- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.625
- 208
Yasaklar merak uyandırır, merak ettim izleyeyim bari diziyiKızılcık Şerbeti ban yemiş. İzlemiyorum diziyi ama geçerken gördüm, çok eğitici bir program koymuşlar ceza niyetine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasaklar merak uyandırır, merak ettim izleyeyim bari diziyiKızılcık Şerbeti ban yemiş. İzlemiyorum diziyi ama geçerken gördüm, çok eğitici bir program koymuşlar ceza niyetine![]()
Ben de başlayacağım en kısa zamanda. RTÜK beğenmediyse izlenir o diziYasaklar merak uyandırır, merak ettim izleyeyim bari diziyi![]()
Kapıyı söker atarım, duşa da bir perde, bitti gittiHay senin tasarımını yapana da yapım ruhsatını verene de... ben yapsam daha iyi yapardım. Yazıklar olsun
Banyoya katlanır kapı, duşakabine de kayar kapı yapacaklardı. İkisini de sürgülü bile yapabilirlerdi. Ama olmaaaaaz, maliyet artar sonra.Kapıyı söker atarım, duşa da bir perde, bitti gittiBen girmem oraya. Çıkma garantimin olmadığı yere sokamaz kimse beni.
Sürgü, katlama falan uç bu durumda. Tuvalete girmek söz konusuysa kapı olmaz olsunBanyoya katlanır kapı, duşakabine de kayar kapı yapacaklardı. İkisini de sürgülü bile yapabilirlerdi. Ama olmaaaaaz, maliyet artar sonra.
Tasarım hatalı, bunun projeden geçmemesi lazımmış.
Özür dilerim yanlış anlamışmPardon siz yanlış anladınız herhalde.
AKP nin en büyük sorunu kendini anlatamamak yaptığı büyük işleri gösterememek dünya krizle boğuşurken sadece bizde varmış gibi lanse etmek bilende konuşuyor bilmeyendeGeçenlerde bi arkadaş AKP nin yaptığı köprüleri paylaşmıştı. İçinden 2 tane köprüye takılıp dalga geçtiniz. Doğru düzgün araştırmadan paylaşmış diye güldünüz eğlendiniz. Arkasında duramayacağın şeyleri paylaşma vs denildi.
Ama işin aslını ben paylaşınca hiç tık yok...
Üslup önemli şey. Ama burada bunun da dersini verecek değilim :)
Benim için köprüden ziyade Marmaray başlı başına bir proje ama her zaman söylerim Yap İşlet Devret tamamen yanlış bir politika korkuyorum şundan Şehir Hastanelerini umarım ileride öyle yapmaz bakın şuan eksilerini de sayıyorum topik takipçileriGeçenlerde bi arkadaş AKP nin yaptığı köprüleri paylaşmıştı. İçinden 2 tane köprüye takılıp dalga geçtiniz. Doğru düzgün araştırmadan paylaşmış diye güldünüz eğlendiniz. Arkasında duramayacağın şeyleri paylaşma vs denildi.
Ama işin aslını ben paylaşınca hiç tık yok...
Üslup önemli şey. Ama burada bunun da dersini verecek değilim :)