- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
Bi de böyle durumlar var tabi.. 77 sülalerini 50 yerden maaşa baglayıp yetkisiz yetkilendiriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk 3 madde değilse sorun yok yaniben görmedim verdiğiniz cevaplari. Alintilayip beni etiketler misiniz? Ben ne bildiğimi biliyorum ama siz de şunu bilin, saydıklarınız anayasanın ilk 3 maddesi değil. Onlara bakarak yaygara yapmaya gerek yok dedim.
Sen tam yerine gitmişsin oralar artık küçük Suriye. Hele ki Fatih. Aksaray, Beyazıt. Güzelim tarihi mekanlarımıza gitmiyoruz senelerdir.Geçen yıl ramazan bayramında İstanbul a gittim. Oğluma ve yeğenime taksim , galata kulesi oradan da Beyazıt kapalı çarşı dan oluşan bir İstanbul turu yaptirmaya kalkismistim .Bin pişman oldum kabus gibiydi. Orta yaşlarda bir kadın önünden geçen herkese Türkçe biliyor musunuz ? Diye soruyordu. Sonra Fatih e geçtim tabelalar sırf arapcaydi. Historia AVM var orada yemek yedireyim çocuklara dedim. Önümde ki araplar bir türlü menüye karar veremediler kasiyere bunlar sipariş verene kadar beni alsana dedim yok bekleyeceksin dedi. Meğerse kasiyerde arapmis.
Sonra Fatih'te özel bir hastaneye gittim Dr lar komple arapti.beni Samatya hastanesi ne yatırdılar oda 4 kişilikti. Diğer üçü Suriyeli idi. Sonra bir baktım koridor sırf arap.Her hastanın 4-5 ziyaretçisi geliyordu. Odama gelen diğer hastaların ziyaretçilerinin içinde erkeklerde vardı .Oyle gürültülü konuşuyorlar yiyorlar içiyorlardi ki. Güvenliği çağırdım o da onlarla arapça konuştu. Yazarken bile nefes almakta zorlanıyorum o anlarım korkunçtu. Resmen ülkemde azinliktim. Çok korktum.
Ben bu konuda kendimle deli gibi gurur duyuyorumOğluma vereceğim güzel miraslardan biri. Asla bu soygunda katkım olmadı. Bir kere bile oy vermedim. Alnım açık.
Adam canlı yayında erdoğanla okudum diyor yalan mı yani vallahi 20 senedir diploması bile olmadan yönetebildiyse helal olsunBakınız dönem diploma ve imzaları tayyip beyin diploması ve ozmanki subay olma durumu ..
Yahu niye lafı sürekli çarpıtıyorsunuz? Ilk 3 maddeyi okuyun bi, sonra da ben ne yazmışım onu okuyun. Sonra da siz ne yazmışsınız onu okuyun. Ilk maddeye göre şeriat gelemez teklif dahi edilemez ok? Anlaşıldı mı şimdi?İlk 3 madde değilse sorun yok yani
Doğru mu yani canlı yayında söyledi diye?Attgm diplomalarda farklı olan bi onun ki? Ozmn sahteliğini kabul edip, haketmediği hakkı olmayan konumda( yasal olarak) güya iyi yönettiği için helal olsun diyosunuz…ozmn şu meşhur doktor sahte diplomalı ayşeyede cocugunuzu emanet edersiniz diye düşünüyorumAdam canlı yayında okudum diyor yalan mı yani vallahi 20 senedir diploması bile olmadan yönetebildiyse helal olsun
Adam sahte diploma yaptı diyelim, niye onların ki gibi yapmasın da farklı yapsın? Gerçekten cok komiksiniz yaDoğru mu yani canlı yayında söyledi diye?Attgm diplomalarda farklı olan bi onun ki? Ozmn sahteliğini kabul edip, haketmediği hakkı olmayan konumda( yasal olarak) güya iyi yönettiği için helal olsun diyosunuz…ozmn şu meşhur doktor sahte diplomalı ayşeyede cocugunuzu emanet edersiniz diye düşünüyorum
