- 18 Şubat 2018
- 11.930
- 53.266
- 44
Başka işin mi yok?Ayna olarak karşındayım evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka işin mi yok?Ayna olarak karşındayım evet
Sen daha aylak görünüyorsunBaşka işin mi yok?
Varsayalım öyle,ne olmuş?Bana laf sokmak için şekilden şekile girmene gerek yok ayrıca,pek umursamıyorum.Sen daha aylak görünüyorsun
Açlık başına vurmuş.
Ne yapsam ayrılamam senden asla. Hafife alma, aşk vurur insana, bu kadar kolay sanma delikanlımAy delikanlılık buysa ben istemiyorum böyle delikanlı. Yazıklar olsun. Ülkeyi bu hale de biz getirdik zaten
Seçim öncesi böyle bir şey yapılır mı ya? Bunu da mı akılları kesmiyor? Kim seçim öncesi kendi topuğuna sıkar? Diyelim ki hadi kurşunlatıldı. Bir el ateş mi edilir? Dalga mı geçiyor bunlar yaa komedi filmi gibiAçın haberleri izleyin, olayın aslı neymiş. Halk Tv ye de bakıyorum anca Erdoğan yaptırdı diyor.
Hmm umursamıyorsunuz, gülen emojiler havalarda uçuyor. Ama içten içe kuduruyorsunuz ki, o kahkaha atılan yorumlarım şikayet ediliyor nolur umursa ya. Hayatımda senden başka kimse yok. Sonra intihar ederim falan umursamayıp cevap yazman da ayrı bir tezat. Neyse.. bu gecelik bu kadar diyalog yeter sana.Varsayalım öyle,ne olmuş?Bana laf sokmak için şekilden şekile girmene gerek yok ayrıca,pek umursamıyorum.
Hmm umursamıyorsunuz, gülen emojiler havalarda uçuyor. Ama içten içe kuduruyorsunuz ki, o kahkaha atılan yorumlarım şikayet ediliyor nolur umursa ya. Hayatımda senden başka kimse yok. Sonra intihar ederim falan umursamayıp cevap yazman da ayrı bir tezat. Neyse.. bu gecelik bu kadar diyalog yeter sana.
Böyle ekran resmi ile atınca, klavyenizden çıkmamış mı oluyor bu sözler ?
Yo, zavallı dedim.Böyle ekran resmi ile atınca, klavyenizden çıkmamış mı oluyor bu sözler ?
Öyle düşünüyorsa hiç şaşırmamBöyle ekran resmi ile atınca, klavyenizden çıkmamış mı oluyor bu sözler ?