- 28 Kasım 2010
- 41.420
- 136.797
Vay,Artvin mi yoksam?Sanki bizim oralardan Dogu Karadeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay,Artvin mi yoksam?Sanki bizim oralardan Dogu Karadeniz
Büyükbabam Ordulu babannem Arhaviliydi ama ne yazıkki 14 yasında evlenip dedemle Samsuna yerleşmişlerBen hiç görmedim oraları.Batuma kadar dogu Karadeniz turu planımız varVay,Artvin mi yoksam?
Benim de bir taraf Artvinli. Dedim aha da hemşehri çıkacazBüyükbabam Ordulu babannem Arhaviliydi ama ne yazıkki 14 yasında evlenip dedemle Samsuna yerleşmişlerBen hiç görmedim oraları.Batuma kadar dogu Karadeniz turu planımız var
Hopalıysan ayrı severim heleBenim de bir taraf Artvinli. Dedim aha da hemşehri çıkacaz
Merkeze bağlı Ahlat köyü babaannem tarafımdan oralıyım. Hiç görmedim ama çok isterdim gitmeyi.Hopalıysan ayrı severim hele
Hanımefendi milletçiler demek olmuyor burada sağ sol tartışması değil burada birşey anlatmaya çalışıyoruz insanları cumhurcular milletçiler diye de bölmeyin..biraz araştırırsanız insanlarla kavga etmek yerine ne demek istediğimizi anlarsınız..Nihayet ya nihayet. Gurbette hemşerimi görmüş gibi oldum milletçiler topa tutacak ama hazır ol. Çekimserlere de cumhurcu muamelesi yapıyorlar.
Bu seçimlerde bidona verelim. İleride büyüyünce damacana oluyolla nasılsaÖtekine oy verene kadar damacanaya oy veririm şekerim sanane ayol
Ben şirinlere oy vericiiim 6 lı masa şirinlerBu seçimlerde bidona verelim. İleride büyüyünce damacana oluyolla nasılsa
Bizde hiç cumhur ittifakına oy vermedik vermeyi de düşünmüyoruzElbette oyum cumhur ittifakına ben ve ailem chp ye hiç oy vermedik bundan sonra da vermek nasip olmasın
Eşim engelli o yüzden vergi indirimden yararlanıp normal emekli oldu 3.5 alıyordu 4.350 olacakmış bu adam göremiyor diye emekli olmuş verdikleri para bu diyeceklerkm bu kadarBabamın emeklisi 5500 bile olmadı.
O da sizin sorununuzBizde hiç cumhur ittifakına oy vermedik vermeyi de düşünmüyoruz
Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.e ablacım ya şimdide kandırılıyorsanız?
Asla sindirilmicem bu yüzden içeri atarlarsa başım dik vicdanım rahat gider yatarım yeterki masum insanları fetöcü diye fişlemesinler pislikler yaYorgunum, yorgunuz.
Sessizleştirildik, sindirilmeye çalışıldık. “Silivri soğuktur” şakası bile aslında nasıl da sopa gösteriyor aba altından.
Azınlık olduk kendi memleketimizde.
Ama umudu kaybetmek yok, bize bu cennet vatan ATA’mızdan emanet.
Enseyi karartmak yok, direne direne kazanacağız.
Zorundayız.
Akşener de muhafazakar bi tabandan geliyor ki zaten cb ile tabanlar aynı idi. Akşenere oy veririm diyorsam konu demek ki muhafazakarlık değil. Ha öyle bile olsa cb ve partisi muhafazakar mi? Her türlü ahlaksızlıga, hile hurdaya göz yuman, mafya liderleriyle el ele olan hatta kendi içinde ayrıca mafyalaşan, baronlarla yaren olan bu parti mi muhafazakar?Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.
Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Ya bu sözcü ağzını bırakın kendi düşünceniz yok mu Allah aşkına aynı sloganlaşmış ezberletilmiş cümlelerle konuşuyorsunuz kendi fikriniz varsa bunu söyleyin lütfen..Yahu cumhur reisi yaklasık 40bin vatandaşimizi katletmiş terör örgütü liderinin aranan kardeşini, yediden yetmişe herkesin izlediği ulusal kanalımız olan TRT'ye cıkarıp mektup okuttu.Siz daha durmus fetöcüleri cıkarak dıyorsunuz.Bu mu yani vatanseverlik bu mu törerle mücadele anlayışınız?
Akşener mi muhafazakar gece vakti güldürdünüz beni kadın demirtaş'la kahvaltı yapmak istediğini defalarca söyledi duymadınız mı böyle bir muhafazakarlık olabilir mi sizce böyle bir vatansever olabilir mi onların hepsi maske yani bunları görmüyorsanız bir şey diyemeyeceğim ama görmemezlikten geliyorsanız gerçekten büyük problem ideolojiniz lütfen gözünüzü kör etmesin size en son söyleyeceğim budurAkşener de muhafazakar bi tabandan geliyor ki zaten cb ile tabanlar aynı idi. Akşenere oy veririm diyorsam konu demek ki muhafazakarlık değil. Ha öyle bile olsa cb ve partisi muhafazakar mi? Her türlü ahlaksızlıga, hile hurdaya göz yuman, mafya liderleriyle el ele olan hatta kendi içinde ayrıca mafyalaşan, baronlarla yaren olan bu parti mi muhafazakar?
Terör konusuna girmeye bile gerek yok artık bilen biliyor kim teröristlerden medet umdu, oy dilendi.Şimdi bile devam ediyor dilenmeler yalnız acıktan korkusuzca değil, saman altından korkakça omurgasızca.