Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmak için sizden izacet alacak değilim hanımefendi,saygı sınırlarını aşmayalım yeterli!.İlgilendirmiyorsa yorumuma cevap yazmayın hanfendi.. Ben kime yazdım, ne için yazdım okuyan anladı. Sizi alakadar etmeyen kısıma müdahil olmayın.
Oyunuz beni ilgilendirmiyor deme ayrıcalığına da sahip değilsiniz. Özellikle size oyum şuna demedim. Saygı konusunda hiç bir problemim olmadığını düşünüyorum.Yazmak için sizden izacet alacak değilim hanımefendi,saygı sınırlarını aşmayalım yeterli!.
Tamam o halde,siz iftar menünüzü hazırlayın.Menünüzde ne vardı?Belki bir fikir ediniriz.Oyunuz beni ilgilendirmiyor deme ayrıcalığına da sahip değilsiniz. Özellikle size oyum şuna demedim. Saygı konusunda hiç bir problemim olmadığını düşünüyorum.
Siyaset yapmıyorumBöylesi zor günde yapılan yardımı da mı başa kalkar oldunuz ? Onlar kim vatandaş kim ? Devletin bir parçası değil mi ?
İzmir depreminde bile yıkılan bir kaç binanın enkazı 1 haftada kaldırıldı. Sizin yıkımlardan haberiniz yok sanırım ?
Ne kadar basit siyaset yapmak..
Etli NohutTamam o halde,siz iftar menünüzü hazırlayın.Menünüzde ne vardı?Belki bir fikir ediniriz.
Ooo çok iyi,afiyet olsun şimdiden.Etli Nohut
Pilav
Yayla çorbası
Fırın sütlaç
Cacık
Salata
Bir Cumhurbaşkanı muhalefet parti liderini tehdit ediyor ve sonuç bu, işin en kötü yanı bunu görüp hala rahatsız olmayan bir sürü destekçisi olması
Mesajda bahsettiğim duruma örnek olduğunuz için teşekkür ederim... Bahsettiğim insan profili tam olarak sizsiniz.Ülkemizde çok büyük bir felaket meydana geldi. Devletimiz elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalıştı. Böyle bi günde birlik olmak yerine, "ülke yönetmeyi bilmiyorlar" diyecek kadar ucube olan bunlardı..
Erdoğan'ın namusuna, karakterine söz edeceksin, sonra kalkıp Erdoğan bana bunu dedi, karşılığında kurşunlattı(!)
bla bla blaa..
Yavuz Ağıralioğlu'ndan sonra, kaybedilen oyları nasıl kazanırız adlı çalışma..
Ucuz oyunlarınıza Erdoğan'ı alet ediyorsunuz ama Allah görüyor herşeyi, yakında belli olacak
Teşekkür ederim.Ooo çok iyi,afiyet olsun şimdiden.
Sizce öyleyim. Kendimce değilim..Mesajda bahsettiğim duruma örnek olduğunuz için teşekkür ederim... Bahsettiğim insan profili tam olarak sizsiniz.
Salatada da pirinç var mı?Etli Nohut
Pilav
Yayla çorbası
Fırın sütlaç
Cacık
Salata
Yoğurt olabilir.Salatada da pirinç var mı?
Bu menünün içinde sadece sütlaçta pirinç var :)Salatada da pirinç var mı?
Şaka yapıyor olmalısınız..Siz, biz, onlar... Kendi içinizde ayrıştırmaktan başka yaptığınız hiç bişey yok. Asrın felaketinden bahsediyorum. Siz kalkmış ne diyosunuz ? Bu felakette bile siyasi görüşleri bir kenara bırakıp kenetlenemediysek, bundan sonrası da zor görünüyor..
Konutlar için temeller atıldı ona ne diyeceksiniz ? Ama yok siz Güney Afrika'lısınız. Sırf Erdoğan nefreti yüzünden, millet adına yapılan şeylere de sevinmiyosunuz..
Ağzıyla kuş tutsa yine de armudun sapıı, üzümün çöpü. Hey yavrum heyy...
Ayrıca ben Akp'liyim ve her akşam Fox Tv, Halk Tv mutlaka izliyorum. Kimler neler diyor, hangi görüşteler bilmek lazım. Evimde de kendi çapımda bir kütüphanem var..
Hani diyorsunuz ya "okuyup araştırmayan bir kesim" diye..
Erdoğan sevmek körü körüne bağlanmak demek değil.
Mirkelam'ın amaçsızca koşması gibi bişey bu
Yahu mesele Erdoğan da değil. O gider başkası gelir..
Maalesef çok ciddi, şaka yapmıyor üstelik her akşam Halk tv, Fox falan da İzliyormuş ama nedense denk gelememiş herhalde deprem uzmanlarının uyarılarınaŞaka yapıyor olmalısınız..
Tüm bilim adamları bölge hala sallanıyorken atılan temellerin asla sağlam olmayacağından bahsederken sırf "biz yaptık" demek için atılan temelleri savunuyor olamazsınız. Çimento kurumadan tekrar sarsıntı oluyor ve demirler yerinden oynuyor. Nasıl sağlam olabilir bu yapılan binalar? Üstelik milleti enayi yerine koyup temel atma töreninde şu görüntü oluştu.
Bunlara ayrılacak bütçe ile çadırda kalmak zorunda kalan vatandaşlara çok daha iyi şartlar sunulabilirdi.
Lütfen Erdoğan'ı sevmek körü körüne bağlanmak demek değil demeyin. Komik görünüyor.
Ay nolur dene ya lütfen. Foto da atBu menünün içinde sadece sütlaçta pirinç var :)
Ama sana bi tavsiyede bulunayım. Oyunu kullanırken de bu kadar aceleyle kullanma. Çok düşün.
Sana söz, pirinçli salatayı da deniycem..