- 14 Haziran 2019
- 14.370
- 69.415
Bir seçim dönemi daha gitti hayatımızdan bir beş yıl daha. Ha 20 ha 25 diyemiyorum. Vazgeçtim ben beş sene daha olabilemezTam olarak ne zmana kadar dayanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir seçim dönemi daha gitti hayatımızdan bir beş yıl daha. Ha 20 ha 25 diyemiyorum. Vazgeçtim ben beş sene daha olabilemezTam olarak ne zmana kadar dayanıyoruz
Boşuna heveslenmeyin .Cidden mantıklı ama ha. Kalan sağlarla muassır medeniyetler seviyesine de çıkarız
Benim aklıma yattı. Oyumu değiştiriyor reize basıyoruz
Açlığa karsı idmanlılar zatenBoşuna heveslenmeyin .
Makarna dağıtırlar , üzerlerine çay fırlatırlar bir şekilde hayatta kalırlar
Çayın içinden çıkan çeyrekleri bilmediğimizden hep bunlar işte…Boşuna heveslenmeyin .
Makarna dağıtırlar , üzerlerine çay fırlatırlar bir şekilde hayatta kalırlar
Bana da ceyrek falan verse ben de dötüm sana feda diyebilir miydimÇayın içinden çıkan çeyrekleri bilmediğimizden hep bunlar işte…
Bana da denk gelse totosunun gılıyııık diye gezerdim senelerdir.
Ya tabiki garip gelebilir ama boyle yapilincada hakaret edilmis oluyor, sonrada din dusmani diyorlar iste. Yoksa herkesin kendi keyfi icinden sevmeyebilirsindetatil bölgelerine çok yakın yaşıyorum
burada çıplağa ramak kala gezen çok insan var, normalde denize hepimiz bikiniyle giriyoruz ama dışarıda tuhaf kıyafetleri insanlar burada bile yadırgıyor
ya da ayık gezmeyenleri
insan onuruna yakışmıyor ,bence. tuhaf kılıklar (özelikle son yıllarda gurbetçilerin ve frapan arapların değişik kıyafetleri) gerçekten biz bile dönüp bakıyoruz ne giymiş bu diye ve sarhoş, bela aranır halde sokaklarda dolaşmak fevri fevri ilginç tavırlar... inanın mesela İngilizlerin adetidir gündüz bikiniyle de gezse akşam şıkır şıkır giyinir yemeğe o kıyafetle çıkar, o kadınlara kimse tuhaf tuhaf bakmıyor.
buraya çarşafla şalvarla gelenin de yadırganmadığını söyleyemem tuhaf oluyor çünkü yani
ancak bunları içimde tutuyor muyum. evet. çünkü kendi kişisel çevremde kiminle neyine göre görüşüp görüşmeyeceğim keyfime kalmış, başkalarının da bir şeyine ahkam kesmek haddime değil. ayrıca zaten neden bunlar konu olsun ki kıyafet nedir yani?
Şuan 1820 bandında.Bana da ceyrek falan verse ben de dötüm sana feda diyebilir miydim
Hayatında kendine bu mertebeyi layık göreni aydınlatamazsın işte.Kusura bakmasında kimse için bilmem neresinin gılıyım falan diyemem hösttt yani
aşk olsun bak gözün görsün ne kıllar varKusura bakmasında kimse için bilmem neresinin gılıyım falan diyemem hösttt yani
Çaktırmadan halletcez diyosun. Bak sana güveniyorum kesin bilgi miHayatında kendine bu mertebeyi layık göreni aydınlatamazsın işte.
Kurtulmak lazım diyorum, beni bir dinleyin diyorum.
Allahın işine karışılmaz da tez vakitte diyorum
Benim babam senelerdir yandaş.babam bu kafaya ne ara erişti bilmiyorum ama eskinin koyu siyasesi tartışmalarını filan bıraktı sayılır artık. ellemiyor, iyi öyle diyorsanız öyle yapın. gemisini kurtaran kaptan ben ne yapıyım artık diyor.
adam bıktı ya.
bütün hayatını ülkesi, ailesi, etrafı için geçirmiş bir adam. elinin değdiği herkesi okuttu meslek sahibi etti bunun için çoluğunu çocuğunu yatılı okullara yolladı. kapısına gelene iş bulmak imkan yaratmak için didindi- bu arada bizler çok ezildik bunlar bambaşka konular.
evde 1 metre kablo yarım metre lastik zayi edilmedi, ülkenin emekçisinin alınteriydi. bulunan her yazı okundu, gazetelerle cil cilt ansiklopedi alındı. 40 sene 1 kuruş fazla mesai ücreti vs almadan devletin işidir, maaşımızda yetimin öksüzün hakkı vardır diye gık demeden çalıştı. -30 havalarda çift parkalarla çift işliklerle yol kazalarına gitti, müdür adam olmasına rağmen başka bilen yok işi diye.
o cumhurcu arkadaşları ne zaman bir eğitime toplantıya bir otele ortama gitseler açık büfeyi talan edip turist hanımlara sarktı, onların yerine utandı.
gerçekten kurumundan bıktı inat etmişti en sonunda zorla emekli oldu. ama bu sefer de komşuları var.
filmdelisi babamlara başka yerden ev almam lazım yaramı deştiniz.
aşk olsun bak gözün görsün ne kıllar var
Benim babam senelerdir yandaş.
Ama adamın raporu var beyninin bir tarafının çalışmadığına dair, hayatta kalması mucize olanlardan.
O gün eve kitleyeyim diyorum, suç işlese heyete girse cezai ehliyeti yerinde değil raporu alır ama oy kullanabiliyor, hayret bir ş
Benim endişem ise malum şahıs kaybeder de birilerini bi ara yaptıgı gibi 3D ile oturdugu yerden sokağa davet eder mi yandaşlarını ülkemizi bölüyorlar falancalar diye.. valla bekliyorum böyle birsey.. umarım o gün geldiginde sadece terörist demekle yetinirlerMalesef bunu dediğinde hemen malum kesim başlıyor dinsiz terörist vs.
AhahaBaban rahatsız yine, e bunlar sağlıklı işte
Film sen ciddisin miAhaha
Emin miyiz..
Beyin yiyen bakteri haberinin altındaki yorumlar
gözümde canlandı şimdi.
Yalnız böyle en az 100 bin oy falan olacak.
Kangren olmuş bir kolu kesip atmanın tek yolu az daha diş sıkmak.
Ne olursa olsun vermeyecekler, 2023 ü hiçbir şekilde vermeyecekler.
Buna inancım tam maalesef.
Nefes almaya daha 5 sene var, ha gayret.