- 18 Şubat 2018
- 12.923
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.146
- 598
- 44
Allah Allah,devlet bakidir ama hukumetler geçicidir.Bunu biliyorsak sorun yok.Burasi saltanat ile yönetilen bir ülke değil.Bu ülke kimsenin deneme tahtası değil
Sıkıştıklari yerde AtatürkAtatürk sayesinde evet!.
Yooo niye sıkışayım?Gayet rahatım.Sıkıştıklari yerde Atatürk
Konunun saltanat ile ne alakası var adam 20 sene boyunca seçimle gelmiş darbe ile mi gelmis ya da babadan oğula mi gecmis birazda kendi partinizin içindeki saltanatı kaldirabilseniz adam koltuğa yapıştı kimse kaldıramıyorAllah Allah,devlet bakidir ama hukumetler geçicidir.Bunu biliyorsak sorun yok.Burasi saltanat ile yönetilen bir ülke değil.
Seçimlerdeki hile hurdalari göz önünde bulundurursak evet öyle.Bir yirmi sene daha mı kalsın başımızda?Konunun saltanat ile ne alakası var adam 20 sene boyunca seçimle gelmiş darbe ile mi gelmis ya da babadan oğula mi gecmis birazda kendi partinizin içindeki saltanatı kaldirabilseniz adam koltuğa yapıştı kimse kaldıramıyor
Keşke İlk değişikliğe kendinizden baslasaydiniz" ya bu adam ile olmuyor bu sefer bir değişiklik olsun başkalarına şans verelim" deseydiniz Belkide dediniz ama mümkün değil dimi adam tam bir diktatör kimler varsa arkasında arkadakiler izin vermedikçe kimse degistiremiyor oy veren kitlesinin dusuncesinin hiç önemi yokYooo niye sıkışayım?Gayet rahatım.
Diktatör müKeşke İlk değişikliğe kendinizden baslasaydiniz" ya bu adam ile olmuyor bu sefer bir değişiklik olsun başkalarına şans verelim" deseydiniz Belkide dediniz ama mümkün değil dimi adam tam bir diktatör kimler varsa arkasında arkadakiler izin vermedikçe kimse degistiremiyor oy veren kitlesinin dusuncesinin hiç önemi yok
Tam da bu cümlenizden dolayı iktidarın değişmesini istiyorum işte."ya bu adam ile olmuyor bu sefer bir değişiklik olsun başkalarına şans verelim"
Offfffffff sinirlenmiyim diyorum ama saçma sapan yorumlar yapıyorsun ciddenBu ülke kimsenin deneme tahtası değil
20 yıl ama adı üstünde yetmez mi? Yeter.Konunun saltanat ile ne alakası var adam 20 sene boyunca seçimle gelmiş darbe ile mi gelmis ya da babadan oğula mi gecmis birazda kendi partinizin içindeki saltanatı kaldirabilseniz adam koltuğa yapıştı kimse kaldıramıyor
Siz zaten hiç oy vermemisnzdir verenlerinde bir değişiklik isteği yokTam da bu cümlenizden dolayı iktidarın değişmesini istiyorum işte.
Yetmez kuzum insallah bir 20 daha istiyoruz :))20 yıl ama adı üstünde yetmez mi? Yeter.
Peki niye erdoğan? Merakımdan soruyorumSiz zaten hiç oy vermemisnzdir verenlerinde bir değişiklik isteği yok
Madem değişiklik qriyorsunz ilk degisiklige kendinizden başlamaya ne dersnz
Allah korusun yav ben 3 yaşındayken başa geçmiş, 45'ime kadar kalsın istiyorsun insafYetmez kuzum insallah bir 20 daha istiyoruz :))
Kendimde neyi değiştirmemi öneriyorsunuz?Siz zaten hiç oy vermemisnzdir verenlerinde bir değişiklik isteği yok
Madem değişiklik qriyorsunz ilk degisiklige kendinizden başlamaya ne dersnz
Erdoğana oy vermeniKendimde neyi değiştirmemi öneriyorsunuz?
O benim için tek derdi milleti olan bir liderPeki niye erdoğan? Merakımdan soruyorum
Tek derdi milleti,evetO benim için tek derdi milleti olan bir lider
Her sözünü değerli buluyorum çok yordular adamı hala dinleneyim demiyor milleti için didiniyor
Rabbim ona uzun ömür versin
Şahsınıza demedim partiniz olarak soyledimKendimde neyi değiştirmemi öneriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?