Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Valla bak ülkenin bu haline üzüluyorsam ne olayım bir tane bile oy vermedim vermicem ben hesap vermicem bakalım bunlar nasıl verecek gene gelsinler bunlara müstahak belki doğal seleksiyon olurda kurtuluruz artık açliktanmı olur neyden olursa en başta babam inş.

Bazen ben bir şey tarlalarının yakılıp yakılıp ülke genelinde kafamızın güzelleştiğine inanıyorum.
Çünkü olamaz, başka açıklama da bulamıyorum ama hata şu, bizler normal mantık çerçevesinde akıl yürütüyoruz
Olmayanın çabalamasını, aynı düzeye gelmesini bekliyoruz, ıhhh herkese anladığı dilden ancak.

Ben de babamı heyete mi soksam napsam…

Thanosa hak vermemek elde değil valla

hakikatten ben de bu sabah onu düsündüm.Ne güzel sabirla aciklardi.Nerde acaba?
Son amerikadaydı
1 2 yıl önce
Seviyordum yorumlarını bende
Çok kişi vardı ama nickleri aklıma gelmiyor
çok ateşli tartışmalar dünüyordu buralarda

Son amerikadaydı
1 2 yıl önce
Seviyordum yorumlarını bende
Çok kişi vardı ama nickleri aklıma gelmiyor
çok ateşli tartışmalar dünüyordu buralarda
biliyorum o zamanlari:) umarim iyidir o da.Benim de aklima gelmiyor.Birisi vardi saraylimla karsit görüslüydü ama seviyeliydi karsilikla yazismalari.

Konunun karşıma çıkması değil konu rencide edilmem. Konu çocuğuma elbise alamamam bu söylenince hoşnut mu olayım isterdiniz. Kırıcı olduğunu söyledim üye ye o kadar.

Babam bu kafaya gelene kadar kendini epey paraladı,yıprattı. Sosyal medya üzerinden olsun,arkadaş-akraba ortamları olsun çok dil döktü ama baktı olmuyor,kimse durumdan sikayetçi değil ses etmez oldu. Bir sene falan oluyor herkes nasıl olursa bizde öyle oluruz zaar,bıraktım artık kafaya takmayı diyor. Ama içinde ki ateş tam anlamıyla sönmüş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…