Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Akşener mi muhafazakar 😄 gece vakti güldürdünüz beni kadın demirtaş'la kahvaltı yapmak istediğini defalarca söyledi duymadınız mı böyle bir muhafazakarlık olabilir mi sizce böyle bir vatansever olabilir mi onların hepsi maske yani bunları görmüyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama görmemezlikten geliyorsanız gerçekten büyük problem ideolojiniz lütfen gözünüzü kör etmesin size en son söyleyeceğim budur
Gerçekten son sözünüz mü?

Ya bu sözcü ağzını bırakın kendi düşünceniz yok mu Allah aşkına aynı sloganlaşmış ezberletilmiş cümlelerle konuşuyorsunuz kendi fikriniz varsa bunu söyleyin lütfen..

Çıktı da ne dedi Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olun dedi terör örgütüne kanmayın destek olmayın dedi bugün Kılıçdaroğlu ne diyor Demirtaş dışarı çıksın... HDP'li milletvekili el sıkışan CHP'li vekil nasıl salladık diyor Diyarbakır'da Hendek Kazan teröristleri Kılıçdaroğlu alımlarından öpmek istiyorum onların demişti Diyarbakır anneleri yıllardır HDP binasının önünde evlatlarını bekliyorlar Bir gün gitti mi Kılıçdaroğlu ma sizleri hiç ilgilendirmiyor öyle değil mi ideoloji gözlerinizi kör etmiş durumda yapacak bir şey yok böyle bir ittifak oy vermeyi mideniz kaldırıyorsa buyurun verin
Kendi hür fikrim ve vicdanımla yazıyorum kimsenin sözcüsü de değilim ayrıca." Cıktı da ne mi dedi?"aranılan kanala cıkmadan daha 1 ay öncesine kadar ırakta videolar ceken bi terör örgütü lider yardımcısından bahsediyorsunuz.Terör örgütüne kanmayın mı dedi🙂cok iyi bilirim o diyarbakır annelerini ben. Emin olun cok cok iyi bilirim.Amaclarının ne oldugnu kime hizmet ettiklerini de cok iyi bilirim zmanında neler yaptıklarını da. Diyarbakırda hendek kazan teröristler acılım sürecınde dagdan güllerle türkülerle indirilip pişmanlık yasasıyla belediyelere alınan işçiler ve yandaşları bunu da yapan hükmettir. İdeoloji gözümü kör etmiş falan değil ama yaşanılanlar, ülkemin içine düştüğü vahim durum bıktırdı beni yeter artık.

Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.

Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Teörirst kim ? Habur sınır kapında mahkeme kurup Berat ettirip Megri Megri diye bağırtan kimdi ? yanında kim vardı ?
Ne Çabuk unuttunuz Subaylarımızın kafasına Çuval geçirtenleri ? Sen ve senin gibiler vatan millet diye Gezemez yüzün Kara... Son teknoloji savunma sanayimiz ve silah Sanayimiz var ama her gün şehit veriyoruz sizler sakın bu vatanı sevdiğini söylemesin Şehitlerimizin Kanı Titriyor kanı... Tek adam olunca Terör bitecekti ? Ekonomi şahlanacaktı verdi vaatler nerde ? Gaziantepli Şehit ismet kardeşimiz var , Annesi kendini yer den yere vurduğunu gördüm unutamıyorum her şehit Haberinde kâhır oluyorum ? Vicdanınız Sızlasın uyuyamayın inşallah 😭

Akşener mi muhafazakar 😄 gece vakti güldürdünüz beni kadın demirtaş'la kahvaltı yapmak istediğini defalarca söyledi duymadınız mı böyle bir muhafazakarlık olabilir mi sizce böyle bir vatansever olabilir mi onların hepsi maske yani bunları görmüyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama görmemezlikten geliyorsanız gerçekten büyük problem ideolojiniz lütfen gözünüzü kör etmesin size en son söyleyeceğim budur
Peki kim muhafazakar? Cb mi Soylu mu? Çavuşoğlu mu🙂 akpliler mi sadece muhafazakar?Siz listeyi verin bilelim madem siz karar veriyorsunuz ona göre🙂

Hanımefendi milletçiler demek olmuyor burada sağ sol tartışması değil burada birşey anlatmaya çalışıyoruz insanları cumhurcular milletçiler diye de bölmeyin..biraz araştırırsanız insanlarla kavga etmek yerine ne demek istediğimizi anlarsınız..
kavga etmem için bir tarafı desteklemem gerek. Gerçekten "milletçiler" fazla saldırgan. Ama empati kuruyorum, hak veriyorum size. Bilmem kaç seçim desteklediğim parti başa gelemese, hatta düzeltiyorum; tek partili dönemden çok partili döneme gecildiği andan itibaren, tek bir kualisyona "bile" giremese, ben de gergin olurdum. Ama bunun sorumlusu ben değilim ki. Bu sorunu kendi içinizde çözün. Millet ve cumhur da ikiye bölünük zaten. Ya ona ya öbürüne oy atilmayacak mı? Gerçekten bunun komik olmayan bir espiri olduğunu düşünmek istiyorum :dua:

Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Evet haklısınız her yerde korona çıktı ama onlar halkına destek oldu Iban verip de halktan para almadı polisin memurun maaşından kesinti yapmadılar. Rütbeye göre kesinti yaptılar

millet ittifakına verirdim.
ama ben yeniden erdoğan’ın kazanacağına adım gibi eminim…

Peki kim muhafazakar? Cb mi Soylu mu? Çavuşoğlu mu🙂 akpliler mi sadece muhafazakar?Siz listeyi verin bilelim madem siz karar veriyorsunuz ona göre🙂
İşte, hükümet dinle siyaseti karıştırdıgi icin, bu kafalar böyle.
Bana göre karıştırmamali. Dinî kullanıp, halkın gözünu boyamak.. gerçekten midem bulanıyor bu durumdan.

kavga etmem için bir tarafı desteklemem gerek. Gerçekten "milletçiler" fazla saldırgan. Ama empati kuruyorum, hak veriyorum size. Bilmem kaç seçim desteklediğim parti başa gelemese, hatta düzeltiyorum; tek partili dönemden çok partili döneme gecildiği andan itibaren, tek bir kualisyona "bile" giremese, ben de gergin olurdum. Ama bunun sorumlusu ben değilim ki. Bu sorunu kendi içinizde çözün. Millet ve cumhur da ikiye bölünük zaten. Ya ona ya öbürüne oy atilmayacak mı? Gerçekten bunun komik olmayan bir espiri olduğunu düşünmek istiyorum :dua:
Neden bitarafsınız peki? Ülke yinetimi hakkında eminim cok güzel fikirleriniz vardır. Neden demokrasinin sundugu bu güzel hizmetten faydalanmıyrsunuz? Cumhur ya da millet neden değil?parlamentoya mi karsısınız? Ya da devletlerın yönetilemeyeceği gıbı komünist bi ideolojiye mi sahipsiniz? 37 yaş baya secım gördü cünkü.

Evet akşener muhafazakar tabii. Ekremi kucaklayışından anlamadın mı 🤣🤣🤣

Ne alakasi var desteklenen partinin basa gelememesi ile insanlarin gergin olmasinin? Aclik sinirinda yasam, temel gida maddelerine ulasimin zorlugu, adalet olmayisi, binlerce multeci ulkende cirit atarken kendi ulkende multeci olmak, guvenlik problemleri vs. Bunlar insanlari gerginlestiriyor olabilir mi? Siz ben kimseyi desteklemiyorum diyorsunuz ama alttan alttan millet ittifakini destekleyen insanlara da laf sokmaya calisiyorsunuz. Anlasilmiyor mu saniyorsunuz? Herkesi kendinizle bir tutmayin rica ederim.

Neden bitarafsınız peki? Ülke yinetimi hakkında eminim cok güzel fikirleriniz vardır. Neden demokrasinin sundugu bu güzel hizmetten faydalanmıyrsunuz? Cumhur ya da millet neden değil?parlamentoya mi karsısınız? Ya da devletlerın yönetilemeyeceği gıbı komünist bi ideolojiye mi sahipsiniz? 37 yaş baya secım gördü cünkü.
Ne tarafsizligi allah askina.

Size laf anlatmak yerine bir sınıfa ders anlatmayı tercih ederim..ben orada ne diyorum ilk önce birkaç kere okuyup anlamaya çalışın sonra da seviyeli bir şekilde tartışmaya çalışın emi..ben diyorum ki sağcı solcu olarak ayırmayın diyorum..Emin olun benim iktidarı destekleyen dostlarım da var karşılıklı oturunca sizin gibi saldırmıyoruz birbirimize onun yerine seviyeli bir şekilde espri yaparak gülerek hem muhalefeti hem de iktidarın yanlışlarını konuşuyoruz..daha önceki sayfalarda Kemal kılıçdaroğlunu da yazdım ama onu görmezsiniz..bana burada boş yapmayın komik oluyorsunuz..ya saygılı bir vaziyette tartışalım ya da muhatap olmayalım

Muhafazakar bir insanın değişmesi çok zordur değişirse artık muhafazakar olmaz kendisiyle çelişir, çünkü muhafazakar demek tutucu demektir. Değişime kapalı içinde bulunduğu duruma körü körüne bağlı, sorgulama yetisinden yoksun insanlara ne anlatsanız boştur.

X