Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhalefet yaptırım gücüne sahip değildir zaten, hele şu sistemde eleştirme gücüne de sahip değil. Bir zamanlar tvde bütün siyasi skandallar konuşulur tartışılır hepimiz ayrıntısıyla bilirdik şimdi hepsine yayın yasağı geliyor, o yüzden dünyadan haberiniz yok.Muhalefet her şeyi çözüyor da bir iş yaptığını görmüyorum Ekrem İmamoğlu İstanbulda şu ana kadar ne yaptı zincirleme kazalar olurken karısıyla beraber balıkçıda yemek yiyordu
kime, ne zaman, benim dul maaşı alan evindek kapı dışarı edilmiş zavallı teyzem bile kira yardımı alamıyor, kime veriyorlar kira yardımını. Ayrıca kimseye yardımda bulunmaları gerekmesin, herkese doyacağı kadar maaş bağlanmalı, asgari ücret de malüllük ve yetimlik maaşı da sadaka boyutundan çıksın. Dibine kadar rezillik bu.Ayrıca devlet kira yardımı da yapıyor yaani
Peki, deprem hakkında ne düşünüyorsunuz?Muhalefet her şeyi çözüyor da bir iş yaptığını görmüyorum Ekrem İmamoğlu İstanbulda şu ana kadar ne yaptı zincirleme kazalar olurken karısıyla beraber balıkçıda yemek yiyordu
Bizim fıtratımızda ölmek vardı öyle diyorlardırPeki, deprem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hani şu 10 ilimizi etkileyen deprem?
Hani şu 2 gün yardıma gidilemeyen yerler falan?
Gerçekten ne düşünüyorsunuz?
Okuduğunuzu doğru Anlasanız iyiydi20 yıldır kadınlar nafaka alamıyorlar mı çok komik ya,nereden uyduruyorsunuz bunları anlamıyorum haklar eşit her zamanda öyle olacak
Yasalar geçer torba torba, içinde neler elimizden alınır acabaYeniden refah partisinin talebi bu. Kadınla ilgili yasaları törpüleyecekler. Bir göz adım istediklerine.
Şiddet gören kadın aile konutundan eşine uzaklaştırma veremeyecek. Velayet yaşı önemsiz erkek isterse alabilecek. Süresiz nafaka kaldırılacak.
Vir sonraki seçimde bunlar geçecek yasadan eğer kazanırlarsa
99 depreminde rahmetli Ecevite çok yüklenmişti. Neyi eleştirdiyse Allah bin beterini kendisine gönderecek, ama işte o arada da olan biz halka olacak.Peki, deprem hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hani şu 10 ilimizi etkileyen deprem?
Hani şu 2 gün yardıma gidilemeyen yerler falan?
Gerçekten ne düşünüyorsunuz?
Akıllı bir Müslüman bilir ki seccade kutsal bir şey değildir, yeni yıkanınca, veya temizse halı üstünde de namaz kılarım. Dışarıda kılmak gerekirse hırkanı serip de kılabilirsin. Kıyafetlerle birlikte makinaya da atarsın. Ama bizim insanımız böyle her şeyi kutsallaştırmayı seviyor, zaten ben adamın bilerek bastığını düşünmüyorum, sevmesen bile aklın varsa anlarsın oyun olduğunu.Seccadeye basmanın haram yada günah olmadığını, ama herşeyin putlaştırıldığı canım ülkemde talihsiz bir fotoğraf olduğunu. Cumhur ittifakına konuşacak değersiz konu yarattığını düşünüyorum:
Seccade bu, yıkanır paklanır.
Yenilen kul hakları nasıl ödenir onu düşünen var mı acaba
Eee ona kalırsa Rte nin de cami içinde ayakkabılı fotoğrafları var , buna da cevap versinler değil mi ?Akıllı bir Müslüman bilir ki seccade kutsal bir şey değildir, yeni yıkanınca, veya temizse halı üstünde de namaz kılarım. Dışarıda kılmak gerekirse hırkanı serip de kılabilirsin. Kıyafetlerle birlikte makinaya da atarsın. Ama bizim insanımız böyle her şeyi kutsallaştırmayı seviyor, zaten ben adamın bilerek bastığını düşünmüyorum, sevmesen bile aklın varsa anlarsın oyun olduğunu.
Rte e Allah gibi adam diyen var, peygamber gelse o olurdu diyen var. Yani onlar için rte yaparsa sorun yok, ama muhalefetten biri yaptıysa oo din düşmanı, oo rezil olur hemen. Allah akıl fikir versin.Eee ona kalırsa Rte nin de cami içinde ayakkabılı fotoğrafları var , buna da cevap versinler değil mi ?
Karım kızım feda olsun diyenler var en komikleri onlar.Rte e Allah gibi adam diyen var, peygamber gelse o olurdu diyen var. Yani onlar için rte yaparsa sorun yok, ama muhalefetten biri yaptıysa oo din düşmanı, oo rezil olur hemen. Allah akıl fikir versin.
G.tünün kılı olayım diyenler var .Karım kızım feda olsun diyenler var en komikleri onlar.
Okuyana da 40bin ve üzeri vereceksin, asgari ücretli de sefil olmayacak.Yha ben kimsenin fakir olduğuna inanmıyorum açıkçası buradaki herkes yok soğan alamıyorum deyip duruyorlar ama hiç o kadar aç kimse yok napabilirim asgari ücretle çalışan birinede 30 bin minalsin maaşı o zaman niye insanlar okuyoki gerek yok yani
onlara en iyi cevapRte e Allah gibi adam diyen var, peygamber gelse o olurdu diyen var. Yani onlar için rte yaparsa sorun yok, ama muhalefetten biri yaptıysa oo din düşmanı, oo rezil olur hemen. Allah akıl fikir versin.
Ben boynuzluyum diye ilan ediyorlar işte.G.tünün kılı olayım diyenler var .
İnsan bunları söylerken biraz utanır da nerdeeee
Ay inşallah o günleri görürüzOkuyana da 40bin ve üzeri vereceksin, asgari ücretli de sefil olmayacak.