Haklısın niloya arada saçmalıyorm bende idare ediver ne diyimOnla bunu bir tuttuysan valla brova sana
Ben size kitaplarda var desem sizin bize dediğiniz gibi, o kitabı buraya yazarım. Siz inatla kitaplarda var diyorsunuz ama hangi kitapta olduğunu da yazmıyorsunuz. Binlerce kitap var tek tek hepsini okuyamam dimi? Madem okumuşsunuz kitapları bizimle niye paylaşmıyorsunuz anlamıyorumEe araştırın okuyun savunuyorsunuz ya ben savunduğuma güveniyorum
Türkiye de sınav çünkü. Çocuk İçin sınav, annesi babası reddederse ki yüksek ihtimal öyle oluyor onlar İçin de sınav.Eee niye sınav olarak adlandırdınız şimdi sizin zannınızca utanılacak bir şey değil
Hermeaphroditler var.Üçüncü cins yaratılış değil, tercihtir.
Niye hangi kütüphaneye gitsen psikoloji aralığını sorsan çıkarırlar sana ama her şey hazır gelsin önüme savunmak kolay öyleBen size kitaplarda var desem sizin bize dediğiniz gibi, o kitabı buraya yazarım. Siz inatla kitaplarda var diyorsunuz ama hangi kitapta olduğunu da yazmıyorsunuz. Binlerce kitap var tek tek hepsini okuyamam dimi? Madem okumuşsunuz kitapları bizimle niye paylaşmıyorsunuz anlamıyorum
Düşün, beni görmediği ve iplemediği halde duramıyorumAllahtan konusmayacaktm izleyici olacaktmbide konusma niyetinde olsam nasıl olurdu acab
Kerimcan Durmaz kim yahuu, nasıl bir sosyal medyanız var kimleri takip ediyorsunuz da algoritma karşınıza bu kişileri seçip çıkarıyor. Benim niye sosyal medyam da yok bu kişilerAnlaşmayalım canım benim bu konuda anlaşmam mümkün değil gelecek nesiller için kötü örnekler Kerimcan Durmazın ne kadar çok takipçisi var hoş mu sizce o profili siz hoş karşılıyor musunuz? Sosyal medyaya attığı şeyleri hoş mu görüyorsunuz valla ben o kadar medeni değilim cahil kalmışım bu halimden de çok memnunum
Casper olmussunDüşün, beni görmediği ve iplemediği halde duramıyorum
İyi akşamlarTürkiye de sınav çünkü. Çocuk İçin sınav, annesi babası reddederse ki yüksek ihtimal öyle oluyor onlar İçin de sınav.
Senin için de dedim büyük konuşma tanımam etmem saygı duymam vs diye. Böyle şeyler insana sınav olur. Çok yakınımdan biliyorum ondan.
Neyse benden bu kadar
Tercih değildir çoğunlukla yaradılıştan gelen cinsel eğilimdir...Üçüncü cins yaratılış değil, tercihtir.
Siz nasıl bi hayat yasıyosunuz yaa yeminle imrendim.. ben neden bu kdr gereksiz şey biliyorumKerimcan Durmaz kim yahuu, nasıl bir sosyal medyanız var kimleri takip ediyorsunuz da algoritma karşınıza bu kişileri seçip çıkarıyor. Benim niye sosyal medyam da yok bu kişiler
Bilmeyecek ne var her yerde önüne çıkıyor hadi onu bilmiyorsun ee Togg un Bursada üretildiğini de bilmiyorsunKerimcan Durmaz kim yahuu, nasıl bir sosyal medyanız var kimleri takip ediyorsunuz da algoritma karşınıza bu kişileri seçip çıkarıyor. Benim niye sosyal medyam da yok bu kişiler
Valla bu gereksizi ben de bi kere görmüştümSiz nasıl bi hayat yasıyosunuz yaa yeminle imrendim.. ben neden bu kdr gereksiz şey biliyorum
Niloya Hanım sizin de geniş bir kitaplığınız var diye düşünüyorum.Niye hangi kütüphaneye gitsen psikoloji aralığını sorsan çıkarırlar sana ama her şey hazır gelsin önüme savunmak kolay öyle
Aha togg dedi ben gidiyormBilmeyecek ne var her yerde önüne çıkıyor hadi onu bilmiyorsun ee Togg un Bursada üretildiğini de bilmiyorsun
Hadi canım öyle demedi miAha togg dedi ben gidiyormkız bilmiyorum demedi ki ama yaa yapma daa öff
Sosyal medyada çok takipçili bir sürü insan var. Hepsi çok mu iyi örnek sanki.Kerimcan Durmaz kim yahuu, nasıl bir sosyal medyanız var kimleri takip ediyorsunuz da algoritma karşınıza bu kişileri seçip çıkarıyor. Benim niye sosyal medyam da yok bu kişiler
Beni dişine göre görüp görmezlikten gelmiyosun diye üzülsem mi sevinsem miHadi canım öyle demedi mitüh bak ben masal uydurdum yine kızımın uyumu saati geldi de masal saatine Hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?