Canım okulumuda okuyorum evimede bakıyorumevli olmak babanızın kızı olmak dışında bir vasfınız, işiniz kültür durumunuz, karakteriniz var mı? Tek dediğiniz yok babam, yok kocam yok dayımın oğlu. Bir birey olmaya ne dersiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım okulumuda okuyorum evimede bakıyorumevli olmak babanızın kızı olmak dışında bir vasfınız, işiniz kültür durumunuz, karakteriniz var mı? Tek dediğiniz yok babam, yok kocam yok dayımın oğlu. Bir birey olmaya ne dersiniz?
sizin o burun kıvırdığınız Avrupa Amerika'da bütün öğrencilerin herkesin ayağında Nike var. Onlar giyiyor, ben niye giymeyeyim? Ben layık değil miyim, siz kendinizi onlardan aşağı görüyorsunuz bu sizin probleminiz ben görmüyorum. Üniversiteyi İngilterede okudum o savurgan marka dediğiniz ayakkabıları sınıfımdaki her kız giyiyordu, ben niye giymeyeyim. Bu kadar dar küçük vizyonlu olmayın.Ayakibiya beş yüz TL vermem marka giyim istiyor hanımefendi normal ayakkabı da giymiyor siz böyle savurgan olunca para nasıl yetsin trilyon karda az gelir
Ayrıca temizlik tuvalet temizliyorlarKandırıyorlar kızım sizi. Gelmeyin diye yapıyorlar, bi baltaya sap olamamış uşağınızı başlarına yollamayın diye öyle diyorlar. Kesin düzenimiz var diye gelmiyolardır vatanlarına şimdi bunlar.
Azerilerin bi lafı var “ yere yıh anlat “ diyeAyakibiya beş yüz TL vermem marka giyim istiyor hanımefendi normal ayakkabı da giymiyor siz böyle savurgan olunca para nasıl yetsin trilyon karda az gelir
Iki kat pembis,hem de o bir prenses.Canim evin tek oğluyla evliyim
ülkedeki eğitim zaten berbat. 3-5 eğitim kurumu dışında hepsinin içi boş. O yüzden siz aldığınız eğitime çok da eğitim demeyin. Nerden biliyorsunuz derseniz de yurtdışında iyi bir üniversite mezunuyum o yüzden kıyaslıyabiliyorum.Canım okulumuda okuyorum evimede bakıyorum
He he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da varsizin o burun kıvırdığınız Avrupa Amerika'da bütün öğrencilerin herkesin ayağında Nike var. Onlar giyiyor, ben niye giymeyeyim? Ben layık değil miyim, siz kendinizi onlardan aşağı görüyorsunuz bu sizin probleminiz ben görmüyorum. Üniversiteyi İngilterede okudum o savurgan marka dediğiniz ayakkabıları sınıfımdaki her kız giyiyordu, ben niye giymeyeyim. Bu kadar dar küçük vizyonlu olmayın.
Seyy emine hanım niye hermes canta alıyo ozmnHe he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da var
Merkel gbi bisikletle gitsinler audilerle mercedwslerle değil.. yeminle giymicem marka Allah carpsin giymicemHe he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da var
tamam sen yurtdışıda tatil yapmaya, yüksek alım gücüne layık değilsin. Ok ama ben layığım, sen kendini ezik görüyorsun diye ben de görecek değilim. Ayrıca marka dediğin de Gucci vs değil Nike yani sjkgs bu kadar vizyonsuz olma, yurtdışında Zarayla aynı muameleyi görüyor ama senin alım gücün o kadar düşük ki Nike' a Chanel muamelesi yapıyorsun. İşte bu üzücüHe he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da var
Bir söz var pek bildiğini sanmıyorum ama söyleyeyim.He he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da var
Selena, 500 TL’ye aldığın ayakkabı birkaç aya açılır, mahvolur. Ayaklarını vurur, mahveder. Adidas, Nike’tan ortalama bir spor ayakkabıya sahip olmak bu kadar büyük bir mesele olmamalı.Ayakibiya beş yüz TL vermem marka giyim istiyor hanımefendi normal ayakkabı da giymiyor siz böyle savurgan olunca para nasıl yetsin trilyon karda az gelir
Selena Emine Hanım'ın 100 bin tllik Hermeslerini görmemiş o zaman. Nike'a lüks savurgan diyen Selenaya Hermes şokuSeyy emine hanım niye hermes canta alıyo ozmn
Kızz 400 bindi ozmn ben mi yanlıs hatırlıyorum bilmiyorum ama?? Bunlara cvp vermiyo zatenSelena Emine Hanım'ın 100 bin tllik Hermeslerini görmemiş o zaman. Nike'a lüks savurgan diyen Selenaya Hermes şoku
İnsanlar Inditex grubundan iki parça bir şey alabilsinler yahu, onu da çok görme. Sanki asgari Versace giymek istiyorlarmış gibi yazıyorsun.He he savur o markayı giy bu markayı şuna şu kadar ver buna bu kadar ver ama param çok olsun niye diğer ayakkabılar ayakkabı mi değil cok ucuz giyip şık olmak da var
2000lira ayakkabı diyor iki binnn yahu sekiz bin iki bin ayakkabı ya verİnsanlar Inditex grubundan iki parça bir şey alabilsinler yahu, onu da çok görme. Sanki asgari Versace giymek istiyorlarmış gibi yazıyorsun.