yok ya keşke
keşke cahillik olsa, vitaminsizlik olsa
bunlarla bir şekilde mücadele edilir
bu bambaşka bir şey.
ben de talimliyim. ailem de. korkmayın o kadar siz de. onlar birbirini yer çünkü onlarınki birlik görünümlü rant kavgası. ha bizim de birlik olduğumuz söylenemez pek ama bizim doğamız bu ne yapalım
ben aç kalacaksam bu ülke zaten toptan ölmüştür. çok çok zengin olduğumdan değil, dediğim gibi ben hem yokluktan geliyorum hem dünya çapında iş yapıyorum. ekerim biçerim, dünyanın heryerine iş yaparım ya da gider başka yerde yaşar ailemi ayakta tutarım. beni korkutamazlar, kendileri düşünsün.
asıl biz olmasak onlar aç kalır! ülkeye kim döviz kazandırır? kim nitelikli işleri yapar? en önemlisi, (nitelikli iş yapanı kazananı da var, eyvallah) asıl kim kazandığını hakça paylaşmak için uğraşır?
aaa bunu hiç bilmiyordum. geçmiş olsun.
ailemle memleket ortamı kaynaklı çok meselemiz oldu ama Allah'an bizde herkes siyaseten aynı.
Ben herhalde bu yüzden başka görüşlerde olup evli olanları filan anlayamıyorum....
iyi de burada özellikle sık yazan kişilerin konuları, konularda yazdıkları hep başka konularda karşılarına çıkar, hatta seneler önce yazılanları hatırlayanlar, bulanlar var. Sanki size özel yapılmış gibi tavır almanız tuhaf olmamış mı?