- 12 Temmuz 2006
- 55.399
- 212.133
- 52
Allah seni şaşırtsında insallah yanlıslkla da olsa bay kemale ver
O gün hepimiz uyuya kalsak sandıklardan hiç oy çıkmasa yaşayacakları şoku düşünüyorum da gülme tutuyor hahahahahahahaHadi ki seni şaşırtırsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni şaşırtsında insallah yanlıslkla da olsa bay kemale ver
O gün hepimiz uyuya kalsak sandıklardan hiç oy çıkmasa yaşayacakları şoku düşünüyorum da gülme tutuyor hahahahahahahaHadi ki seni şaşırtırsa
Uçaklarla havaya uyku ilacı sıkma fikri cık aklımdanO gün hepimiz uyuya kalsak sandıklardan hiç oy çıkmasa yaşayacakları şoku düşünüyorum da gülme tutuyor hahahahahahaha
Bana kalsa en güzel tepki milletçe hiçbirine oy vermemek olur ama Timurlenk’e fili iade etmek isteyen Nasrettin hoca gibi yarı yolda bırakılırım, herkes tamam der arkamı bir dönerim kimse yok, e ben de o zaman bir de filin dişisini isterim çift olsunlarUçaklarla havaya uyku ilacı sıkma fikri cık aklımdan
Bana kalsa en güzel tepki milletçe hiçbirine oy vermemek olur ama Timurlenk’e fili iade etmek isteyen Nasrettin hoca gibi yarı yolda bırakılırım, herkes tamam der arkamı bir dönerim kimse yok, e ben de o zaman bir de filin dişisini isterim çift olsunlar
Valla bilmiyorum ama seçime gidilince kimseye de oy çıkmayınca herhalde hiçbiri seçilmemiş olur, inanır mısınız ben bu detaylardan anlamam, hatta ben hangi siyasi görüşe sahibim onu bile bilmiyorum, sağcılık solculuk neyi hedefliyor çok da fikrim yok ama ikisi de değilim bence, Atatürkçüyüm ve inançlıyım ama ne akp ne chp’yle ilgim var, özgürlükçüyüm, herkes istediğine inansın, istediği gibi yaşasın, kimse kimseye karışmasın, ekonomik eşitlik olsun, okullara sınavla değil öğrencinin başarı puanı ve yeteneğine göre girilsin, eğitimde eşitlik olsun, bilim, sanat, kültüre ağırlık verilsin.
Peki öyle bişey olursa mevcut iktidar mı devam ediyo acaba
Hayaller isveç norveç isviçre hayatlar ..Valla bilmiyorum ama seçime gidilince kimseye de oy çıkmayınca herhalde hiçbiri seçilmemiş olur, inanır mısınız ben bu detaylardan anlamam, hatta ben hangi siyasi görüşe sahibim onu bile bilmiyorum, sağcılık solculuk neyi hedefliyor çok da fikrim yok ama ikisi de değilim bence, Atatürkçüyüm ve inançlıyım ama ne akp ne chp’yle ilgim var, özgürlükçüyüm, herkes istediğine inansın, istediği gibi yaşasın, kimse kimseye karışmasın, ekonomik eşitlik olsun, okullara sınavla değil öğrencinin başarı puanı ve yeteneğine göre girilsin, eğitimde eşitlik olsun, bilim, sanat, kültüre ağırlık verilsin.
İnsanlar sgkya hem emeklilik hem sağlık primini birlikte öderken emekli maaşlarından muayene ve ilaç parası kesilmesin, alacakları maaşlarla hobilerine, en azından yurt içi turlara katılıp emekliliklerinde 2 ekmek parasını hesap etmek zorunda kalmasınlar, bir evleri olabilsin, ölünce mezar yerine bile para ödemesinler istiyorum.
Kısır döngülerden sıkıldım, yıllarca aynı şeylerin konuşulup yaşanmasından da sıkıldım ya da vazgeçtim seçim günü siyasiler uyuya kalsın biz özgürce gezelim kahkahalar atalım sokaklarda
imza hayalperest seçmen hahahahaha
Ne itirazimiz olacak, hatta sevinirim senin ve sizin gibiler icin yine iktidar kazanirsa. Daha iyi bir yasami hak etmiyorsunuz çünkü.Onlar gelmeden ben açık edeyim kendimi Erdoğan da Erdoğan varmı itirazı olan gidin günlüğünüze yazın ağlaya ağlaya
Yaa Allah aşkına siz Türkiye ile Almanyayı bir mi tutuyorsunuz pes ya merak etmeyin düne kadar Türkiyede de herkes isteyince arabasını değiştirebiliyorduBak ben ayda 7 bin euro kazaniyorum, gelip senin yasadigin turkiyede, baska ulkelerde en guzel tatili yapıyorum, haftasonu icin iki günlüğüne bile italyaya gidiyorum kafama eserse, her sey benim keyfime kalmis yani, markete gittigimde senin alamadigin 1 kg kiymayi 2 Euroya aliyorum, ( ha belki sen de bu standartlardasindir bilemem genel konusuyorum)
Yine kafama eserse arabami degisiyorum, telefonumu degisiyorum vs vs, sen kazandigin maasla ne yapabiliyosun bana bi sayar misin? Hani oyle bi savunuyorsun ki, say bakalim?