Ayyy ne alaka yaa adam cumhurbaşkanlığı okuduğunu mu iddia ediyor? Öyle bir bölüm mü var? Yani cumhurbaşkanlıgı bölümünü okuyup, cumhurbaşkanı olmuyorsun. Neyle neyi kıyasladığının farkında mısın? Sana cevap vermek israf yemin ederim. Bu da son cevap olsun sanaDoğru mu yani canlı yayında söyledi diye?Attgm diplomalarda farklı olan bi onun ki? Ozmn sahteliğini kabul edip, haketmediği hakkı olmayan konumda( yasal olarak) güya iyi yönettiği için helal olsun diyosunuz…ozmn şu meşhur doktor sahte diplomalı ayşeyede cocugunuzu emanet edersiniz diye düşünüyorum
benim de aklıma doktor ayşem geldi. Onun yorumlarının altında da "helal olsun"lar " bu kız bunu yapabilmişse sınavsız üniye alın" diyenler gırlaydı. Bizim halkın bir bölümünün ahlakında bir sıkıntı var.Doğru mu yani canlı yayında söyledi diye?Attgm diplomalarda farklı olan bi onun ki? Ozmn sahteliğini kabul edip, haketmediği hakkı olmayan konumda( yasal olarak) güya iyi yönettiği için helal olsun diyosunuz…ozmn şu meşhur doktor sahte diplomalı ayşeyede cocugunuzu emanet edersiniz diye düşünüyorum
İşte onu da bu diplomayı yapanların zekasına ve imkanlarına sormak lazım.. aynı döneme ait 4 diploma aynı onun ki farklı.. şahsen ben yapsam ilk yapacagım iş o dönemin diplomasını bulmak olurdu.Adam sahte diploma yaptı diyelim, niye onların ki gibi yapmasın da farklı yapsın? Gerçekten cok komiksiniz ya
Hanımefendi üniversite mezunu olmayan c.baskanı olamaz!! Neyle neyi kıyasladıgımın farkndayım gayet tabi.. tamam tıp olmasın.. sahte diplomalı bi adamın devlet memurlugu yapıp yıllarca sizin verginizden maaş almasını kabul eder misiniz?Ayyy ne alaka yaa adam cumhurbaşkanlığı okuduğunu mu iddia ediyor? Öyle bir bölüm mü var? Yani cumhurbaşkanlıgı bölümünü okuyup, cumhurbaşkanı olmuyorsun. Neyle neyi kıyasladığının farkında mısın? Sana cevap vermek israf yemin ederim. Bu da son cevap olsun sana
Açık öğretim falan da olsa kabul ederdik oysaHanımefendi üniversite mezunu olmayan c.baskanı olamaz!! Neyle neyi kıyasladıgımın farkndayım gayet tabi.. tamam tıp olmasın.. sahte diplomalı bi adamın devlet memurlugu yapıp yıllarca sizin verginizden maaş almasını kabul eder misiniz?
O cümleyi idrak edemediHanımefendi üniversite mezunu olmayan c.baskanı olamaz!! Neyle neyi kıyasladıgımın farkndayım gayet tabi.. tamam tıp olmasın.. sahte diplomalı bi adamın devlet memurlugu yapıp yıllarca sizin verginizden maaş almasını kabul eder misiniz?
Burda iyice acıkladım ama bence dimiO cümleyi idrak edemedi
Yaa son sınıfta bırakmıs olsun ben yine kabul edip azcık vizyonu var diye razı gelcemAçık öğretim falan da olsa kabul ederdik oysa
Fiili olarak yasayı değiştirip sYahu niye lafı sürekli çarpıtıyorsunuz? Ilk 3 maddeyi okuyun bi, sonra da ben ne yazmışım onu okuyun. Sonra da siz ne yazmışsınız onu okuyun. Ilk maddeye göre şeriat gelemez teklif dahi edilemez ok? Anlaşıldı mı şimdi?