- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.261
- 548
- 27
Bunlar da mı değerliO benim için tek derdi milleti olan bir lider
Her sözünü değerli buluyorum çok yordular adamı hala dinleneyim demiyor milleti için didiniyor
Rabbim ona uzun ömür versin
Bu cümlenizden hiç te öyle anlaşılmıyor, parti adına yazmıyorum burada. Kendi adıma iktidarın değişmesini istiyorum.Siz zaten hiç oy vermemisnzdir verenlerinde bir değişiklik isteği yok
Madem değişiklik qriyorsunz ilk degisiklige kendinizden başlamaya ne dersnz
Hep bu son diyip-şimdi de öyle- ondan mı vazgeçiyor?O benim için tek derdi milleti olan bir lider
Her sözünü değerli buluyorum çok yordular adamı hala dinleneyim demiyor milleti için didiniyor
Ne yani adam camiye pisleyenlere saygı mı duyucaktı yakmak yıkmak onlardan saygı bizden öylemiBunlar da mı değerliKendi milleti için bu cümleleri sarf eden bir başkana saygı duymak sevmek cidden ironik
Ona oy verenler o olduğu için veriyor seçmeni onu bırakmasını istemiyorki niye bıraksınHep bu son diyip-şimdi de öyle- ondan mı vazgeçiyor?
Ben de ne alaka diyorum:)
Neden 3 seçimdir öyle diyor o zaman? Bir dersin baktın milletin bırakmıyor demezsin bir dahaki seçimdeOna oy verenler o olduğu için veriyor seçmeni onu bırakmasını istemiyorki niye bıraksın
Durmak yok yola devam
Burada Kılıçdaroğlunu seven nadir insanlardan biriyim. Liyakatli, dürüst bürokrat kolay bulunmuyor. Kimse de elini onun gibi taşın altına koyup çalınan 418 Milyar doları geri alacağım da diyemiyor. Yanılmıyorsam 2010 yılının başından beri CHP genel başkanı kendisi. 13 yıllık bir süreçtense 22 yıllık AKP iktidarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.Şahsınıza demedim partiniz olarak soyledim
Mesela genel başkanlık olarak kilicdaroglunun miladi dolmadı mı sizce
Yaf gitsin dinlensin artık yeterrrrO benim için tek derdi milleti olan bir lider
Burada o kişilere milleti deyip kamufle edemezsin herkes hakkını arar yakmak yıkmak camiyi pislemek nedir cami ile ne derdin varBunlar da mı değerliKendi milleti için bu cümleleri sarf eden bir başkana saygı duymak sevmek cidden ironik
Siz memnunsaniz sorun yokBurada Kılıçdaroğlunu seven nadir insanlardan biriyim. Liyakatli, dürüst bürokrat kolay bulunmuyor. Kimse de elini onun gibi taşın altına koyup çalınan 418 Milyar doları geri alacağım da diyemiyor. Yanılmıyorsam 2010 yılının başından beri CHP genel başkanı kendisi. 13 yıllık bir süreçtense 22 yıllık AKP iktidarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum.
Camii de içki içtiler, her yere pislediler bu Cuma görüntüleri yayınlayacağız demesinin üzerinden kaç Cuma geçti ben artık saymayı bıraktım. Bahsedilen camii nin müezzini öyle bir şey olmadı ben yalan söyleyemem dediği için görevden alındı. Biz hala görüntü bekliyoruz. Varsa öyle bir görüntü, ki var olduğunu Cuma günü yayınlanacağını söylemişti Cumhurbaşkanı neden yayınlanmıyor.Burada o kişilere milleti deyip kamufle edemezsin herkes hakkını arar yakmak yıkmak camiyi pislemek nedir cami ile ne derdin var
Başta olayı masum bir istek ağaç sever diye düşündük ama işin içi değişti neredeyse darbeye kadar geldi iş
Vaktinde reisin de damdan düşer gibi geldi. Denesin diye vermeseydin keşke o zaman oyunuBu ülke kimsenin deneme tahtası değil
Kendi milletimiBunlar da mı değerliKendi milleti için bu cümleleri sarf eden bir başkana saygı duymak sevmek cidden ironik
Ben de hiç birine kefil olmam ama tek adam rejiminin gitmesi lazımKendi milletimi
Biz camide bira şişesiyle dolaşmıyoruz Yani bize demiyor
Siz bunu yapanlara saygı duyuyormusunuz cidden
Camiye saygısı olmayana neden saygı gösterilsin
Çok merak ediyordum nedir bu sürtük konusu diye
Akpli değilim ama şu konuda kimse kusura bakmasın az bile demiş
Partilicilik yapmayın nolur
Burda iki tarafı tutanlarda karşı taraf için çok çirkin paylaşımlar yapabiliyor
Ben cumhurbaşkanı adayı olarak yemin ediyorum kime oy vereceğime karar veremiyorum
Bütün adayları dinliyorum ama yok samimi gelmiyor hiçbiri
Burayı takip ediyorum o kadar çok adayına güvenen insanlar varki coook doğru kişi olduğuna emin ve tüm gücüyle karşı adayları karalama derdinde
Nasıl bu kadar eminsiniz benim aklımda her biri için o kadar çok soru var ki
Hiç birinden emin değilim İşte bu diyemiyorum
İnanın birbirinizi kırmaya değmez
Umarım dinler ve doğru bir fikir sahibi olursun
Devlet hastaneleri özelden daha mı temiz?Bu kadar nankör olmayın devlet hastaneleri özelden daha temiz daha konforlu simdi kuyruk bekliyorsun tedavi olamıyorsun öyle mi
Bu ayki maaşlarınız yattı mı?Ne yani adam camiye pisleyenlere saygı mı duyucaktı yakmak yıkmak onlardan saygı bizden öylemi
Gayet güzel konuşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?