- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.317
Peki :)Çok derin meseleler hiç girmeyelim
dEmokrasi kendi ayağına sıkan bir sistem ben bunu anladım
41 yıllık hayatımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki :)Çok derin meseleler hiç girmeyelim
dEmokrasi kendi ayağına sıkan bir sistem ben bunu anladım
41 yıllık hayatımda
Bu benim de aklımda.
Haziran 2018 secimini hatırlayan var mı?
Ben Üsküdar'da bir mekandan izlemiştim. Daha önce hiç denk gelmedigim tekinsiz kalabalık erkek gruplari gördüm yol boyunca,bir uçtan bir uca. Hepsinin de kılık kıyafet benzer.
Yanımdaki arkadaşlarla 'bu seçim bir şeyler değişirse olay cikabilir' diye konuştuk hatta,gerildik biraz, 'sandiklar acilmadan eve mi geçsek' diye.
Hatırlayan var mı?
Hatta o gün kazandiklari belli olunca (gerçi bazı saibeler vardı ama) olaysız dağıldılar,sadece havaya ateş açtılar.
O zaman çok net hatırlıyorum, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde insanlar benzer gruplar gördüğünden bahsetmişti.
Şimdi netten şöyle bir baktım, birkaç yazi-video buldum konuyla ilgili
Yazi olarak da şu kişiye katılıyorum .
Bu seçim benim de korkum benzer insanların sokağa çıkması ve bazı şeylerin değişeceği bir sonuç çıkarsa ortalığı karıştırıp her şeyi daha beter hale getirecekleri
O yüzden kalabalık bir yerde ,maç izler gibi izlemeyi hayal ettiğim seçimleri arkadaşımın evinde, camlardan uzak durarak izleyeceğim
Ben de bıyıklarından biliyom. Annem haber izlerken tanımadığı siyasi olunca hemen bıyığına bakar hee bu akpli baksana bıyığından belli der.Ben zaten hep diyorum tipleri bile sanki hep aynı tek tip tek giyiniz tarz ben gorünce aha diyorum
İşte ben ölmeyim sen ölme, e kim ölecek?Siz niye ölüyonuz ya alala herkes sırasını bilsin.
Bazıları yoruma amin mi demişNeden son ölüyor mu bi dahakine kesin olarak
Konuya yapılan son yorumu da görünce haklı olduğunu iliklerime kadar hissettimİşte ben ölmeyim sen ölme, e kim ölecek?
Ben buldum çaresini diyorum, gülüyorlar.
Uzaya atılan füze gibi ağırlıklarımızdan kurtulmak zorundayız, şunu bir idrak edelim artık
Ölmeyecekler, ölecekleri aydınlatmaya çalışmak yerine süreci hızlandırmalı.
şu anda reise basan 137 kişiye soruyorum,
Ayda kaç defa et alabiliyorsunuz?
Hayatınızda hiç tatile gittiniz mi?
Ayda kaç defa dışarı yemeğe çıktınız?
Çocuklarınız sizden bıkmış halde kapısını çarpıp odasından çıkmıyor mu?
Çocuklarınızın istediklerini alabiliyor musunuz?
Aylık yoksulluk sınırını geçebiliyor musunuz? Takribi 25 bin lira.
Eviniz arabanız var mı?
Sokakta rahat yürüyebiliyor musunuz?
Çocuğunuzun kesin bir şekilde iş sahibi olacağını düşünüyor musunuz?
Sorular uzar gider. Sadece cevaplamanızı istiyorum
Sen diyorsun ki,süreci hızlandırıp yaşayacağımız tüm felaketleri yaşayalım ama işin sonunda bunlardan tamamen kurtulalım? Doğru mu anladım. Yanlışsa beğenmedime bas geç,hiç uğraşma.İşte ben ölmeyim sen ölme, e kim ölecek?
Ben buldum çaresini diyorum, gülüyorlar.
Uzaya atılan füze gibi ağırlıklarımızdan kurtulmak zorundayız, şunu bir idrak edelim artık
Ölmeyecekler, ölecekleri aydınlatmaya çalışmak yerine süreci hızlandırmalı.
Keşke gerçekten kırabilselerne eti ne tatili bir durun allasen.
reizleri son kez oy istemiş kırsınlar mı adamceğizi şimdi
Ben küçükken Özal'ı ölümsüz zannediyordum,ama bak ne Özal ne de ANAP kaldı ortada.
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet,Konuya yapılan son yorumu da görünce haklı olduğunu iliklerime kadar hissettim
138. Kişisin heraldeCumhur ittifakı
Çabanıza sağlık ya, hala irdeliyor düşünmeye sevkediyorsunuz ya, ama karşıdaki ıııh, evde yok bilin138. Kişisin heralde
Neden cumhur ittifakı
Ülkenin yönetim biçiminden memnunmusunuz
İnatla neden soruyorsun bunu barnacım ne cevap verecek ki sanki138. Kişisin heralde
Neden cumhur ittifakı
Ülkenin yönetim biçiminden memnunmusunuz
Eskiden nivea el kremini severdimCumhur ittifakı
hayal kırıklığıBabam bu kafaya gelene kadar kendini epey paraladı,yıprattı. Sosyal medya üzerinden olsun,arkadaş-akraba ortamları olsun çok dil döktü ama baktı olmuyor,kimse durumdan sikayetçi değil ses etmez oldu. Bir sene falan oluyor herkes nasıl olursa bizde öyle oluruz zaar,bıraktım artık kafaya takmayı diyor. Ama içinde ki ateş tam anlamıyla sönmüş değil.
Nivea alman malı ya, gurbetçi oyu olarak dusunebilirsinEskiden nivea el kremini severdim
Çok değişmiş görmeyeli
Bilmiyorum aslında biliyorumda genede anlamaya çalışıyorumİnatla neden soruyorsun bunu barnacım ne cevap verecek ki sanki