- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
Koskoca senin kadar kızı olan kadın akıl edip becerememiş demek ki(!)Canım kayınbabayla kaynanayla oturmanin neresi hazıra konmak oluyor siz becerebiliyorsaniz sizde oturun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koskoca senin kadar kızı olan kadın akıl edip becerememiş demek ki(!)Canım kayınbabayla kaynanayla oturmanin neresi hazıra konmak oluyor siz becerebiliyorsaniz sizde oturun
yazdigim seylerde cok mantikli seyler var arkadas seri begenmedim atmis hak hukuk sorulur mu ? bu arada nau nau seni pek hazetmemistim konumda yaptigin yorumla sinirimi bozmustun belki de hakkina girdim ozaman simdi aklima geldi yazmak ..Müslümanlar için kul hakkı da önemli değil mi?
Yenmeyen hak kaldı mı sizce?
Ona ses yok tabi.
Ekonomimiz sağolsun 2000 ler normal fiyatlar artık2000lira ayakkabı diyor iki binnn yahu sekiz bin iki bin ayakkabı ya ver
Off smdi 1 milyon tl yapıyorr. Selena da düşsün 2 bin tl lik nike ayakkabımızın peşine.. hiç eminede markassız şık olsun demek yok… hep bizle ugrasıyo50 bin dolardı
Asıl kendi az cesareti varsa kocasına açsın bu bahsi, kaç çeşit laf duyduğunu da gelsin yazsın buraya.kocası yiyorsa çıksın ayrı eve
Onu da beceri zannediyor zaarBir de becerebilirsen diyor ya.
Bizde bir geri zekalılık, embesillik varsa üyeler açık açık söylesin, önce kuduruyorsunuz yazıp sonra onu silip başka bir kelime yazılması, mesajın orijinali alıntıda kabak gibi duruyorken üstelik, yaptığımız hayali mesaja ceza vermek midir?
Oradan bakınca kelime oyunlarını anlamayacak kadar şapşal mı görünüyoruz acaba?
Giymeyin nike adidas falan bime spor ayakabı geliyor kaput gibi 250 lira falan hükümete çamur atmayınreyizime kurbanım reyizim de reyizimen basitinden nike'tan bir ayakkabıya 2bin küsur tl vermek istemiyorum. Yurtdışında 60-70 pound olan ayakkabıya 2 bin küsur lira para vermek koyuyor.
Ay kız sana ne yazmıştım ya nolur söyleyazdigim seylerde cok mantikli seyler var arkadas seri begenmedim atmis hak hukuk sorulur mu ? bu arada nau nau seni pek hazetmemistim konumda yaptigin yorumla sinirimi bozmustun belki de hakkina girdim ozaman simdi aklima geldi yazmak ..
o zaman sana sinir oldum diye yazdikalrini okumadan seri begenmedim mi atmam lazim ?
iste bunu ayiramiyorlar is fanatiklik boyutuna gectigi icin gozleri gormuyor yazilanlari
himm bu kimi tutuyordu x kisini ne yazidigni okumaya gerek yok bas begenmedimi
su kimden tarafti akpartiliydi at muhtesem mi boyle ilerliyorlar hadi gelsin begenmedimler
Poşette baglanabilir ayaga ama?? o dahada ucuzGiymeyin nike adidas falan bime spor ayakabı geliyor kaput gibi 250 lira falan hükümete çamur atmayınreyizime kurbanım reyizim de reyizim
Ben değil mi Allaaah beni bildiği gibi yapsın, banlarken ne cehafelisini ne akepelisini bırakmıyoruz ama tarafım, sebep kuduruyorsunuz yazısını hayali mesajdan saymamaksen tarafsın zaten hiç konuşma, hayır whatsapptan döşemiş birde engellemiş : ) en sevdiğim model
tamam sen giy no nameleri, senin de bu eziklik ve kompleksini napıcazHe canım giy giy ben ucuz giyip gayette güzel olabiliyorum markalara ihtiyacım yok
Mune Ablaaaaa, kaynana kayınbaba eltiler oğullar torunlar bir arada yaşayıp apartumannn dikiyollaaaaar. Sen koskoca kadın bunu yapmayı düşünemeyip bir de dişinle tırnağınla kazıyıp ev mi aldın?? Apartuman sahibi olabilirdin? İzâhı olmayan şeylerin mizahı oluyor gerçekten.Ben kendi evimde oturuyorum kendimiz çalıştık kendimiz aldık, kusura bakmayın ama gerçekten bence hazırcılıktır, ben kendi alınterimle almayı, kendim çabalamayı sevenlerdenim, yaşınız kaç bilmiyorum ama yüksek ihtimalle yaşınızdan bile fazla zamandır evliyim, 28 yaşında kızım var, ona da baba parasına güvenme tırnaklarınla kazı diyorum.
Kayınpederden sonrada rahat durmadık.. bence ben gerizekalıyımArkadaşlar Avrupadaki akrabasının burdan haşoffmannn alıp fa oraya yollama mesajından sonra aslında hiş cevap vermemeliydik
Bulgaristan'in bile A101'i olduk ama Selena ablama hava hoş.Koca getiriyor o yiyiyor.Kira yok,bir şey yok.Arkadaşlar Avrupadaki akrabasının burdan haşoffmannn alıp fa oraya yollama mesajından sonra aslında hiş cevap vermemeliydik
Kocam yok diye kuduruyorumondan bu hasetliğimm ekonomi falan hikaye onu kskanıyorumBulgaristan'in bile A101'i olduk ama Selena ablama hava hoş.Koca getiriyor o yiyiyor.Kira yok,bir şey yok.
Gerçekten canınsamsa bana canım deme cicim deUff canım canım deyip durma be.
Nereden canın oluyorum ?
Tuhhh Selena'nin kayni da yokmus.Kocam yok diye kuduruyorumondan bu hasetliğimm ekonomi falan hikaye onu kskanıyorum