Maalesef öyle. Vermeyecekler, buna kendinizi hazırlayın. 2011 seçimlerinde saha araştırmasında çalıştım, taa o zaman 2023tü hedef… Sokakta halkın dilinde de bu vardı, verilen vaatlerde 2023 idi. Siz sahi inanıyor musunuz aksinin olacağına?
Afiyet olsun
E rakı yok burda, oldu mu hiç?
Afiyet olsun
Alkol kullanmıyorumE rakı yok burda
Eskiden keyfi balıkçıya giderdik uzun zamandan beri karides cızlamayı evde kendim yapıyorum..balık restaurantları hep pahalıydı daha da uçmuşBen sadece kabak tatlısı yedim.
Alkol kullanmıyorum
Neden son ölüyor mu bi dahakine kesin olarakReis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Şaka bir yana max 750 lira ödenecek 4 kişilik bi balık restoran hesabı. ülkemin 3 yanı deniz sagı solu göl ama barbun tava 1000 lira daha ne diyelim?
Kız valla çok üzülüyom böyle şeyler görünce. Kaç bin mesac var ama senin son sözün bu mu? Ayrıca reis ne ya üf.Reis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Ben bunun öleceğine de inanamıyorum.Neden son ölüyor mu bi dahakine kesin olarak
Reis diyenler fake değil miydi ya?Reis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Çok pahalı bir kabak tatlısıBen sadece kabak tatlısı yedim.
Alkol kullanmıyorum
Yaşa be, son kez son dem…Reis bizlerden son kez oy istedi oyum cumhur ittifakına.. yinede vatanimiz icin ulkemiz icin hayirlisi neyse o olsun..
Yarabbelalemin elfatihaaa aminnYaşa be, son kez son dem…
Daha var demek, daha bitmemiş hiçbir şey ohh
Benim de aklım yediklerimde değil, daima yiyemediklerimdedir.
Ocak üstündekini gözüm görmez, buzdolabı ve sipariş sitelerinde gezerim, o hesap herhalde.
AhahahshYarabbelalemin elfatihaaa aminn
Ahh ah umarım çocuğunuzun ve diğer çocukların güzel bir hayatı olur. Bugünler de umarım geçer gider. Çocuklarımızın ileride yüzüne bakabileceğimiz bir ülke bırakmak, onları düşünerek karar vermek mühim olan, herkesin hak ettiği insani şartlarda yaşam tek temennim.Benim elbise konumun uzamamasini rica ediyorum lütfen. Konu artık siyaset de değil hoş olmuyor lütfen
Ya bi gidin Allah aşkına bi siz asagilandiniz dimi bi siz hor goruldunuz yobaz bilinen şehirlerden birinde doğdum büyüdüm başım açık okula gidiyorum diye yemediğim damga kalmadı ki 13 yaşından beri namazını kılan insanım daha dün eşim söyledi ağlayarak eve gelirmiş çocukken arkadaşları arasına almazmis annen çalışıyor başı açık diye ksyinvalidem memur emeklisi anlatıyor yaşadığı baskıyı bi bitmedi gitti mağdur edebiyatiniz en Müslüman sizsiniz en ezilen sizsiniz zatenn siz muslumansaniz ben değilim eğer ki ben muslumansam siz değilsinizGerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …
Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…
Tarafsız olan bertaraf olur diyon yaniTarafsız olanıda yerler burada
Kimsenin kimseye tahammülü yok
En iyisi ben bir çay demliyeyim esaslısından arkama yaslanıp konuyu ülkenin halini okuyayım
Bi tane senden yanımda var inan hiç çekilmiyorlar
Abi salatayi da ilistirmisler