Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok şükür gençlik olarak her şeyin farkındayız farkında olmayanları da uyandırmaya çalışıyoruzZ kuşağı gümbür gümbür geliyo dediklerinde görmek istediğim
Anladım. Ben de herkes kendi beklentisi doğrultusunda oy veriyor, demek istedin sandım. E doğru da hepimizin beklentisi var seçeceğimiz partilerden. Açıklamaya çalışıyoruz nedenlerimizi burada. O yüzden merak ettim neden Cumhur diye. Ama partiler için söylemişsin menfaat kısmını, yanlış anlamışım, pardon.Partilerin hepsinden bahsediyorum. Onlar kendilerini düşünüyor neticede , bizler kendi aranızda tartışmayalım diyorum. Bireysel menfaatiniz var nedemek. Gayet anlaşılır yazdigimi düşünüyorum,
Kimseye de neden oy verdiğini sormuyorum. Insanlar demokratik haklarını kullanıyor. Karşı tarafa gerizekalı cahil diye yaftalamiyorum yani.
Hayırlı aksamlar
Öncelikle Allah çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin .. hepsini kar zarar yapıp o şekilde karar verdim kendimce.
keske neticede herkes menfaatini düşünüyor , bizler birbirimize nefret kusmasak.
Arkadas burada bizim gibi yanlış anlamış sanırım. Siz partilerden bahsetmişsiniz. Ama hemen nefreti de kusmussunuz.Şuan ki iktidardan nasıl bi menfaatiniz oldugunu merak ettim? Bireysel bi menfaat olsa gerek?
Mesajımda ki hadsizliği ve terbiyesizliği gösterir misiniz lütfen? Saglıkla dogurmanızı dilerim.. uslübumda ne var? Herkes benim gbi anlamış ayrıca ifade ederken kendi menfaatiniz varmış gbi konusmussnuz? Toplum olarak durumumuz ortda oldugu içinde gayet medeni bir soru sordum..bu ne hadsiz bir yorum. terbiyenizi takının. ne menfaatim olacak. ben uslubuma bu kadar dikkat etmişken. bu nasıl yorum böyle. he sormayın bireysel menfaatim var para içinde yüzüyorum akşamları. bakın 6 aylıkta hamileyim sinirlenmekde istemiyorum. iftar vakti .
Mune lütfen sevgili moderatör , bu nasıl uslup boyle. ben kimseye saldırmadan düşüncemi belirtiyorum. kaldıki eleştirerek. hic hos degil. sade bir vatandasım düşüncemi belirttim . hicbir menfaatimde yok
Hadsiz terbiyesiz oldum bide nefret kusmasak demiş?? Hamile oldugunuda belirterek hamile bi kadına sanki saldırmısım gbi tövbee..Öncelikle Allah çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin .
Kendinizce olan karlar zararlar neler?Eğer rica etsem bir kaç örnek verebilirsiniz ? Amacım karşıt fikrinde gerekçelerini bilmek sadece.
Arkadas burada bizim gibi yanlış anlamış sanırım. Siz partilerden bahsetmişsiniz. Ama hemen nefreti de kusmussunuz.
Ben de anlamıyorum bu bakış açısını .Anne baba ne için var, diyor. Evlenmeyi bilecek kadar büyüyen çocuğuna faydası olacak tabii. Evlat ne için var? O da anne babaya bakacak ömür boyu. Yok, olmuyor. Herkes göbek bağı lanetiyle cezalandırılmış. Kimi alt nesil kimi üst nesil için yaşayacak. Göbekbağıkopmayangiller.
Yani beğendiğin aday yok diye iktidarı destekliyorsun öyle mi? Cidden korkmuyor musunuz ya? Az biraz Allah korkusu var mı çok merak ediyorum cidden. Benim aklım almıyor bunu, yurt dışında 3 4 birime satılan ürün benim ülkemde 30 40 birime satılıyorsa, benim ülkem bir çöplüğe döndürülmüşse, zamanında din adı altında milleti öldürenlerle, tesettürsüz kadınlara kezzap dökenlerle işbirliği yapılıyorsa ve benim halkım hala ben aday yok diye bu adamı destekliyorum diyorsa, benim milletim demek ki hak ediyor bu muameleyi. Cidden bu sene bu adam kazanırsa siz bu şekilde yaşayacağımızi falan mı sanıyorsunuz? Hüdapari birazcık olsun bildiğinizi düşünmüyorum. Yazıklar olsun gerçekten.Neden utanayım tabii ki şuanda iktidarı destekliyorum başka seçenek mi var karşı taraftan bir umut düzgün aday bekledik hani nerede Kılıçdaroğluna rüyamda atmam oy yahu
Ya değil mi yazık kıyamam napsın adamcağızHangi biriyle uğraşsınlar yahu üstüne bir de deprem oldu kaç ton yağ getirttiler yağ fiyatı değişmedi sabit kaldı
Zekeriya yapıcıoğluSizce Cumhur İttifakının adayı kim olacak ?