Dur ben soyleyim, mum isiginda oturup tasarruf yapiyordun en son
Bir olmadıgını ve olamayacagını daha da kötüye gittiğinin de bilincindesinizYaa Allah aşkına siz Türkiye ile Almanyayı bir mi tutuyorsunuz pes ya merak etmeyin düne kadar Türkiyede de herkes isteyince arabasını değiştirebiliyordu
Ortaokulda her çocuğun elinde android telefon kışın burada çocukla yüzmeye ücretsiz gidiyor müsait bir ara size evimin karşısındaki dev yüzme havuzu kompleklerinin fotoğrafını atıcam olimpiyatlar oluyor sizin orada ücretsiz yüzme havuzuna gidiyor mu çocuklar he yazın ücretli haliyle çocuğumu gruplara zor kattım benim çocukluğumda yüzme havuzu mu vardı eh zenginlerin villalarının bahçesinde olurdu işteBak ben ayda 7 bin euro kazaniyorum, gelip senin yasadigin turkiyede, baska ulkelerde en guzel tatili yapıyorum, haftasonu icin iki günlüğüne bile italyaya gidiyorum kafama eserse, her sey benim keyfime kalmis yani, markete gittigimde senin alamadigin 1 kg kiymayi 2 Euroya aliyorum, ( ha belki sen de bu standartlardasindir bilemem genel konusuyorum)
Yine kafama eserse arabami degisiyorum, telefonumu degisiyorum vs vs, sen kazandigin maasla ne yapabiliyosun bana bi sayar misin? Hani oyle bi savunuyorsun ki, say bakalim?
Dur ben soyleyim, mum isiginda oturup tasarruf yapiyordun en son
Bugün hatta babamla konuştum babam AKP karşıtıdır baba kime vereceksin dedim ben kullanmaya gitmicem dedim babamın ağzından ilk defa AKP ye vereceğini duydum annem AKP yi savununca evde bize bağıran babam söylüyor bunuAilecek karar verdik cumhura oy vercez dedin ya.
İstediğimi beğenirim size ne yahu 33 yaşında kadınım size hesap mı vereceğim bugün cumhur derim yarın fikrim değişir Sinan derim hey Allahım sanki hakim karşısında hesaba çekiyorlar bunlar iktidara gelse vay haaalımıza vayyyBen de ona benzer bi cümle hatırladım da geçmişe gidip aramadım
Baştan beri hükümeti beğenen sözleri vardı diye hatırlıyorum
Dış güçler limanlara gelir, birkaç gün kalır ve o gün havaya bir şeyler olur Bir uyanırız, günlerden pazartesi.O gün hepimiz uyuya kalsak sandıklardan hiç oy çıkmasa yaşayacakları şoku düşünüyorum da gülme tutuyor hahahahahahaha
Bizim mahallede dayılar var hep AKPye verir. Bugün kahvenin köyüne gittim sevgili dayılar kime vereceksiniz dedim. CHP'ye vereceğiz yeeeeeeeenim dediler . Ben şok.Bugün hatta babamla konuştum babam AKP karşıtıdır baba kime vereceksin dedim ben kullanmaya gitmicem dedim babamın ağzından ilk defa AKP ye vereceğini duydum annem AKP yi savununca evde bize bağıran babam söylüyor bunu
Ne diyelim ne kadar kör, bencil bir baban var mı diyelim? Çok acayip bir kişiliksin niloya çok.Bugün hatta babamla konuştum babam AKP karşıtıdır baba kime vereceksin dedim ben kullanmaya gitmicem dedim babamın ağzından ilk defa AKP ye vereceğini duydum annem AKP yi savununca evde bize bağıran babam söylüyor bunu
Telefonunu cikar goster diyen dayilara benzettimOrtaokulda her çocuğun elinde android telefon kışın burada çocukla yüzmeye ücretsiz gidiyor müsait bir ara size evimin karşısındaki dev yüzme havuzu kompleklerinin fotoğrafını atıcam olimpiyatlar oluyor sizin orada ücretsiz yüzme havuzuna gidiyor mu çocuklar he yazın ücretli haliyle çocuğumu gruplara zor kattım benim çocukluğumda yüzme havuzu mu vardı eh zenginlerin villalarının bahçesinde olurdu işte
Evet psikiyatrist psikolog teşhisi koyduNe diyelim ne kadar kör, bencil bir baban var mı diyelim? Çok acayip bir kişiliksin niloya çok.
Mune Abla ısrarla seçimlere saygı duyun dedikçe Senin bunu deme hakkını nerden aldığını merak ediyorum..Ne diyelim ne kadar kör, bencil bir baban var mı diyelim? Çok acayip bir kişiliksin niloya çok.
Acayip oldugunu söylemek teşhis koymak mi? Yine bir acayiplik yaptın.Evet psikiyatrist psikolog teşhisi koydu
Ya sen onu boşver çocuğun Almayada yüzmeye ücretsiz gidiyor mu onu de sen beya banaTelefonunu cikar goster diyen dayilara benzettim