Ben Ankara' da yaşıyorum. Ben göremedim, ne yapmışlar acaba?
-Seçimleri oyların çalındığı yönünde şaibe altında mı bırakmışlar?
-Deniz feneri türünden hırsızlıkları örtbas mı etmişler?
-Bu tür hırsızlık ve hileleri doğal ve normal karşılayacak kıvama mı getirmişler?
-Başa geçelim de nasıl geçersek geçelim türü bir ahlaksızlığı millete demokrasi diye mi yutturmuşlar?
-Bu ahlaksızlıkları yutmaya hazır tarikatçı cemaatçi aklı dinle alınmış kitleleler mi yetiştirmişler?
-Türkiye'nin suriyeleşmesi, iranlaşması, yemenleşmesi gibi süreçlere mi sebep olmuşlar?
-Fetö gibi, din kisvesi altında ülkeye düşmanlarımızdan daha çok zarar veren tarikatların ciddi boyutlarda güç kazanması ve desteklenmesini sağlamışlar?
-Özgürlüğün yerini korkunun alması, tv sansürlerinin toplumu aydınlatacak her durumda uygulanmasına mı sebep olmuşlar?
-İşsizlik ve ekonomik kriz yaşanmasını mı sağlamışlar?
-Türkiye'yi hapislerde en çok gazeteci bulunduran ülke haline mi getirmişler?
-Siyasi rant uğruna ülkemin güzel ormanlarını, tarihi eserlerini mi yok etmişler?
-Eğitim standartlarının ciddi anlamda düşmesine mi sebep olmuşlar?
-"Umudum 25 Haziran, olmadı Belgrad Ormanı'ndaki ağacın dibine gömdüğümüz silahları oradan çıkarıp, sokaklarda vatan için savaşacağız" diye iç savaş tehdidi yapan Maranki'nin hala adaletin karşısına çıkarılmamasına yardım mı etmişler?
-Şeker fabrikaları, Seka, Sümerbank, et ve balık kurumu gibi kurumları mı sattılar?
-Ulaştırma bakanının oğlunu gemicilik sektörüne mi sokmuşlar?
-Evlerinde içine 4.5 milyon sığabilen ayakkabı kutuları mı bulmuşlar?
Bunların en az %10'unu yaptılarsa bende oy vermem, çünkü gerçekten eyvah ki ne eyvah!! Bunları yapan birilerine oy verirsem bende onlardan olurum çünkü. Lütfen sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
Çünkü ben Ankara' da yaşayan bir birey olarak Sn. Yavaş döneminde yapılanlardan memnunum.
-Yolsa konu sayısız kavşak köprü projesi yapıldı. Metroysa Mamak ve Dikmen için metro projesi yapıldı.
-Altyapı ise yüzlerce köyün açık lağım sistemi yenilendi, kansorejenleşmiş su boruları yenileniyor.
-Tarihi eserlere önem had safhada. Projeler üst üste gerçekleşiyor. Ayrıca AOÇ' ne verilen değer benim için çok önemli.
-Çiftçilere destek deseniz var.
-2013 yılından beri tek bir otobüs alınmış belediyeye yeni otobüs alımları yapıldı, üstelik elektrikli otobüsü bile oldu.
-Yeşil alanları kat kat arttırdı.
-Bir kart çıkardı ihtiyacı olanlara, marketine kırtasiyesine giyimine dilediği yere harcadı. Gariban vatandaşım dur sen üşüme dedi doğalgazına destek oldu.
-Hükümetin ısrarla görmedi SMA' lı çocuklar için sürekli çabaladı.
Gerçekten sorun tam olarak nerede? Ben göremiyorum bana gösterir misiniz? Eksik olan şey dinozorlar ise biz onun eksikliğini hissetmiyoruz aksine giden 800 milyon dolara ah vah edip üzülüyoruz.