Rica ederim.Teşekkür ederim, aynen bundan bahsediyorum, ki ev kiralarının ne kadar pahalı olduğu yazılırken herkes kendi maaşına göre kiralık ev bulsun, 2000 liraya kiralık ev var yazılarına istinaden yazdım, x ilinin falanca ilçesinde ev kirası 2000 lira olabilir ama İstanbul’da 2000 liraya kiralık oda bile bulamıyorsunuz artık veya Adana’daki depremzede üyemizi örnek gösterdim, kadın Adana’da 10 bin liranın altında kiralık ev bulamıyormuş.
Bizler yaşamıyoruz diye başkalarının yaşadığı sıkıntıları yok sayamayız dedim.
Yazdım mı bilmiyorum tekrar yazıyorsam affola, dün 3 harfli marketlerden birine girdim, 60’lı yaşlarda bir kadın saymaca yemin ediyorum saymaca 5 soğan almış, 30 lira tuttu kadın 5 soğandan 3 tanesini geri bıraktı, 5 soğana 30 lira verirsem ay sonu gelmez dedi 2 soğanın parasını ödeyip gitti.
Bir zamanlar gariban bile evine hiçbir şey alamıyorsa 1 çuval patatesle soğan alabiliyordu şimdi taneyle alıyorlar.
Herkesin çevresinde taneyle patates soğan almayan olabilir ama ben girdiğim her markette taneyle patates taneyle soğan alan görüyorum, eskiden pazarcıyla 1 kilo soğan için pazarlık yapan görmezdim şimdi görüyorum, eskiden taneyle satış yapan pazarcı görmezdim şimdi görüyorum, eskiden kadın pedleri siyah poşetlere konuyordu görülmesin ayıp olur diye, kendim için yazıyorum alışverişe çıktığımda alamayan vardır görür imrenir diye siyah sırt çantasıyla gidiyorum, poşete değil sırt çantama koyuyorum çünkü alamayanlardan utanıyorum.
Bu seçimlerde kim iktidar olur bilmem ama bütün siyasetçilerin bu halka ekonomik refah borcu var.
Ülkenin geldiği içler acısı durum. Pırıl pırıl gençlerin umutları çalındı.
Eğitim ve sağlık başta olmak üzere kadınlara hizmet veren kurum ve kuruluşlarda sadece kadınlar istihdam edilmelidir
Benim gördüğüm üzücü manzaraları bir çoğunuz görüyorsunuzdur, 51 yaşındayım bugüne kadar sitede hangi konuda olursa olsun ne yazdıysam yalansız riyasız olduğu gibi gördüğüm yaşadığım gibi anlattım.Rica ederim.
Hükümet ve devlet kavramlarını bile bilmeyen, muhalefeti hükümeti değiştirmek istemekle, seçimi kazanmak istemekle suçlayan bazı insanlara neyi nasıl anlatırsınız bilmiyorum ama yazdıklarınız çok üzücü.
Hele hele hükümetin en yetkili isimlerinin ekonomiyle ilgili yaptığı açıklamalar ortadayken 'ekonomi çok iyi, siz nankörsünüz' diyenler ciddiye alınmayı hak etmiyor bence.
Ben rüyamda Kılıçdaroğlu'na attım ve o kazandı.. Rüyalar tersine çıkar derler ama bilemedimNeden utanayım tabii ki şuanda iktidarı destekliyorum başka seçenek mi var karşı taraftan bir umut düzgün aday bekledik hani nerede Kılıçdaroğluna rüyamda atmam oy yahu
Allah seni şaşırtsında insallah yanlıslkla da olsa bay kemale verBen rüyamda Kılıçdaroğlu'na attım ve o kazandı.. Rüyalar tersine çıkar derler ama bilemedim
Bi konuşma vardı neden Kılıçdaroğlu'na oy verdiklerini anlatıyordu birisi. Bulursam paylaşcam.
Açık açık Erdoğan de.. Reisim de..
Ben arkandayım
Bak ben ayda 7 bin euro kazaniyorum, gelip senin yasadigin turkiyede, baska ulkelerde en guzel tatili yapıyorum, haftasonu icin iki günlüğüne bile italyaya gidiyorum kafama eserse, her sey benim keyfime kalmis yani, markete gittigimde senin alamadigin 1 kg kiymayi 2 Euroya aliyorum, ( ha belki sen de bu standartlardasindir bilemem genel konusuyorum)Kılıçdaroğlunun değiştiremeyeceği kesin bir kere de yazık yani gerçekten hiç mi adam akıllı aday bulamadılar defalarca kez seçilemedi bu ısrar niye
Hadi ki seni şaşırtırsaAllah seni şaşırtsında insallah yanlıslkla da olsa bay kemale ver
Tövbee de kızzzzHadi ki seni şaşırtırsa