Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve ısrarla tarafım yok demesi ilginç geldi bana.Ben de ona benzer bi cümle hatırladım da geçmişe gidip aramadım
Baştan beri hükümeti beğenen sözleri vardı diye hatırlıyorum
İnşallah olacak diye umuyorumHadi bizden geçti diyelim, küçük dünyamızda yaşayıp gidelim, kabul. Gençler de mi gün görmesin hiç? Kahve içip story atmak mı gençlerin hayattan anladığı? İmkanları olsa da başka kültürler tanısalar, bizim mücadele ettiğimiz güruh gibi kendisine benzemeyene kin duymadan yaşamayı öğrenseler. En azından kahve içmekten fazlasını isteseler kendileri için. İktidarı savunmak için harcadıkları çabayı kendileri için daha iyi bir gelecek talep etmeye harcasalar. Gezmek, görmek, öğrenmek, gelişmek, insanca yaşamak isteseler. Sefil hayatlarında mutluluk hikayesi anlatıyorlar.
Şuan ki iktidardan nasıl bi menfaatiniz oldugunu merak ettim? Bireysel bi menfaat olsa gerek?Cumhur İttifakına verecegim . her ne olursa olsun vatanım için hayırlı olsun. manyak gibi hicbir parti ve insanı da yüceltmem. eleştirelerim de var beklentilerimde övüp teşekkür ettiklerimde. hepsini kar zarar yapıp o şekilde karar verdim kendimce.
keske neticede herkes menfaatini düşünüyor , bizler birbirimize nefret kusmasak.
Şuan ki iktidardan nasıl bi menfaatiniz oldugunu merak ettim? Bireysel bi menfaat olsa gerek?
bu ne hadsiz bir yorum. terbiyenizi takının. ne menfaatim olacak. ben uslubuma bu kadar dikkat etmişken. bu nasıl yorum böyle. he sormayın bireysel menfaatim var para içinde yüzüyorum akşamları. bakın 6 aylıkta hamileyim sinirlenmekde istemiyorum. iftar vakti .
Mune lütfen sevgili moderatör , bu nasıl uslup boyle. ben kimseye saldırmadan düşüncemi belirtiyorum. kaldıki eleştirerek. hic hos degil. sade bir vatandasım düşüncemi belirttim . hicbir menfaatimde yok
Dedin ya, nedir o menfaat ben de merak ettim. Niye kızdın ki bu kadar?neticede herkes menfaatini düşünüyor
Dedin ya, nedir o menfaat ben de merak ettim. Niye kızdın ki bu kadar?
En putperest kendileri farkında değiller.Kendileri bir din yarattılar, çevresindekilerde onun gereğini yapıyorlar. Kula kulluk etmem diyenler bırakıp gitti zaten kendisini, kalanların sebepleri de tamamen duygusaldır.
Ateistin adaletine güvenen teyzem, yaraların iyileşsin bir an önce, sevgiler Kırmızı süveterli lacivert ceketli amcam, sana da
Hamilesiniz,Allah tamamına erdirsin inşallah …Cumhur İttifakına verecegim . her ne olursa olsun vatanım için hayırlı olsun. manyak gibi hicbir parti ve insanı da yüceltmem. eleştirelerim de var beklentilerimde övüp teşekkür ettiklerimde. hepsini kar zarar yapıp o şekilde karar verdim kendimce.
keske neticede herkes menfaatini düşünüyor , bizler birbirimize nefret kusmasak.