Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343

Aynen de dediğiniz gibi olacak. Bu seçimden asla umudum yok. 20 senelik bir olay bu kadar çabuk bitemez. Daha ne çektirdiler ki bu ülkeye? Bu gördüğümüz,duyduğumuz ve yaşadığımız şeyler seçimden sonra yapacaklarının yanında hiçbir şey. Benim sizler kadar yaşım,yaşamışlığım ve siyasi bilgim,tecrübem yok ama yaşadığım kadarıyla bunları düşünüyor ve söylüyorum.

Ben sadece kabak tatlısı yedim.

Alkol kullanmıyorum
Eskiden keyfi balıkçıya giderdik uzun zamandan beri karides cızlamayı evde kendim yapıyorum..balık restaurantları hep pahalıydı daha da uçmuş

Reis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Kız valla çok üzülüyom böyle şeyler görünce. Kaç bin mesac var ama senin son sözün bu mu? Ayrıca reis ne ya üf.

Reis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Reis diyenler fake değil miydi ya?
Ayrıca Allah aşkına kardeşim oy dediğiniz şey bu kadar basit mi? Ay rica ediyorum bir kerecik daha verin ya bak bu son. Amaan seni mi kırıcaz reis bir 4 yıl daha ülkenin ağzına et hiç önemli değil. Bu mudur yani? Oy rica üzerine kullanılmaz hanımefendi. Ülkenin yararı için kullanılır.

Yaşa be, son kez son dem…
Daha var demek, daha bitmemiş hiçbir şey ohh
Benim de aklım yediklerimde değil, daima yiyemediklerimdedir.
Ocak üstündekini gözüm görmez, buzdolabı ve sipariş sitelerinde gezerim, o hesap herhalde.

Yarabbelalemin elfatihaaa aminn
Ahahahsh
Bak ben varım, gerçekten sonsa tası tarağı toplayıp ne varsa aldılarsa mütemadiyen çekip gidilecekse ben varım yahu.
Kısa vadeli düşünmeyin arkadaşlar, 5 sene sonra ömür kurtuluyorsa…
Son imiş, sonra kim türeyecek acaba, veliaht prens kim, bunları gözlemlemek lazım bu süreçte.

Benim elbise konumun uzamamasini rica ediyorum lütfen. Konu artık siyaset de değil hoş olmuyor lütfen
Ahh ah umarım çocuğunuzun ve diğer çocukların güzel bir hayatı olur. Bugünler de umarım geçer gider. Çocuklarımızın ileride yüzüne bakabileceğimiz bir ülke bırakmak, onları düşünerek karar vermek mühim olan, herkesin hak ettiği insani şartlarda yaşam tek temennim.

Ya bi gidin Allah aşkına bi siz asagilandiniz dimi bi siz hor goruldunuz yobaz bilinen şehirlerden birinde doğdum büyüdüm başım açık okula gidiyorum diye yemediğim damga kalmadı ki 13 yaşından beri namazını kılan insanım daha dün eşim söyledi ağlayarak eve gelirmiş çocukken arkadaşları arasına almazmis annen çalışıyor başı açık diye ksyinvalidem memur emeklisi anlatıyor yaşadığı baskıyı bi bitmedi gitti mağdur edebiyatiniz en Müslüman sizsiniz en ezilen sizsiniz zatenn siz muslumansaniz ben değilim eğer ki ben muslumansam siz değilsiniz

Tarafsız olanıda yerler burada
Kimsenin kimseye tahammülü yok
En iyisi ben bir çay demliyeyim esaslısından arkama yaslanıp konuyu ülkenin halini okuyayım
Bi tane senden yanımda var inan hiç çekilmiyorlar
Tarafsız olan bertaraf olur diyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…