Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ben çok mantıklı buluyorum.
Zaten seçmenin ortalamasına baktığımızda profil ortaya çıkıyor.
Elbette çok üst kesimden de var lakin, geneli belli.
E bir arınalım.
Ben ölmem, sen ölmezsin, kim ölecekse o düşünsün!
Valla bak ülkenin bu haline üzüluyorsam ne olayım bir tane bile oy vermedim vermicem ben hesap vermicem bakalım bunlar nasıl verecek gene gelsinler bunlara müstahak belki doğal seleksiyon olurda kurtuluruz artık açliktanmı olur neyden olursa 🤷🏼‍♀️ en başta babam inş. :KK53:

Valla bak ülkenin bu haline üzüluyorsam ne olayım bir tane bile oy vermedim vermicem ben hesap vermicem bakalım bunlar nasıl verecek gene gelsinler bunlara müstahak belki doğal seleksiyon olurda kurtuluruz artık açliktanmı olur neyden olursa 🤷🏼‍♀️ en başta babam inş. :KK53:
Bazen ben bir şey tarlalarının yakılıp yakılıp ülke genelinde kafamızın güzelleştiğine inanıyorum.
Çünkü olamaz, başka açıklama da bulamıyorum ama hata şu, bizler normal mantık çerçevesinde akıl yürütüyoruz😂
Olmayanın çabalamasını, aynı düzeye gelmesini bekliyoruz, ıhhh herkese anladığı dilden ancak.

Ben de babamı heyete mi soksam napsam…

Böyle bir güruh 2 senedir var.
Pandemi ile beraber ortaya çıktık.
Birleşik krallık nasıl koronada güçsüzler ölsün politikasıyla bir süre ellemedi, e çok mantıklı😂
2018 e ait yüzlerce yorumum var.
Gizli kriz var diye, 2019 aynı, 2020 aynı.
Yok arkadaş, anlamıyor.
Ekmek bulamayınca anlayacak olanları bir zahmet silkeleyelim de oyundan çıkaralım.
Acıya acıya, milletin hakkını savuna savuna daha beter olduk, artık kendi hakkımı savunacağım.
Thanosa hak vermemek elde değil valla
4729374b9ed2700453af387586a3b8a389d034cc.gif

hakikatten ben de bu sabah onu düsündüm.Ne güzel sabirla aciklardi.Nerde acaba?
Son amerikadaydı
1 2 yıl önce 😅
Seviyordum yorumlarını bende
Çok kişi vardı ama nickleri aklıma gelmiyor
çok ateşli tartışmalar dünüyordu buralarda🙈

Son amerikadaydı
1 2 yıl önce 😅
Seviyordum yorumlarını bende
Çok kişi vardı ama nickleri aklıma gelmiyor
çok ateşli tartışmalar dünüyordu buralarda🙈
biliyorum o zamanlari:) umarim iyidir o da.Benim de aklima gelmiyor.Birisi vardi saraylimla karsit görüslüydü ama seviyeliydi karsilikla yazismalari.

yok ya keşke
keşke cahillik olsa, vitaminsizlik olsa
bunlarla bir şekilde mücadele edilir

bu bambaşka bir şey.

ben de talimliyim. ailem de. korkmayın o kadar siz de. onlar birbirini yer çünkü onlarınki birlik görünümlü rant kavgası. ha bizim de birlik olduğumuz söylenemez pek ama bizim doğamız bu ne yapalım :KK70:

ben aç kalacaksam bu ülke zaten toptan ölmüştür. çok çok zengin olduğumdan değil, dediğim gibi ben hem yokluktan geliyorum hem dünya çapında iş yapıyorum. ekerim biçerim, dünyanın heryerine iş yaparım ya da gider başka yerde yaşar ailemi ayakta tutarım. beni korkutamazlar, kendileri düşünsün.

asıl biz olmasak onlar aç kalır! ülkeye kim döviz kazandırır? kim nitelikli işleri yapar? en önemlisi, (nitelikli iş yapanı kazananı da var, eyvallah) asıl kim kazandığını hakça paylaşmak için uğraşır?

aaa bunu hiç bilmiyordum. geçmiş olsun.

ailemle memleket ortamı kaynaklı çok meselemiz oldu ama Allah'an bizde herkes siyaseten aynı.
Ben herhalde bu yüzden başka görüşlerde olup evli olanları filan anlayamıyorum....

iyi de burada özellikle sık yazan kişilerin konuları, konularda yazdıkları hep başka konularda karşılarına çıkar, hatta seneler önce yazılanları hatırlayanlar, bulanlar var. Sanki size özel yapılmış gibi tavır almanız tuhaf olmamış mı?
Konunun karşıma çıkması değil konu rencide edilmem. Konu çocuğuma elbise alamamam bu söylenince hoşnut mu olayım isterdiniz. Kırıcı olduğunu söyledim üye ye o kadar.

babam bu kafaya ne ara erişti bilmiyorum ama eskinin koyu siyasesi tartışmalarını filan bıraktı sayılır artık. ellemiyor, iyi öyle diyorsanız öyle yapın. gemisini kurtaran kaptan ben ne yapıyım artık diyor.

adam bıktı ya.

bütün hayatını ülkesi, ailesi, etrafı için geçirmiş bir adam. elinin değdiği herkesi okuttu meslek sahibi etti bunun için çoluğunu çocuğunu yatılı okullara yolladı. kapısına gelene iş bulmak imkan yaratmak için didindi- bu arada bizler çok ezildik bunlar bambaşka konular.
evde 1 metre kablo yarım metre lastik zayi edilmedi, ülkenin emekçisinin alınteriydi. bulunan her yazı okundu, gazetelerle cil cilt ansiklopedi alındı. 40 sene 1 kuruş fazla mesai ücreti vs almadan devletin işidir, maaşımızda yetimin öksüzün hakkı vardır diye gık demeden çalıştı. -30 havalarda çift parkalarla çift işliklerle yol kazalarına gitti, müdür adam olmasına rağmen başka bilen yok işi diye.

o cumhurcu arkadaşları ne zaman bir eğitime toplantıya bir otele ortama gitseler açık büfeyi talan edip turist hanımlara sarktı, onların yerine utandı.

gerçekten kurumundan bıktı inat etmişti en sonunda zorla emekli oldu. ama bu sefer de komşuları var.

filmdelisi babamlara başka yerden ev almam lazım yaramı deştiniz.
Babam bu kafaya gelene kadar kendini epey paraladı,yıprattı. Sosyal medya üzerinden olsun,arkadaş-akraba ortamları olsun çok dil döktü ama baktı olmuyor,kimse durumdan sikayetçi değil ses etmez oldu. Bir sene falan oluyor herkes nasıl olursa bizde öyle oluruz zaar,bıraktım artık kafaya takmayı diyor. Ama içinde ki ateş tam anlamıyla sönmüş değil.

X