Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Yok o benim görüşüme saygı duymayıp beğenmedim atanlara attığım birşey tıpkı size de yaptığım gibi. Cici

Hep mağdur ve hep gururlulular,biz de ota b.ka beğenmedim atıyoruz.

Etkiye tepki benim görüşüme atanlara yaptım dikkatinizi çekerim
Okumadan direkt etkiye tepki hareket etmenizden belli zaten görüşünüz. Tamamen yabani bir içgüdü sorgulama yok. Neden her şey bu kadar pahalandı 20 yıldır tek başına yönetip nasıl hala bu haldeyiz demiyorsunuz.

Akp nin yok mu diyorsun sempatisi naptılarsa onlar yaptılar onlar yüzunden bu parti kafamiza çiktı yapma Allah aşkına hemşirem
Ben iki tarafada iyi bakmiyorumki bibi, kime baksak zaten var bir mokluk, sadece son zamanlarda cok sahip ciktilar onlara ondan bu sinirim, yoksa bu duruma da nasil geldiler goruyor herkes. Iki tarafta masum degil. tamamen cikacak adaya gore sekillenecek fikrim.

Tövbe yarabbi görüş belirtmek ne zamandır hakaret oluyor

Her kesimde çürük elmalar var ve hep olacak kuzum.

Yabani iç güdü mü ayyy noluyor noluor hahahahah çok güldüm

Kararsız butonu neden kalktı? Belirsizlik var şu an, korkunç bir belirsizlik. Seçim yapabilenlerin hatırı sayılır kısmının seçiminden emin olmadığına da eminim.
Bence kimse verdiğine gönülden vermeyecek verende ya takım ruhu yapıyor ya da bir çıkarı var …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…