Kardeşim siz dini yalnızca başörtüden mi ibaret sanıyorsunuz? Bu adamlarin 20 yıldır dini yozlaştırdıklarını görmüyor musunuz?
Ya cidden ben anlamıyorum, ben mi yanlışım. Ben 15 yaşında tesettüre girdim, 10 yıldır ferace ile dolaşıyorum, tam tesettürlüyüm çok şükür. Ama bir kere şu adamlara sempati beslediğimi hatırlamıyorum ve giyim tarzımdan ötürü beni erdoğanci sanmalarından bıktım artık. Ben Müslümanim o veya bu partiden değilim. Beni insanca yönetecek birini istiyorum, ki ben sanmıyorum benim dinimi yaşamama karışacaklarını. Başımdan örtümü mü alacaklar? Kuran okumama, namaz kılmama, oruç tutmama mı karışacaklar, camileri mi kapatacaklar. Okula başörtüyle gitmeme izin mi vermeyecekler. Eski düzen kalmadı artık aradan 20 yıl geçmiş, siz sanıyor musunuz ki öyle bir şey olacak. Özgürlük diye bir şey var, kim kime karışabilir ya. Cidden artık bırakın dini bahane etmeyi, bu adamın din imanla alakası yok, yeter artık ya yeter, şu adamı görünce cin çarpmışa dönüyorm, gelmişsiniz Allah'ın tertemiz dinini bu adam yüzünden bahane ediyorsunuz. Gerçekten açın gözlerinizi.