- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.336
- 27
Yok o benim görüşüme saygı duymayıp beğenmedim atanlara attığım birşey tıpkı size de yaptığım gibi. CiciŞey ablacım, 24.sayfada kalmıştım bir bakayım dedim her yorumun altında beğenmedim var hepsi de size ait. Bu mu saygı duyup atmadığınız haliniz? Örnek aldıklarınız gibisiniz, alttan alttan işinizi görüp sözlerinizle melek rolünü oynuyorsunuz. Cici
Hep mağdur ve hep gururlulular,biz de ota b.ka beğenmedim atıyoruzŞey ablacım, 24.sayfada kalmıştım bir bakayım dedim her yorumun altında beğenmedim var hepsi de size ait. Bu mu saygı duyup atmadığınız haliniz? Örnek aldıklarınız gibisiniz, alttan alttan işinizi görüp sözlerinizle melek rolünü oynuyorsunuz. Cici
Etkiye tepki benim görüşüme atanlara yaptım dikkatinizi çekerimNiye beğenmedim atıyorsunuz o zaman.
Biz anlamamışız kısasa kısas yapmışlar. Dişe diş kana kan, tanıdık bi mottoHep mağdur ve hep gururlulular,biz de ota b.ka beğenmedim atıyoruz.
Okumadan direkt etkiye tepki hareket etmenizden belli zaten görüşünüz. Tamamen yabani bir içgüdü sorgulama yok. Neden her şey bu kadar pahalandı 20 yıldır tek başına yönetip nasıl hala bu haldeyiz demiyorsunuz.Etkiye tepki benim görüşüme atanlara yaptım dikkatinizi çekerim
Ben size çiçek atardım da,yok malesefEtkiye tepki benim görüşüme atanlara yaptım dikkatinizi çekerim
Ben iki tarafada iyi bakmiyorumki bibi, kime baksak zaten var bir mokluk, sadece son zamanlarda cok sahip ciktilar onlara ondan bu sinirim, yoksa bu duruma da nasil geldiler goruyor herkes. Iki tarafta masum degil. tamamen cikacak adaya gore sekillenecek fikrim.Akp nin yok mu diyorsun sempatisi naptılarsa onlar yaptılar onlar yüzunden bu parti kafamiza çiktı yapma Allah aşkına hemşirem
Tövbe yarabbi görüş belirtmek ne zamandır hakaret oluyorOkumadan direkt etkiye tepki hareket etmenizden belli zaten görüşünüz. Tamamen yabani bir içgüdü sorgulama yok. Neden her şey bu kadar pahalandı 20 yıldır tek başına yönetip nasıl hala bu haldeyiz demiyorsunuz.
Aynen benimde aklımda bir çok emoji var ama burada yok maalesefBen size çiçek atardım da,yok malesef.
Her kesimde çürük elmalar var ve hep olacak kuzum.Ben iki tarafada iyi bakmiyorumki bibi, kime baksak zaten var bir mokluk, sadece son zamanlarda cok sahip ciktilar onlara ondan bu sinirim, yoksa bu duruma da nasil geldiler goruyor herkes. Iki tarafta masum degil. tamamen cikacak adaya gore sekillenecek fikrim.
Aynen oyle, olanda bize oluyor iste onlar yine kendi keyiflerine bakacakHer kesimde çürük elmalar var ve hep olacak kuzum.
Yabani iç güdü mü ayyy noluyor noluor hahahahah çok güldümOkumadan direkt etkiye tepki hareket etmenizden belli zaten görüşünüz. Tamamen yabani bir içgüdü sorgulama yok. Neden her şey bu kadar pahalandı 20 yıldır tek başına yönetip nasıl hala bu haldeyiz demiyorsunuz
En fazla oyu aldigi için kaldirmis kazen abiKararsız butonu neden kalktı? Belirsizlik var şu an, korkunç bir belirsizlik. Seçim yapabilenlerin hatırı sayılır kısmının seçiminden emin olmadığına da eminim.
Geçen hafta mix olan kuruyemişi sanırım 2,89 a aldım.Aldi’de 200 gr fındık 2 € civarıydı, ben gideli uzun zaman oldu yanlışsam orada yaşayanlar düzeltsinler.
Bence kimse verdiğine gönülden vermeyecek verende ya takım ruhu yapıyor ya da bir çıkarı var …Kararsız butonu neden kalktı? Belirsizlik var şu an, korkunç bir belirsizlik. Seçim yapabilenlerin hatırı sayılır kısmının seçiminden emin olmadığına da eminim.
Zorunda mıyız?En fazla oyu aldigi için kaldirmis kazen abi