- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.860
- 798
- 35
Hepimiz üzüldük ama neyse.Bak güzel insan hepimiz cok üzüldük su parti üzüldü bu parti üzüldü diye bir dava yok . Hangi partide olursak olalim hepimizin memleketi olan bizim insanlarimiza oldu . Kollarimizi sifaslayarak hepimiz yardima kostu . Bu şekilde konusarak milliyetciliginizden süphe duyarcasina dile getirmeye gerek yok bence . Kardesim yakinda evlenecek diye biriktirdigim altın parasını hepsi ni bagis ettim . Allah bagislarinizi kabul etsin insallah hanimlarla toplasip borek yapıp satik .... böyle durumda birlik olacagiz tabiki sadice bu durumdada degil herzaman birlik olmamiz gerekirdi ... acimiz cok oldu kaybimiz cok oldu . Rabbım bidaha yasatmasin
İslamofobi anlattılar uzun uzun, şimdi de obeziteye geçtiler.
E niye bağırıyor ki?
İnanmayanlar için bu da videosu, ben şeye takıldım plaka önce var sonra yok, bagajda plakalar var anlamadım
Solcu Gazete hesabını kilitlemiş, ben de yorumlardan birini paylaştım, üstte video görünür belki diye. Videodan ekran görüntüsü aldım. Öpe öpe bir hal oldu, Sayın TOGG dedi yaİnanmayanlar için bu da videosu, ben şeye takıldım plaka önce var sonra yok, bagajda plakalar var anlamadım
Başa dönmüş, İslamofobi belgeseli.
Rtük yollamış Show tv ye al bunu yayınla demişBaşa dönmüş, İslamofobi belgeseli.
Terbiyesiz adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?