- 20 Aralık 2022
- 262
- 987
- 62
neyi hatırlatırsınız.temize çıkmak için yalan haber yapanları mı,solcu birinin ensarda işi ne,kendinizi kandırıyorsunuz.Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyi hatırlatırsınız.temize çıkmak için yalan haber yapanları mı,solcu birinin ensarda işi ne,kendinizi kandırıyorsunuz.Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Abartmak?sokak?ah be ne demek istediğimizi bi anlasan neler olacakta bu tarz konuşmalar komiğime gidiyorYazmıyor yaşatılıyor... Oldu mu abartmayın isterseniz sokakta kavga da değilsiniz
Düşüncelerinizi savunun dedim, saç baş yolun demedim. Ben sizin yüzünüzden neden yarı aç yaşamak zorundayım açıklar mısınız? Kul hakkı değil mi bu?Yazmıyor yaşatılıyor... Oldu mu abartmayın isterseniz sokakta kavga da değilsiniz
Siz merak etmeyin yargı zamanı geldiğinde sizin şu an yaptığınızı aynı sebepten yapıp yargılanan üstüne de Silivri soğuk diye susmak zorunda kalan birçok birey yapacak. Keser döner sap döner misaliPeki bu durumu daha önünü göremeyen seccade mi var yoksa kilim mi diye kafası karışan Ke- MAL mi düzeltecek
Ben hükumeti desteklediğimi belirttim mi hanımefendi ensar vakfı ne alaka ben cumhuriyet dòneminden önceki dònemi ele aldim alginizda problem mi var.her türlü cemaat ve cemiyete karşı biriyim kimse evladını evinden ayrı kuruluşa vermesin hele yaşları küçük savunmasız olanları. Sanki CHP fetönün bir yerlerini yalamadi hepsi ondan faysize ensar vakfı kuran kursları derdim de neyse.bir de biraz tarih kitapları okuyun lütfen.@Takinti03
ya onların fetöcülerle kol kola pozlara ne demeli.@beyazcaa
Kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz kiDeveye hendek atlatmak daha kolay o yüzden vazgeçelim anlamayacaklar
Heryeri mahvettiler ne yapsaydı.konusmadan nasıl çözüm bulacak.onlardan oy mu istedi sankizamanında Kürt açılımı için kim masaya oturdu biliyoruz akp idi
Vatan toprağını satmamış, hırsızlık yapmamış, dini kullanarak seçmenlerini manipüle etmemiş, Ensar vakfında 45 erkek çocuğa tecavüz edenleri bir kereden bir şey olmaz diye savunan Aile bakanı gibi de yapmamış ya da " küçüğün rızası var " diyen Adalet bakanı gibi de yapmamış. Onlara da terbiyesiz diyebildiniz mi?.... Eline sağlık iyi yapmış bazen ne kadar konuşsan anlatamazsın, bir el hareketi her şeyi anlatmışKe mal kılıçdaroğlu nun el hareketini hatırlatırım. Terbiye bu mu
Neden cumhuriyet döneminden önceki dönemi ele alıyorsunuz?Ben hükumeti desteklediğimi belirttim mi hanımefendi ensar vakfı ne alaka ben cumhuriyet dòneminden önceki dònemi ele aldim alginizda problem mi var.her türlü cemaat ve cemiyete karşı biriyim kimse evladını evinden ayrı kuruluşa vermesin hele yaşları küçük savunmasız olanları. Sanki CHP fetönün bir yerlerini yalamadi hepsi ondan fay
Sen Osmanlıyı savun hiç yok say çocuk istismarı da.ama Osmanlı devleti yikildi anladın burası Türkiye Cumhuriyeti teröristlerle iş birliği yapanı da görme sem hala saçmala.Ben hükumeti desteklediğimi belirttim mi hanımefendi ensar vakfı ne alaka ben cumhuriyet dòneminden önceki dònemi ele aldim alginizda problem mi var.her türlü cemaat ve cemiyete karşı biriyim kimse evladını evinden ayrı kuruluşa vermesin hele yaşları küçük savunmasız olanları. Sanki CHP fetönün bir yerlerini yalamadi hepsi ondan fay
Seccade namaz kıldıktan sonra öyle ortalık yerde bırakılmaz hanımefendi,yemiyoruz bu ucuz numaraları artık.Bizim aklımızla bu kadar dalga ğeçmesin. Yanındaki Canan kaftancıoğlu tam İslam düşmanı. Verdikleri beraber poz anlatıyor seccade gerçeğini
Size çok harika bir teklifim var. Biz sizin oy verdiğiniz o parti yüzünüzden bu ekonomik kriz içindeyiz. Soğan alamıyoruz hesap yapıyoruz. Bakın ben iftarı tek çeşit yemekle yaptım. O Akp çok mükemmel ekonomisini destekliyorsunuz ya? Bizim gibi 10 kişinin seçimden sonra malum AKP kazanırsa mutfak masrafını karşılayın?Kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz ki
Ya her yer bi tane kanı bozuk girip orayi kötülüyor.hepsi ajan kimsenin anlayamıyor gerçekleri.haberler ne derse o ...Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Ensar Vakfı’nda solcu mu? Çölde kutup ayısı deseniz hadi neyse.Ensar vakfındaki tacizci solcu biri. Hatırlatırım
Tek çeşit yemek bulamayan nice açlar var burada şükür...ben sana birkaç tane soru sordum, cevap verir misin? Ekonomi niye kötü? Ben sizin yüzünüzden yarı aç yaşamak zorunda mıyım? Ben iftarda tek çeşit yemek yedim. Sizin gibiler yüzünden.
Bu arada laiklik dine karşı değildir. Sen ne anlatıyorsun? Kendini komik duruma özellikle mi düşürüyorsun
Seccade namaz kıldıktan sonra öyle ortalık yerde bırakılmaz hanımefendi,yemiyoruz bu ucuz numaraları artık.
Camide bira içildi diyen kansızlar gibi mı acaba???????Ya her yer bi tane kanı bozuk girip orayi kötülüyor.hepsi ajan kimsenin anlayamıyor gerçekleri.haberler ne derse o ...
Bu arada hala beklemediyiz, bize laikliğin nasıl islama karşı olduğunu anlatacaktınız? Engin medrese bilginizleKimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz ki
Ben de öğretmenim. Boğazım yana yana dersimi anlatıyorum. Ders anlatmak ile kalmıyor ahlak, vicdan,genel kültür anlamında her fırsatta beyinlerini geliştirmeye, ufuklarını açmaya çalışıyorum.Kusura bakmayın ama bu ülkede öğretmenler görevini tam yapsa şuan kayıp nesillerimiz olmayacaktı
Gülüyorum size sadece
Numarayı yapan ben değilim ke malSeccade namaz kıldıktan sonra öyle ortalık yerde bırakılmaz hanımefendi,yemiyoruz bu ucuz numaraları artık.