Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Büyükbabam Ordulu babannem Arhaviliydi ama ne yazıkki 14 yasında evlenip dedemle Samsuna yerleşmişler🙁Ben hiç görmedim oraları.Batuma kadar dogu Karadeniz turu planımız var 🙏
Benim de bir taraf Artvinli. Dedim aha da hemşehri çıkacaz ❤️

Nihayet ya nihayet. Gurbette hemşerimi görmüş gibi oldum 😅 milletçiler topa tutacak ama hazır ol. Çekimserlere de cumhurcu muamelesi yapıyorlar. :confused:
Hanımefendi milletçiler demek olmuyor burada sağ sol tartışması değil burada birşey anlatmaya çalışıyoruz insanları cumhurcular milletçiler diye de bölmeyin..biraz araştırırsanız insanlarla kavga etmek yerine ne demek istediğimizi anlarsınız..

e ablacım ya şimdide kandırılıyorsanız?
Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.

Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok

Yorgunum, yorgunuz.
Sessizleştirildik, sindirilmeye çalışıldık. “Silivri soğuktur” şakası bile aslında nasıl da sopa gösteriyor aba altından.
Azınlık olduk kendi memleketimizde.
Ama umudu kaybetmek yok, bize bu cennet vatan ATA’mızdan emanet.
Enseyi karartmak yok, direne direne kazanacağız.
Zorundayız.
Asla sindirilmicem bu yüzden içeri atarlarsa başım dik vicdanım rahat gider yatarım yeterki masum insanları fetöcü diye fişlemesinler pislikler ya

Son düzenleme:
Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.

Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Akşener de muhafazakar bi tabandan geliyor ki zaten cb ile tabanlar aynı idi. Akşenere oy veririm diyorsam konu demek ki muhafazakarlık değil. Ha öyle bile olsa cb ve partisi muhafazakar mi? Her türlü ahlaksızlıga, hile hurdaya göz yuman, mafya liderleriyle el ele olan hatta kendi içinde ayrıca mafyalaşan, baronlarla yaren olan bu parti mi muhafazakar?
Terör konusuna girmeye bile gerek yok artık bilen biliyor kim teröristlerden medet umdu, oy dilendi.Şimdi bile devam ediyor dilenmeler yalnız acıktan korkusuzca değil, saman altından korkakça omurgasızca.

Yahu cumhur reisi yaklasık 40bin vatandaşimizi katletmiş terör örgütü liderinin aranan kardeşini, yediden yetmişe herkesin izlediği ulusal kanalımız olan TRT'ye cıkarıp mektup okuttu.Siz daha durmus fetöcüleri cıkarak dıyorsunuz.Bu mu yani vatanseverlik bu mu törerle mücadele anlayışınız?
Ya bu sözcü ağzını bırakın kendi düşünceniz yok mu Allah aşkına aynı sloganlaşmış ezberletilmiş cümlelerle konuşuyorsunuz kendi fikriniz varsa bunu söyleyin lütfen..

Çıktı da ne dedi Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olun dedi terör örgütüne kanmayın destek olmayın dedi bugün Kılıçdaroğlu ne diyor Demirtaş dışarı çıksın... HDP'li milletvekili el sıkışan CHP'li vekil nasıl salladık diyor Diyarbakır'da Hendek Kazan teröristleri Kılıçdaroğlu alımlarından öpmek istiyorum onların demişti Diyarbakır anneleri yıllardır HDP binasının önünde evlatlarını bekliyorlar Bir gün gitti mi Kılıçdaroğlu ma sizleri hiç ilgilendirmiyor öyle değil mi ideoloji gözlerinizi kör etmiş durumda yapacak bir şey yok böyle bir ittifak oy vermeyi mideniz kaldırıyorsa buyurun verin

Bizde ak partiyi destekleyeni dindar CHP yi destekleyeni terörist gözüyle gören insan tipleri var. Böyle bir milletiz. Bir değişiklik şart. Artık kendimizi değil gelecek nesil düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. Şuan ki ekonomi tamamen batmış durumda. Kimse daha iyi yapabilecek konumda değil şuanda. İstediğimiz daha kötüye gitmesin. İktidar bir değişsin, çalanlar yeterince karnını doyurdu. CB karısı binlerce dolarlık çantayla gezerken. Siz kuru ekmek yiyerek yinede o adamı savunup biraz daha yesin diye destekliyorsunuz. Yeterince bizim hakkımız yenildi, ödediğimiz vergilerle misler gibi yaşadılar. Biraz bencil olup artık biz yaşayalım.

Akşener de muhafazakar bi tabandan geliyor ki zaten cb ile tabanlar aynı idi. Akşenere oy veririm diyorsam konu demek ki muhafazakarlık değil. Ha öyle bile olsa cb ve partisi muhafazakar mi? Her türlü ahlaksızlıga, hile hurdaya göz yuman, mafya liderleriyle el ele olan hatta kendi içinde ayrıca mafyalaşan, baronlarla yaren olan bu parti mi muhafazakar?
Terör konusuna girmeye bile gerek yok artık bilen biliyor kim teröristlerden medet umdu, oy dilendi.Şimdi bile devam ediyor dilenmeler yalnız acıktan korkusuzca değil, saman altından korkakça omurgasızca.
Akşener mi muhafazakar 😄 gece vakti güldürdünüz beni kadın demirtaş'la kahvaltı yapmak istediğini defalarca söyledi duymadınız mı böyle bir muhafazakarlık olabilir mi sizce böyle bir vatansever olabilir mi onların hepsi maske yani bunları görmüyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama görmemezlikten geliyorsanız gerçekten büyük problem ideolojiniz lütfen gözünüzü kör etmesin size en son söyleyeceğim budur

X