- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
İşte bilmiyorum ki hangi malum kişiler attı o iftiralarıBen atmadim iftira atana soyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bilmiyorum ki hangi malum kişiler attı o iftiralarıBen atmadim iftira atana soyle
Değilim. Ülkenin gerçeklerine hakim, insana insan olduğu için değer veren, kişisel menfaatlerin genelin yaşam hakkina mani olmaması gerektiğine inanan bı insanım. Tamamen objektif bir yorum bu.
Ya hadi yaBen zaten yurtdisindayim. Ama suna eminim ki, bu Islamofasistler bu secimi de kazanirlarsa, Turkiye diye bir sey kalmayacaktir. Ya Suriye ya da Afganistan ya da Iran olur ulke. Bunu isteyenlerin basina gelenlere zerre uzulmem. Ama iste kurunun yaninda yas da yaniyor. Herkese tavsiyem, secim sonrasi icin saglam bir yurtdisi plani yapsin.
Ankara .Istanbulda misin
Şu güne kadar hep kullandım bu sefer kullanmayı düşünmüyorum.Niloya oldugum sehirde konsolosluk olmadigi icin ben kalkip 2.5 saatlik yola baska sehre gidicem. Oy verin ya, valla herkes oy versin, oyuna da sahip ciksin.
Dedi ve ampule bastıDeğilim. Ülkenin gerçeklerine hakim, insana insan olduğu için değer veren, kişisel menfaatlerin genelin yaşam hakkina mani olmaması gerektiğine inanan bı insanım. Tamamen objektif bir yorum bu.
Deprem bölgesinde de üniversite sınavına hazırlanan gençlere kurs çadırları kuruldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından takdir etmek gerekTolin ekrem imamoglunada hersey cok guzel olacak diye istanbulun basina getirdiler olan projeler disinda yapilan aksiyon yok hazira konmak surdurmek kolay ha bak sunu yapti yalan demeyim cocuklu annelere ucretsiz ulasim
Bu ulkeden 2011 secimi sonrasi umudu kesip ayrilmistim. O gunden bu gune beni hic sasirtmadi Ulkenin Kisi basina dusen beyin sayisi 0.5 bile etmiyorDedi ve ampule bastı
Ben de gitmek istiyorum artıkBu ulkeden 2011 secimi sonrasi umudu kesip ayrilmistim. O gunden bu gune beni hic sasirtmadi Ulkenin Kisi basina dusen beyin sayisi 0.5'in bile etmiyor
Kusura bakmasın kimse, eğer iki seçeneği olan bir insan, teröristlerle ortak olan bir ittifaka oy veriyorsaد، ben ne yapıyorum diye kendini sorgulamasi lazım.Yalnız bu sefer sadece Erdoğan olmayacak
O oy vermeyen kişi hüdapar a oy verir mi?Kimse kusura bakmasın, içinde HDP nin bulunduğu ittifaka oy veren insan, vatanseverligini sorgulamalı. Şehitleri hesaba katmalı. Bırakın şehitleri, HDP binasının önünde çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen analara saygısı olan, o gruba oy vermez veremez.
Hüdapara mi verelimKimse kusura bakmasın, içinde HDP nin bulunduğu ittifaka oy veren insan, vatanseverligini sorgulamalı. Şehitleri hesaba katmalı. Bırakın şehitleri, HDP binasının önünde çocuklarını terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen analara saygısı olan, o gruba oy vermez veremez.
Ohoooooo deprem bolgesinde ne kurumlar ne vakiflar bir arada calisti ve oradakiler disinda herkes bunun siyasetini yapti Deprem bolgesinde herkes elinden geleni yapti yapiyorDeprem bölgesinde de üniversite sınavına hazırlanan gençlere kurs çadırları kuruldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından takdir etmek gerek
HDP direk PKK ile bağı olan bir parti. HÜDA-PAR mitinglerinde hep Türk bayrağı görüyoruzO oy vermeyen kişi hüdapar a oy verir mi?
Ya Bi işine bak kardeşim ülkeyi doldurdular yabancı doldurdular suriyeli, hpdyi meclise de babam soktu zaten ne desem boş sana niye cevap veriyorsamKusura bakmasın kimse, eğer iki seçeneği olan bir insan, teröristlerle ortak olan bir ittifaka oy veriyorsaد، ben ne yapıyorum diye kendini sorgulamasi lazım.
Valla hakli2001 yılında bu siteyi açtım 22 yıldır hiç bir anketi tutturamadı burası : ) hep tersi çıktı.
istiyorsanız yollayalım
Elini cabuk tut. Ulke Afganistana donerse, vizeyi zor alirsin. Zaten simdi bile vize almak 15 yil oncesine gore 5 kat daha zor. Bilenler biliyorBen de gitmek istiyorum artık
Cevap vermiş olmadınız. Teröre ve teröristlere arka çıkan ittifaka oy verme mazeretinizin sebebi bı kişiye olan düşmanlığınız olmuş. Eyalet sistemi diyor adamlar.Ya Bi işine bak kardeşim ülkeyi doldurdular yabancı doldurdular suriyeli, hpdyş meclise de babam soktu zaten ne desem boş sana niye cevap veriyorsam
Türk bayrağından rahatsız oluyoruz dediler açık açık. Adamına göre çevirmeyin benceHDP direk PKK ile bağı olan bir parti. HÜDA-PAR mitinglerinde hep Türk bayrağı görüyoruz