- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Belki de sizin anlamayacağınızı düşündükleri için sizin yanınızda hiç şikayet etmemişlerdir.Evet benim sulalemde hep iyi yerde oturan yok alt gelir grubunun oturduğu yerde oturan var ama kimse hiç şikayetçi değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de sizin anlamayacağınızı düşündükleri için sizin yanınızda hiç şikayet etmemişlerdir.Evet benim sulalemde hep iyi yerde oturan yok alt gelir grubunun oturduğu yerde oturan var ama kimse hiç şikayetçi değil
Gelen kişiden kimse mucize beklemiyor hatta bu bozulmuş düzeni tamir etmek nereden baksanız 10 yılımıza mal olacak. Bizim derdimiz çocuklarımız.Peki gelen kişi dahami iyi olacak
Habur hakkında düşünceniz nedir?Daha kendi aralarında ittifak sağlayamayan terör elebaşlarına oy verip, hala vicdanı rahat gezen varsa da ne bileyim
Mevcut hükümet de aynı şu an farkında değilsiniz biliyoruz.Daha kendi aralarında ittifak sağlayamayan terör elebaşlarına oy verip, hala vicdanı rahat gezen varsa da ne bileyim
Daha kendi aralarında ittifak sağlayamayan terör elebaşlarına oy verip, hala vicdanı rahat gezen varsa da ne bileyim
Sizin oturduğunuz yerde herkesin arabası var. Bir Alışverişe 1500 veriyorlar.Evet benim sulalemde hep iyi yerde oturan yok alt gelir grubunun oturduğu yerde oturan var ama kimse hiç şikayetçi değil
Yha evet olmuyan bı şeyi atıp tutuyorum benmi incekte oturuyorumSizin oturduğunuz yerde herkesin arabası var. Bir Alışverişe 1500 veriyorlar.
Üst grup değil ama alt grup bir yerde oturuyorsunuz.
Neresi burası merak ettim.
Bir romandaki betimlemelerden bahsediyor gibisiniz.
Her şey yanlışın peşinden gitmemek, dur diyebilmek ile olur ama?Yanlış başka bir yanlışla düzeltilmez.
Burdakilerde nasıl bı yerde oturuyorlar bir kg soğan almaya korkuyolarSizin oturduğunuz yerde herkesin arabası var. Bir Alışverişe 1500 veriyorlar.
Üst grup değil ama alt grup bir yerde oturuyorsunuz.
Neresi burası merak ettim.
Bir romandaki betimlemelerden bahsediyor gibisiniz.
İncek büyük bir yer tabii ama hiçbir yeri sizin dediğiniz gibi alt grup değil Ankara’da.Yha evet olmuyan bı şeyi atıp tutuyorum benmi incekte oturuyorum
Ben hala cevap alamadımBurdakilerde nasıl bı yerde oturuyorlar bir kg soğan almaya korkuyolar
Dur daha yeni kavrıyor alım gücünün yerlerde olduğunu. Hemen yüklenme.Ben hala cevap alamadım
İnat ettimDur daha yeni kavrıyor alım gücünün yerlerde olduğunu. Hemen yüklenme.
Türkiye'yi satmazlarsa daha biz daha ekmek konsuyoruzAy belki de olur umutlandırmayın şimdi bizi
Herkes?Hangi herkes?İstatistik verebilir misiniz ülke nüfusunun yüzde kaçı 0 dairede oturup alım gücünden etkilenmiyor,bir giydiğini bir daha giymeyip avmden çıkmıyor?Yok efendim gecinemiyoruz maasimiz yetmiyor vs vs diye konuşanlar awm'lerden çıkmıyor bir gün giydiğini ertesi güne giymiyor, restronat restronat geziyor, mazota zam diyolar gezmelerden kalmiyolar herkesin altında son model araba, 0 dairelerde oturuyolar sorsan açlar zamdan yakiniyolar anlam veremiyorum ben bu işe