Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bu benim de aklımda.
Haziran 2018 secimini hatırlayan var mı?
Ben Üsküdar'da bir mekandan izlemiştim. Daha önce hiç denk gelmedigim tekinsiz kalabalık erkek gruplari gördüm yol boyunca,bir uçtan bir uca. Hepsinin de kılık kıyafet benzer.
Yanımdaki arkadaşlarla 'bu seçim bir şeyler değişirse olay cikabilir' diye konuştuk hatta,gerildik biraz, 'sandiklar acilmadan eve mi geçsek' diye.
Hatırlayan var mı?
Hatta o gün kazandiklari belli olunca (gerçi bazı saibeler vardı ama) olaysız dağıldılar,sadece havaya ateş açtılar.
O zaman çok net hatırlıyorum, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde insanlar benzer gruplar gördüğünden bahsetmişti.
Şimdi netten şöyle bir baktım, birkaç yazi-video buldum konuyla ilgili

Yazi olarak da şu kişiye katılıyorum .
Bu seçim benim de korkum benzer insanların sokağa çıkması ve bazı şeylerin değişeceği bir sonuç çıkarsa ortalığı karıştırıp her şeyi daha beter hale getirecekleri :KK43:
O yüzden kalabalık bir yerde ,maç izler gibi izlemeyi hayal ettiğim seçimleri arkadaşımın evinde, camlardan uzak durarak izleyeceğim

Ben zaten hep diyorum tipleri bile sanki hep aynı tek tip tek giyiniz tarz ben gorünce aha diyorum 🤣

Ben zaten hep diyorum tipleri bile sanki hep aynı tek tip tek giyiniz tarz ben gorünce aha diyorum 🤣
Ben de bıyıklarından biliyom.🤣🤣 Annem haber izlerken tanımadığı siyasi olunca hemen bıyığına bakar hee bu akpli baksana bıyığından belli der.🤣🤣

Siz niye ölüyonuz ya alala🤣🤣 herkes sırasını bilsin.
İşte ben ölmeyim sen ölme, e kim ölecek?
Ben buldum çaresini diyorum, gülüyorlar.
Uzaya atılan füze gibi ağırlıklarımızdan kurtulmak zorundayız, şunu bir idrak edelim artık😂
Ölmeyecekler, ölecekleri aydınlatmaya çalışmak yerine süreci hızlandırmalı.

Uzaya atılan füze gibi ağırlıklarımızdan kurtulmak zorundayız, şunu bir idrak edelim artık😂
Konuya yapılan son yorumu da görünce haklı olduğunu iliklerime kadar hissettim 😕

şu anda reise basan 137 kişiye soruyorum,
Ayda kaç defa et alabiliyorsunuz?
Hayatınızda hiç tatile gittiniz mi?
Ayda kaç defa dışarı yemeğe çıktınız?
Çocuklarınız sizden bıkmış halde kapısını çarpıp odasından çıkmıyor mu?
Çocuklarınızın istediklerini alabiliyor musunuz?
Aylık yoksulluk sınırını geçebiliyor musunuz? Takribi 25 bin lira.
Eviniz arabanız var mı?
Sokakta rahat yürüyebiliyor musunuz?
Çocuğunuzun kesin bir şekilde iş sahibi olacağını düşünüyor musunuz?

Sorular uzar gider. Sadece cevaplamanızı istiyorum

ne eti ne tatili bir durun allasen.
reizleri son kez oy istemiş kırsınlar mı adamceğizi şimdi🤷‍♀️

Sen diyorsun ki,süreci hızlandırıp yaşayacağımız tüm felaketleri yaşayalım ama işin sonunda bunlardan tamamen kurtulalım? Doğru mu anladım. 🤣🤣Yanlışsa beğenmedime bas geç,hiç uğraşma.

Konuya yapılan son yorumu da görünce haklı olduğunu iliklerime kadar hissettim 😕
Cellâdına âşık olmuşsa bir millet,
İster ezan dinlet, ister çan dinlet
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet
Müstahaktır ona her türlü zillet!…

Onun adına, onun için, onun uğrunda vs canını verecek binler hatta gerçekçi olacağım, milyonlar var iken, tek çare…

Babam bu kafaya gelene kadar kendini epey paraladı,yıprattı. Sosyal medya üzerinden olsun,arkadaş-akraba ortamları olsun çok dil döktü ama baktı olmuyor,kimse durumdan sikayetçi değil ses etmez oldu. Bir sene falan oluyor herkes nasıl olursa bizde öyle oluruz zaar,bıraktım artık kafaya takmayı diyor. Ama içinde ki ateş tam anlamıyla sönmüş değil.
hayal kırıklığı

babam en çok ne hissediyor bilmiyorum ama benimki en çok hayalkırıklığı ve sindirememe.
ben çünkü hep burada da anlatırım toprak damlı, tek oda, kerpiçten bir köy evinde doğdum.
yarı köyde yarı başka başka illerde büyüdüm o zamanlar tayinciydik.

birşeyler yapmaya çalıştım. kendi çapımda. iyi kötü.
ben sanıyordum ben, helkiyle tulumbadan su çekerek büyüyen ben bu kadar yaptıysam benden sonrakiler ohoooooo....
sanıyordum çalışınca hepsi olur.....

geldiğimiz yer benim için büyük bir hayalkırıklığı, sindiremiyorum.

hatta babam benden daha sakin olabilir o ununu eledi eleğini astı yaşı 70e yaklaşıyor.

X