Tam görür gibi olduk, ergenlikte aha bu oldu.
Bizimki daha kötü, ağzımıza bir parmak bal çalındı ve kaldı öyle.