Muhalefet yaptırım gücüne sahip değildir zaten, hele şu sistemde eleştirme gücüne de sahip değil. Bir zamanlar tvde bütün siyasi skandallar konuşulur tartışılır hepimiz ayrıntısıyla bilirdik şimdi hepsine yayın yasağı geliyor, o yüzden dünyadan haberiniz yok.
İmamoğlu kazalar için ne yapmalı peki sizce, kendini klonlatıp her köşe başına elinde trafik işaretiyle koysa olur mu? Deprem anında hükümet neredeydi, siz gördünüz mü, ben göremedim de, hatta basın da göremedi. Kazalara müdahale belediye başkanının işi mi, oldu olacak şehirdeki doseptikleri de tek tek gezip kendi temizlesin. Saraydan burnunu uzatmayana laf yok ama depremde ilk çadır ve aş evlerini kurmaya çalışanlar karısıyla yemek yemekten suçlu, oh ne güzel memleket
kime, ne zaman, benim dul maaşı alan evindek kapı dışarı edilmiş zavallı teyzem bile kira yardımı alamıyor, kime veriyorlar kira yardımını. Ayrıca kimseye yardımda bulunmaları gerekmesin, herkese doyacağı kadar maaş bağlanmalı, asgari ücret de malüllük ve yetimlik maaşı da sadaka boyutundan çıksın. Dibine kadar rezillik bu.