- 3 Mayıs 2015
- 13.225
- 48.486
Dizi saatine denk geliyordur. Yalandan kim ölmüşMaalesef çok ciddi, şaka yapmıyor üstelik her akşam Halk tv, Fox falan da İzliyormuş ama nedense denk gelememiş herhalde deprem uzmanlarının uyarılarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dizi saatine denk geliyordur. Yalandan kim ölmüşMaalesef çok ciddi, şaka yapmıyor üstelik her akşam Halk tv, Fox falan da İzliyormuş ama nedense denk gelememiş herhalde deprem uzmanlarının uyarılarına
Ondan mı Tele 1de Kılıçdaroğlu Seyyit diyen adam konuşuyor.Asıl Kılıçdaroğlu daha müslüman mesajı olmasın bu.Utanmadan Kılıçdaroğlu na laf söyleyen peygambere söylemiştir diyor,kendi kulaklarımda duydum yoksa bu kadarına inanmazdım,şimdi seçime kadar oy için din lazım zaten.Seçimden sonra herkes aslına rücu eder.Alt metin erdogan daha Müslüman e tabi Allah da onun yanında falan olay ama yok öyle bi dünya.
Ben de herkesin aslının bu kadar bilinmesine hayranım. Kim kimin aslını biliyor Allah aşkınaOndan mı Tele 1de Kılıçdaroğlu Seyyit diyen adam konuşuyor.Asıl Kılıçdaroğlu daha müslüman mesajı olmasın bu.Utanmadan Kılıçdaroğlu na laf söyleyen peygambere söylemiştir diyor,kendi kulaklarımda duydum yoksa bu kadarına inanmazdım,şimdi seçime kadar oy için din lazım zaten.Seçimden sonra herkes aslına rücu eder.
Oldu Gülüm.. Bir insan oy için bu kadar mı her fırsatı kullanır Erdoğan beriii Erdoğan öteee .. Oyy benim Reisim oyyyy
Cevap veriyorum;edicez efendim rücu edicez he.Ondan mı Tele 1de Kılıçdaroğlu Seyyit diyen adam konuşuyor.Asıl Kılıçdaroğlu daha müslüman mesajı olmasın bu.Utanmadan Kılıçdaroğlu na laf söyleyen peygambere söylemiştir diyor,kendi kulaklarımda duydum yoksa bu kadarına inanmazdım,şimdi seçime kadar oy için din lazım zaten.Seçimden sonra herkes aslına rücu eder.
Erdoğan yapmış gibi gösterip oy istemeyi daha iyi biliyor birileri......Bal gibi de biliyorsunuz erdoğanın tehtit ettiğni ve onun tehtitlerini görev olarak görüp reyizin fatihi olarak" iş başa düştü diyip" muhalefet liderlerinin başına iş getirdiklerini.
Olayın aslını ahaberden öğrenicez tabi Sinan Ateş'in öldürülmesi gibi.Siz de haklısınız NevaAçın haberleri izleyin, olayın aslı neymiş. Halk Tv ye de bakıyorum anca Erdoğan yaptırdı diyor.
Ben kimseye dinsiz demedim yalnız demem de ,okuduklarınızı anlamakta zorlanıyorsunuz ya da bizim a dediklerimizi b diye anlamakta çok mahirsiniz.Ben de herkesin aslının bu kadar bilinmesine hayranım. Kim kimin aslını biliyor Allah aşkına
Dinsizlikle yaftaladığın adamın sevap defteri sizlerin mi elinde haberimiz yok
Ben kimseyi yaftalayamam sadece dinle çok haşır neşir gibi görünüp kul hakkının dik alasını yiyenler bence en büyük günahkar
İzacet kim?Yazmak için sizden izacet alacak değilim hanımefendi,saygı sınırlarını aşmayalım yeterli!.
Öfffİzacet kim?
Yok yavrum ya deme öyle. Bunlara ayna tutunca banlanıyoruzBen kimseye dinsiz demedim yalnız demem de ,okuduklarınızı anlamakta zorlanıyorsunuz ya da bizim a dediklerimizi b diye anlamakta çok mahirsiniz.