- 9 Şubat 2010
- 17.839
- 39.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En ufacık bir dini içerik barındıran mizah bile kaldırılmıyor bu sitede. Ki o kadar yoğunlukta muhafazakar kitlesi olduğunu da sanmıyorum. Ramazan ayında, seçim arefesinde hiç olmadı bu. Net oy kaybı.Bir defa öyle bir mekanda seccade yerde serili bırakılmaz, evde bile bırakılmıyor. Onların orada olmasının farklı bir amacı olmalı. Namaz kılmak için kesinlikle değildir ama bunu kimseye anlatamazsınız. Manipülasyon konusunda doktora yapmış insanlar var karşımızda.
Dün soylu halktan kahvaltılık yardimi istedi dedigim için beğenmedim attı ve kaçtı sofrasında 6 çeşit yemek olan üye.Tatmin edici bir cevap yapıştırıp beni susturmak varken beğenmedim atmak da ne bileyim
Ayakkabıyla basılan bir halının üzerine seccade serip toplamamak benim yaşadığım ortamda hiç rastlamadığım bir durum açıkçası. Mantık çerçevesinden bi bakalım beraber. İki kişiyiz, namazımızı kıldık ve ağır misafir bekliyoruz, hadi diyelim ki davetsiz gelmiş olsun, en kötü ihtimalle o kapıdan girerken ortada olmaması gereken şeyler apar topar kaldırılır. Ha ortada bir tuzak var mıdır ya da bilerek mi yapılmıştır bilemem, farkında olmadan böyle bir durum oluştuysa dikkatsizlikleri büyük hata, bilerek yaptıysalar o daha da büyük hata, hiç olmamış. Ama olağan akışa aykırı bir durum var ortada. Mekan sahibi ben olsam ve seccadelerin gözden kaçtığını farketsem uyarırım, izin vermem böyle bir şeye.En ufacık bir dini içerik barındıran mizah bile kaldırılmıyor bu sitede. Ki o kadar yoğunlukta muhafazakar kitlesi olduğunu da sanmıyorum. Ramazan ayında, seçim arefesinde hiç olmadı bu. Net oy kaybı.
Seccadelerin farkli bir amacı olabilir mi ya yok artik. Namaz kılınmış ve toplanmamış işte. Ne amacı olacak başka?
Herkes İnce'ye Erdoğan'ın adamı derken bir daha düşünsün. Kim Erdoğan'ın ekmeğine senelerdir yağ sürüyor diye.
Olmaz, onlar bunun yüzlerine vurulmasına tahammülsüzler yapılmasına değil. Dünyanın parası aktı halktan, iş adamlarının bağışlarını söylemiyorum bile, bu insanların nefes almasına yetmiyor mu o para. Okullarda halâ kuru gıda kampanyaları devam ediyor. Bence hükümet değişirse yapacakları ilk iş deprem bağışlarının gittiği yeri araştıracak bir komisyon kurmak olmalı. Bizim bağışlarımızla ekonomiyi düzeltmeye çalışıp o insanları sefalete mahkum ettiklerini düşünüyorum. Keşke yaptığım bağışın tamamanı ahbapa yapsaymışım, ziyan oldu verdiklerim diye düşünüyorum, içim acıyorDün soylu halktan kahvaltılık yardimi istedi dedigim için beğenmedim attı ve kaçtı sofrasında 6 çeşit yemek olan üye.
Sıkıyorsa Soylu'nun karşısına geçsin de bu tavrınızı hiç beğenmedim desin.
Ay inan okumadım ya. Soğan ucuzken de paranız yoktu, pahalıyken de. Konu ideoloji başka bir şey değil.Hangi konuda çağ atlamışsında biz bilmiyoruz
Dünyada sağlıkta eğitimde bilimde sanatta adalette düşünce ve fikir özgürlüğünde dünyada kaçıncısın
Dünyada zeka ortalaması en düşük ülkelerdeniz
Bu millet ayda kaç kilo et yiyebiliyor
Bir aile ne kadar evine peynir yumurta süt alabiliyor
Ekmek alabiliyoruz tamam mı
köprüpüz ihamız sihamız var ama açız
Ne kadar besliyebiliyoruz çocuklarımızı
google değil sana soruyorum
Sebzeler ihraç edilmiyor iç piyasaya sürülüyor seçim dolayısıyla
BUna rağmen bu haldeyiz
Aç bir milletin kuru gürütüsüsünüz
Bu sistemi savunanlar
ülke ıq sunu düşüren kitledir net
Birkaç amacı olabilir seccade üstünde çekimin.En ufacık bir dini içerik barındıran mizah bile kaldırılmıyor bu sitede. Ki o kadar yoğunlukta muhafazakar kitlesi olduğunu da sanmıyorum. Ramazan ayında, seçim arefesinde hiç olmadı bu. Net oy kaybı.
Seccadelerin farkli bir amacı olabilir mi ya yok artik. Namaz kılınmış ve toplanmamış işte. Ne amacı olacak başka?
Herkes İnce'ye Erdoğan'ın adamı derken bir daha düşünsün. Kim Erdoğan'ın ekmeğine senelerdir yağ sürüyor diye.
Ben istiyorum demedim, siz yakıştırdınız dedim. Dışarıda dolaşıp oksijen aldıktan sonra yazın bana olur mu? Yada rica ederim hiç yazmayın, bayılazaaaam.Gidin okuyun, madem çok istiyorsunuz! En azından burda boş muhabbetlere girmezsiniz, bir aydınlanma yaşarsınız. Ülkeye faydanız olur.
Arada mı sabah sabah o kadar iyi geldi ki anlatamamHep rant sağlamak olmaz tabi arada göze görünür işler de yapmak lazım ki böyle kullanabilsin
Okusan cevabın yok çünküAy inan okumadım ya. Soğan ucuzken de paranız yoktu, pahalıyken de. Konu ideoloji başka bir şey değil.
N e v a buna cvp vermismiydin sen ben mi kacirdim
Sen aydınlat o zaman bizi. Amaç ne olabilir?Bir defa öyle bir mekanda seccade yerde serili bırakılmaz, evde bile bırakılmıyor. Onların orada olmasının farklı bir amacı olmalı. Namaz kılmak için kesinlikle değildir ama bunu kimseye anlatamazsınız. Manipülasyon konusunda doktora yapmış insanlar var karşımızda.